- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ЧасоВЕ По СекСолОГиЯ в ДаСКалО
Да и това го има като моментКакто и да е и аз съм на мнение,че ще е хубаво да има такива часове,макар и не до там ефективни
![]()
абе хубу ше е ако се въведат такива часове ама НАЙ важното е не да се обяснява само теория ми и часове по практика да има ^^
nii si imame sip sexologiq i si hodim redovno ;]
ЛюБоВ Ли? тЯ нЕ сЪщЕсТвУвА. КурВи? КуРвОлЯк КоЛкОтО Щеш. аЗ Ли? аЗ щЕ тЕ зАбрАвЯ, ТакИвА кАтО Теб СА мнОгО! Ти лИ?тИ нАпрАвИ ГрЕшКа, ИдИ Си, СкоРо щЕ я пРоУмЕeш. Тя лИ? сЛед тРеТоТо ЕбaнЕ щЕ тИ е оМрЪзНалА, зАщоТо тЯ е бИЛа nОрЕдHaTa A a3 EguHcTBeHa..
О, щом започнах да чета този форум ми се искаше доброволно да пусна молба да започне да се учи сексология в даскало.
mi da ... ama i praktika da ima![]()
![]()
![]()
в секса задължения незнам да има , но има отговорности![]()
Аз съм след тебПървоначално написано от qjte dreben penis
![]()
Да бе Оо
4-ти клас и на мен ми се вижда супер рано.
Не споря, че в днешно време почват да се чукат от 11 годишни, ама карай Оо
И все пак... Рано ми се вижда и на мен.
В тази възраст, хората трябва да започнат сами да обясняват на децата си, в случай, че сметнат за нужно.
Просто... За съжаление някои родители са на мнението, че децата им не са чували думата "секс" едва ли не до пълнолетие Оо
Ами всъщност би било страхотно да има такива часове,но би било много срамно ако сложат гумено хуйче на бюрото и да кажат:
-Моля 7ми номер да заповяда и да постави презерватива на мястото му!
Аз много бих се притеснила,щях да стана червена или ЛИЛАВА![]()
много е неудобно...виж...те да го слагат и да има само обучение,без
практика...няма да е толкова срамно,но пак е за изчервяване![]()
Аз или ще се изчервя или ще избухна в смях,имам слабо сърце за такива работи![]()
![]()
![]()
+10 Така е!!!Първоначално написано от Aleandra
Малки лапенца на по 11,12 забременяват и 1во че незнаят за рисковете от секса и 2ро незнаят рисковете от ЗАБРЕМЕНЯВАНЕТО на такава възраст!
Права си,не се бях замисляла!Първоначално написано от swords1010
Наистина ще бъде яко,някой учител/ка да ми приказва кое къде се пъха![]()
![]()
![]()
И да ме вдигнат и да кажат-Йоана,заповядай да поставиш презерватива!
И аз ще експлодирам ю![]()
![]()
![]()
Момчетата ще се пръснат от смях!
Ама там по-добре да не учат как се правят свирки щото ОЩЕ ПО-ЗЛЕ ЩЕ СТАНЕ![]()
![]()
![]()
Представете си,имам съученичка,чиято майка я е родила на 10!
Как ви се струва това а?
Детето на колко мислите,е ще се на е*е?
На 52...винаги децата следват примера от родителите си!
А какъв пример може да вземе съученичката ми от подобна безотговорна майка!!!???!?!?!
Първоначално написано от swords1010
Опса,мой,сбърках те![]()
![]()
![]()
Трябва да има малко смях все пак!![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от swords1010
Съгласна.
Тва, какво Ви вълнува Вас тези сипове не ги вълнува.
Става дума за сексуална култура, не да ти се обясни, как да духаш.
Понеже тука прочетох няколко много глупави постта искам да кажа,че тези часове няма да са практически и няма готина мацка и готин пич да се налагат пред учениците и да показват какво всъщност е секса,няма да ви викат по номера и да ви карат да слагате презеватив и после да ви пишат оценка спред това кой как се е справил,също така няма и да ви учат как се прави свирка,шпакла или на различните пози. В тези часове ще обясняват примерно какво е това матка,яйчник,тестиси,сперм и т.н. Ще обясняват какви болести има и как да се предпазим от тях. Ще обясняват кога има голям шанс да се забременее и най-важното,ще обяснят,че при поглъщането на сперма НЕ може да се забременее!!
аз искам в унсс такава лекция със нагледен пример в който участват засукани колежки![]()