.

Виж резултатите на анкетата: ТрЯБвА ЛИ дА СЕ вЪвеДАт ЗАдълЖитЕлнИ ЧасОвЕ

Гласували
146. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • МИ,едва ли има какво още да науча

11 7,53%
  • НЕ,би ме било срам и цял час ще си зяпам обувките

6 4,11%
  • ДА,мн.е важно да овели4им сексуалните си познания

118 80,82%
  • НЕ,мисля че у4илището не е подходящо място да се учи за секса

11 7,53%
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 100
    Голям фен
    Град
    на гъза на географията

ЧасоВЕ По СекСолОГиЯ в ДаСКалО

Какво мислите по темата да се въведът такива часове и КАКВО СЕ НАДЯВАТЕ ДА ВКЛЮЧВА УЧЕБНИЯ ПЛАН?Трябва ли да има оценки?
    Колко 4аса трябва да има на седмица,или да е 2,3 часа в год.?
    Обосновете се!
    (надявам се темата да Ви е интересна)

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

НЕ!
    Срамно е
    Пък и във всяко у-ще има видео-дни когато ни събират в залата и ни пускат някви черно-бели филмчета..ужасТ

и да пускаш анкети и да не пускаш , нема кой да се сети да напраиви такива часове ..

Guest
    ми, хубаво ще е да се въведе около 8-9 клас... най-добре ще е млада секси жена да преподава.. за оценки - не.. това да е само информационен предмет

Цитирай Първоначално написано от SmurkamDoZori
    и да пускаш анкети и да не пускаш , нема кой да се сети да напраиви такива часове ..
    Дано не направят [-o<

Трябва,трябва! И тези часове трябва да започнат още в 4 клас! Така и така не можем да спрем глупавите хлапета на 12 13 да правят секс,дайте поне да ги ограмотим малко,нека имат представа и за отговорностите и рисковете,които крие той,пък може и да се стреснат!
    Относно останалите ти въпроси... Няма значение дали ще преподава мъж или жена! Може би веднъж седмично би било добре да има такива часове,защото тази материя е необятна и има доста неща за учене!

що бе , ако ги сложат на мястото на математиката

Re: ЧасоВЕ По СекСолОГиЯ в ДаСКалО

Цитирай Първоначално написано от lilit_666
    Какво мислите по темата да се въведът такива 4асове и какво се надявате да се вклю4и в учебния план на 4аса?Мъж или жена предпочитате да преподава?Дали трябва да се поставят оценки?
    Колко 4аса трябва да има на седмица,или да е 2,3 часа в год.?
    Обосновете се!
    (надявам се темата да Ви е интересна)
    ...Oвеличим...
    Мисля,че трябват още часове по БГ-език

oo perfektno 6te e ako ima ama da ni prepodava nekoq mlada u4itelka okolu 20-25 po vazmojnost qka pi4ka cql 4as 6te sm vnimatelen \/

Цитирай Първоначално написано от lubaka91
    oo perfektno 6te e ako ima ama da ni prepodava nekoq mlada u4itelka okolu 20-25 po vazmojnost qka pi4ka cql 4as 6te sm vnimatelen \/
    И аз така

Мисля, че съм научил достатъчно за секса и всичко около него, но все пак ще е полезно, защото много хора го правят без да си имат представа от нещата и после пискат "Бременна ли съм"...
    Да, би било полезно, стига да го води някой млад и приятен човек, а не някой чичко, който да маха пръст и да пили, че секса е лошо нещо
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

^Sam90^ съм

що бе , ако ги сложат на мястото на математиката
    навитак
    остава и да направят сексологическо училище и си земам отпусното
    Цитирай Първоначално написано от ^Drama^Queen^
    Мали дайте ми нож да се гръмна
    :P ГОРД ШИЗОФРЕНИК АУТИСТ!! :P

Град
    Асеновград, България
    Смятам, че трябва, защото има много деца, които започват да водят полов живот със много бедна сексуална култура.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Повече от нужни са такива часове особено сред децата между 13-16 годишна възраст. Може да ги има един път в месеца, но подобре така, отколкото да останат без сексуална култура и да не знаят какво-как. Както е казал народът: "Ако се прави нещо да се прави като хората"
    Обичай сякаш никога не си бил нараняван!!!

