.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Tornslide
    Guest

След любовта...

Taka sled kato priqtelkata mi me zarqza prosoto ei taka prosto sveta mi se srina pred o4ite sled tova bqh 2 sedmici v neveroqtna depresiq pieh, pu6ih , revah i tova samo za neq. Ve4e minaha 2 mesecs i az nemoga i nemoga da q zabravq postoqnno mislq za neq i se razstroivam. Neizlizam nikade ve4e nezanm koi mi e priqtel i koi ne i vyob6te imam li takiva po skoro nqmam. Mnogokratno se opitvah da zapo4na ot na4alo ama nqma nemoje i nemoje. V momenta sym trygna na fitnes i samo tova pravq
    hodq na fitnes pribiram se i leja i slu6am muzika. Iskam da si namerq novi priqteli no neznam kak da stane. A nai mnogo iskam da si namerq momi4e koeto da me obi4a i az da q obi4am ne kato momi4eto koeto razbi syrceto mi . Ako nqkoi moje da mi kaje ne6to 6te sym mu mnogo blagodaren. znam 4e hlen4a kato 14 godi6e ama nesym na 17 sym

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!

ти си като мен много трудно изживяваш трудните моменти...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Ми да...най-добрият начин е да си намериш хоби или приятели,които да са до теб и да те разсейват ,а не да те зарежет....Уф хубаво е ,че са останали чувствителни момчета :P
    It`s all about satisfaction
    We don`t need love
    Tonight I`ll give you my perfection
    Tonight I`ll waiting for you
    So,take it slowly don`t run in a rush
    Take it slowly...slowly

запознай се с нови проятели сподели това което каза на нас ..така ще ти олекне много...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    ne misli tolkoa za neq kolkoto i da ne e lesno prosto mneniqta po nagore sa verni
    nameri si hobi priqteli i se razvli4ai tq ne zaslujava sylzite ti

Град
    Rivendel, Middle Earth
    daaa pravilno
    hubavo e 4e sa ostanli mom4eta kato teb
    tva za priatelite i hobit e viarno
    na maceto mu bii enda maina 6toto ne vie bio pisano
    6te se poiavi pravilnata

Tornside
    Guest
    Kazvate hubavo e 4e imalo takiva kato men mi toi tova nikoi nego ocenq. Kato vikate nameti si priqteli kak da gi namerq prosto e taka ta az nali vi kazvam ot fitnesa direktno v nas i tva e. Mnogo jalko 6toto v mnogo slu4ai trqbva da se pravq na takyv kakyvto nesym. Ovajavam vsqko edno mnenie i mnogo mi pomagate kato pi6ete taka ako ne drugo se ospokoqvam pone malko. Blagodarq na vsi4ki vie ste super

Град
    Психиатрична болница..
    Ми.. Излизай повече, ходи на такива места, където се събират много хора, за да завържеш контакт с някого ( дискотеки, клубове и разни такива..). Надявам се малко по малко да се отдалечаваш от мисълта за приятелката ти ..както и да намериш друго момиче, което да споделя чувствата ти и да не те наранява по тоя начин..Успех

Things will never be the same again

Чесно казано аз съм в абсолютно същото положение,знам че ти е кофти но все пак живота продължава и без нея!Не се отчайваи намери си друга с която взаимно да имате чувства един към друг,а до тогава се развличаи излизаи с приятели(помага ) прави неща които не те карат да мислиш за нея и времето лекува.

Никога не спирай да вярваш,никога не спирай да мечтаеш,никога не спирай да се бориш за истинската любов !

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

Re: След любовта...

