- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Главичката ми се забелва трудно???
zdr.glavi4kata predi mi be6e po malka sega ne6to porasna :O a i se zabelva trudno?kvo zna4i tova?
aма трудно се забелва или не се забелва до край? ако просто трудно се забелва, можеш да си го държиш забелен по принцип и най-вече през нощта и след известно време този проблем ще отпадне. успех!
Клин клин избива. Увеличи чекиите и ще се забелва лесно.![]()
ostavi taq rabota na nqkoq macka ... lesno 6te ti re6i problema ...s1s z1b![]()
![]()
![]()
Мойта не се забелва трудно защото е обрязана по мед. съображения
hehe a moita puk glavi4ka e malkaama si se zabelva bez problem4e...a ti v tvoq slu4ai mislq 4e ne e lo6o A BOLI LI TE?
HmM az sum F-4e na biv6eto mi gadje su6to se zabelva6e trudno no s vremeto mislq 4e se opravi no se be6e konsultiral s lekar![]()
aWeeE da ti kaja az kat bqh po mlad (na 17-1su6to taka ama ve4e na 19 nqmah problem spox 6e ti mine...dam no edin fr be6e kazval 4e vse o6te si go boli ama go e sram da otide na lekar i kaza 4e sa mu kazali 4e e mn gadno ako e taka i 4e ako ne se pogriji problema da iz4ezne 6te si ostane taka :P:P:P ae backa uspeh
![]()
Сигурно праиш хубавички свирчициПървоначално написано от nikoletata
![]()
Fitness Forever
TcTc spred men tva si e opasno puk tva det kazvate 4e nqaa problem ne sum siguren!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
=D>
![]()
![]()
![]()
[-o<
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
\
/
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
oOOo Mom4e za bolnica si ti!abe spoxnqma ni6to stra6no samo ako si devstven e taka a ako ne si to 6e spre ako o6te ne si *bal sega mu e vremeto
))
nablegni na 4ikiite i neka malko ti duhat![]()
иди да те обрежат, хем после ще осетиш разликата в секса![]()
Първоначално написано от мммдам
Иди във пирогов и там ще ти помогнат относно обрязването
Хахаха кои да му духа беПървоначално написано от Анонимко
Fitness Forever
em spored teb koi da mu duha bre?mi nqq li gadje ne6to takova..
emi da i na mene mi beshe taka.i se naloji na da me obrejat po medicinski prichini teiche utidi na lekar. !!!