Голям фен Аватара на 50cent
    hubavo e ama ujkilem decata ni6to neznaqt sa sex a nakraq se ukazva 4e znaqt pove4e ot vuzrastnite na kude otiva sveta be (vpro4em az sum na 14 i sum go pravil 4 puti ama kakto i da e)

Цитирай Първоначално написано от 50cent
    pro4em az sum na 14 i sum go pravil 4 puti ama kakto i da e
    те за това ги праят часовете, да научат децата че тия на 14 с по 4 jeбанjета се наричат к*рвари!!!
    Цитирай Първоначално написано от ^Drama^Queen^
    Мали дайте ми нож да се гръмна
    :P ГОРД ШИЗОФРЕНИК АУТИСТ!! :P

Задължително. И колкото по-скоро се въведат, толкова по-добре. И не в 8 клас, а както казаха в 4. Децата се развиват бързо, но нямат необходимата сексуална култура, за да правят секс. А в това да се говори за секса няма нищо срамно. Напротив, трябва да бъде обяснено какви са рисковете и задълженията.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Задължително. И колкото по-скоро се въведат, толкова по-добре. И не в 8 клас, а както казаха в 4. Децата се развиват бързо, но нямат необходимата сексуална култура, за да правят секс. А в това да се говори за секса няма нищо срамно. Напротив, трябва да бъде обяснено какви са рисковете и задълженията.
    +1 Браво, Браво! =D>

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    Аз гласувах за,Да се въведат,но не мисля,че ще има някакъв ефект. Децата ще го приемат на ебавка. Даже мога да си представя при показването на голи гърди момчетата как ще се кефят и ще викат :"Цомбииии" в стил Ал Бънди. Би било хубаво,но няма да е от полза,според мене

П.С. Приятел,пише се Увеличавам,а не Овеличавам

Град
    At home...
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ми, хубаво ще е да се въведе около 8-9 клас... най-добре ще е млада секси жена да преподава.. за оценки - не.. това да е само информационен предмет
    Оооо 8-9-ти клас е късно, те дечицата на 11 вече свирки праят..

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от sinful`girl
    Аз гласувах за,Да се въведат,но не мисля,че ще има някакъв ефект. Децата ще го приемат на ебавка. Даже мога да си представя при показването на голи гърди момчетата как ще се кефят и ще викат :"Цомбииии" в стил Ал Бънди. Би било хубаво,но няма да е от полза,според мене...
    Аз пък мисля, че всички трезво мислещи, биха се отнесли сериозно към подобен час.

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Цитирай Първоначално написано от sinful`girl
    Аз гласувах за,Да се въведат,но не мисля,че ще има някакъв ефект. Децата ще го приемат на ебавка. Даже мога да си представя при показването на голи гърди момчетата как ще се кефят и ще викат :"Цомбииии" в стил Ал Бънди. Би било хубаво,но няма да е от полза,според мене...
    Аз пък мисля, че всички трезво мислещи, биха се отнесли сериозно към подобен час.
    Трезво мислещи пубери в началото на пубертета........хмм,е няма такова животно Тука някои казаха,че ще е добре тези часове да са за деца 4-5 клас. В четвърти клас момчетата обарват момичетата и им дигат полички,а ти ми разправяш за трезво мислещи ...

Еееееее как бе момче аз ги преподавам Когато имаме свободни

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    свирки праят..
    И аз така мисля...

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Еееееее как бе момче аз ги преподавам Когато имаме свободни

Аммм,ти не каза ли,че си девствена в една друга тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си