Цитирай Първоначално написано от Tornslide
    Taka sled kato priqtelkata mi me zarqza prosoto ei taka prosto sveta mi se srina pred o4ite sled tova bqh 2 sedmici v neveroqtna depresiq pieh, pu6ih , revah i tova samo za neq. Ve4e minaha 2 mesecs i az nemoga i nemoga da q zabravq postoqnno mislq za neq i se razstroivam. Neizlizam nikade ve4e nezanm koi mi e priqtel i koi ne i vyob6te imam li takiva po skoro nqmam. Mnogokratno se opitvah da zapo4na ot na4alo ama nqma nemoje i nemoje. V momenta sym trygna na fitnes i samo tova pravq
    hodq na fitnes pribiram se i leja i slu6am muzika. Iskam da si namerq novi priqteli no neznam kak da stane. A nai mnogo iskam da si namerq momi4e koeto da me obi4a i az da q obi4am ne kato momi4eto koeto razbi syrceto mi . Ako nqkoi moje da mi kaje ne6to 6te sym mu mnogo blagodaren. znam 4e hlen4a kato 14 godi6e ama nesym na 17 sym

Moderated by Aleandra

naisitna trqbva da si nameri6 nova... kak taka da nqma6 priqteli?pone 1-2 ma nameri idete na disko primerno zabii nqkoq macka.. no tam puk sa samo kurvi idete nqkade naplaj,probvai se tam.. ne se ot4aivai o6te ot na4aloto.. ili prosto se zappoznai s nqkoe momi4e v ingternet ! spx vremeto lekuva si4ko.. 2 meseca ni6to ne sa.. prosto prekaleno mnogo q obi4a6 za da q zabravi6 za tolkova malko vreme.. izlizai i se raseivai.. 6te q zabravi6,overqvam te!
    т. 7 от Правилника!
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

kato 4eta...napisanoto i naistina te razbiram,i az sum prejivqla takova ne6to,samo kudeto sum momi4e...vremeto pomoga,vupreki 4e pri men mina god i 6 meseca...az o6te ne moga da go preodoleq,no kato nameri6 dr 4ovek,toi ti pomaga donqkude i uspqva6 da se prebori6 s realnostta.uspeh
    I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***

Голям фен
    Град
    sofiq
    prejivqh ne6to podobnokisna si vav fitnes zalata posle se pribiram i nqmam jelanie za ni6to ai sega nablijava 15 septemvri i otnovo trqbva da go vijdam a neiskam i nqmam sili za novi laji i obe6taniq iskam da go zabravq da po4na na 4isto pak da sum onova momi4e koeto bqh presi da go sre6tna,iskam da namerq lubovta

Мега фен Аватара на koalka
    Трябва все някога да го превъзмогнеш.Ако си я обичал много-два месеца не са чак толкова достатъчни за я забравиш, трябва може би повече.Фитнеса може и да ти помага да се разсееш, излизай с приятели, не можеш да нямаш поне един, запознай се с други, от класа нямаш ли?Не трябва да се отказваш.

Ще видиш, че много скоро ще ти мине.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

alkohol?!cigari?!abe ti si lud 4ove4e,problem ne se re6ava taka!az su6to bqh mn zle kato skusah s dulgogodi6nata si rpqitelka,smisal gadno i be6e 6toto bqhme ot edna kompaniq.Sled tova oba4e po4nah da flirtuvam s drugo momi4e,koeto be6e simpati4no ama togava nqmah ni6to kum neq,no znaeh 4e s vremeto 6te stane ne6to mejdu nas...i taka i stana.zabravih predi6anta i taka...

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Само времето ще ти помогне

Li4i si ,4e si mnogo 4uvstvitelen.Dne6no vreme sa ostanali malko kato teb ,ama si prav i ,4e nikoi ne go ocenq.I az kato vsi4ki ti kazvam ,4e 2 meseca sa malko za da preodolee6 takava liubov kato tvoqta.Ama si pomisli,6tom te e zarqzala zna4i ne e imala ni6to kam teb,zna4i tq ne e podhodq6tata za teb.Vreme e da si nameri6 druga ili pone da po4ne6 da q tyrsi6.Izlizai,zabavlqvai se ,kolkoto i da ne ti e do tova.Skoro 6te q preodolee6 i moje bi 6te si nameri6 nova i istinska priqtelka ,koqto da te ceni i obi4a.Iskrenno ti go jelaq.USPEH!
    Голям размер на картинката! /machoka/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си