- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kak предпочитат момичетата?
Нима им вярва6...Някои просто се правят на интересни.. гледали са малко Секса и града..някой им е казал това онова и стана специалистки...Първоначално написано от `Death`Whore``
ОПределено има и някои отракани... Но братовЧедка ми е на 13 и тя не е правила такива не6та и влиза тук...![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Самият факт, че се правят на такива, говори много. И говори най-вече, че съзнанието им трудно ще бъде опетнено от подобни изказвания.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Кой ти каза, че мъжът ми не може да ме чука и в един момент да каже, че ме обожава и да ме целуне и прегърне нежно? Или че след брутален секс не са най-нежните моменти? Не е грешно. Аз харесвам една музика и един вид секс ми е приятен. Има моменти, в които съм на друга вълна, но това не е от настроението, а от други фактори...но е по-вероятно въобще да не ми е и до двете неща, отколкото да искам други такива. И никой не ме "лашка". Това, че съм страстна натура не ме прави курва и ще те помоля да не използваш подобни глаголи относно мен в бъдеще. А изказването за опита не беше за теб.
И колко пъти ще обяснявам за ника си? Той е такъв по различни причини, е баси. Не съм курва, имам си мъж. Точка по въпроса.
За секса ли да кажа? Самите усещания...понякога е много яко да бъде бавно, друг път не е възбуждащо...странно нещо е вагината...и степента на възбуда има влияние...и позата...това няма общо с настроениетоНе забравяй, че настроението е нещо, което много лесно се променя с подходящата атмосфера и/или отношение
![]()
Imam edna fr deto kaza iskam po grubo i vse po grubo i nai nakraq priqtelq i q razpori otdolu i tq leja v bolnica a roditelite i zabraniha da se vihjda s nego i taka... inache vseki si ima razlichni predpochitaniq
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP
интересна тема..по Дискавъри даваха едно филм4е за изследвания правени сред жени по отно6ение на избора на партньор , не 4е това напълно корелира с темата, но мисля 4е е определящо..така в периода на овулация жената е в по-голяма степен повлияна от хормоните и предпо4ита по грубоват тип мъже ала ма4о ..пред някой по-галантен, изискан абе пред тоз на който примерно би се спряла в периода извън въпросната овулация или по друг ред при4ини, та затова си мисля че понякога жената е по-разгорещена, пове4е настроена за животински, първичен секс от друг път...но едва ли нещата могат да се обобщат..хора и вкусове най-разли4ни.
Zavisi ot nastroenieto mi v dadeniqt moment...
Да Ме СлуШаш Не НасТоЯваМ, Да Ме СраВнЯваШ С НяКой ЗаБраНяваМ, МоЖеш Да Ме ПоМниШ аКо иСкаШ, Не ЗаБраВяМ, иЗоБраЗяВаМ, Че СъБаРяМ, Не Се оТваРяМ, аМа ВляЗа Ли ЗаТфаРяМ!!!
Предпочитам грубо, агресивно, абе животинско след първата минута![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Първоначално написано от minava6t 4i4ko :)
Цялата идея е, че по време на овулацията жената търси мъжкар с добри, силни гени, които да се предадат в поколението. Извън овулацията, тя търси галантен и грижовен мъж, който да помогне в отглеждането на поколението, което се очаква, че е заченато по време на овулацията.
П.П. При мен няма нищо такова. Точно по време на мензис ми се прави най-животински и агресивен секс![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.