.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

ЧЕГ"Проф.д-р Васил Златарски"

Здравейте!Искам да попитам дали има някой,които учат там или знаят нещо по-добре за това училище,защото искам да узнам повече за него .
    Мерси предварително

Everyone is always asking me what's wrong,but I don't even think.It makes any sense,It's just ... my heart hurts.

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    u4ili6te za typi bogata64eta... tva e istinata!
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Re: ЧЕГ"Проф.д-р Васил Златарски"

Цитирай Първоначално написано от *ell-oh-ve-ee*
    Здравейте!Искам да попитам дали има някой,които учат там или знаят нещо по-добре за това училище,защото искам да узнам повече за него .
    Мерси предварително
    мене ме приеха таз година ма и аз искам повече инфо от вътрешни лица за да знам дали там или в държавно

Цитирай Първоначално написано от mojojojo_mojojojo
    Мерси предварително
    мене ме приеха таз година ма и аз искам повече инфо от вътрешни лица за да знам дали там или в държавно
    хаха и мен ме приеха тази година

Everyone is always asking me what's wrong,but I don't even think.It makes any sense,It's just ... my heart hurts.

Цитирай Първоначално написано от mojojojo_mojojojo
    Мерси предварително
    хаха и мен ме приеха тази година
    как ти е името вааа

Училището е супер. Брат ми го завърши тази година и е мноооооого доволен. Приемат по около 60 човека на година. Много е яко, учителите са много свежи.

Браво, че са ви приели!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си