- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Имат ли други момичета моя проблем
momi4e sam a imam malki kosam4eta nad gornata ustna.ot blizo se vijdat.kakvo mislite mn li e grozno.4uvala sam 4e ne trqbva da se mahat za6toto se poqvqvat papki i razni dr problemi.imat li dr momi4e moq problem
pi6ete
![]()
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
махни ги при козметичката![]()
Baby Baby,
When we first met, I'd never felt something so strong..
You were like my lover and my best friend..
All wrapped in one with a ribbon on it ^
~{*I miSs y0u, bAby*}~
Махни ги с кола маска!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Махни ги или при козметик ...но не се притиснявай,
не мисля,че ще имаш проблеми след тФа![]()
аз си ги махам с ленти4ки и ако останат два-три косъма с пинсетката![]()
И аз \Първоначално написано от _PuNk`PrInCeSs_
/
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
Ако си ги изрусиш, изобщо няма да се виждат.
А за к'во трябва изобщо да ги махаш като са 3 косъма на кръст?!?![]()
може да са й пове4е... на мен ми казаха, 4е изрусяването боляло (с кислородна вода, мн щипело)
Отиди при козметичката!![]()
`There is just too much that time cannot erase ...`
az si gi maham s pinseta ot 3 god i nqqm problemi ae deistvai i uspeh4eta ama purvo si pomisli dali naistina ima smisal
s kola maska ili si kupi lenti4ki veet ili nqkvi dr ot aptekiteno za problemi ne mislq 6te ti se za4ervi moje da ti izleze nqkoq dr pap4ica no te se skrivat na dr den tai 4e davai za6toto e kofti mn
![]()
най-добре при козметик........хем по бързо ,хем по лесно и ефикасно
Абе то може ама тя казва ,че не се виждат почтиПървоначално написано от _PuNk`PrInCeSs_
![]()
abe kozmetik kakvi gluposti govorite.![]()
nqma smisyl da dava izlishni pari na vqtyra.
da si kupi ot aptekata lenti4ki i da si gi mahne.
ne boli.
a s blodnor ili kislorodna voda stavat po-dylgi.
s gyza si li mislite.![]()
![]()
аз съ6то имам малко.. но въоб6те не ме притесняват.. даже не съм се замисляла да ги махамПървоначално написано от Анонимко
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
abe predi i az imah i mn me pritesnqvaha...za tva sega gi maham sas strep lenti i sichko e ok ...daje mai oredqvat...tva shte ti kaja az...ili gi mahni s kola maska ili otidi pri kozmetik shtoto malko ili mn se vijdat..
![]()
Продават лентички ( кола маска) за там. Най много лефче да са...Махай ги!!!
П.С. Не се бръсни![]()
Махай ги с лентички.. нищо няма да ти стане само леко зачервяване в началото, което може да се задържи за малко по-дълго.. Иначе нищо друго..
Because when I’m with you My heart stops
And when I’m not near
It’s Bleeding on the floor
Someone get a mop!!!
Ами аз ги махам с лентички! Мисля, че е най-доброто решение, а и ако имаш желание можеш да посетиш и козметик!![]()
И аз така правя!Не се притеснявай въобще!Първоначално написано от _PuNk`PrInCeSs_
![]()
![]()
Обичам Ви!
Не мисля , че това е проблем.Напротив.Съвсем нормално си е.Някой хора имат повечко , други по - малко.Аз лично имам мъничко и не се забелязват , но все пак си ги махам с лентички , но в никакъв случай не използвай самобръсначка. (има и такива , които доста експериментират , затова отбелязвам)![]()