- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Вскичко за новата учебна година :)
Още малко.... по-малко от месец и отново на даскало... да се радвам ли или не... приеха ме тази година където исках още от 3-ти клас (италианската - Бургас) ... и сега имам мерак да почвам... но от друга страна като започнем най-вероятно ще си броя дните до края...Започва ли ви се? Ако да - защо, ако не - защо? Как си прекарахте ваканцията? Стори ли ви се прекалено къса? Липсват ли ви приятелите от даскало...
Купихте ли си учебници, тетрадки и там други джаджи
Нова раничка... нови дрешки... :P И общо взето как се подготвяте за новата учебна година?
![]()
Off tazi godina o6te ni6to ne sam si kupila za u4ili6te no ina4e mi se po4vaami da kratka mi se stori vakanciqta prosto mnogo barzo mina a za "djadjite" ima vreme hahahahaha
![]()
Ей какви са тези работи от авс.Оставало месец и вече едва ли не сме на даскало.Я я.Още сме ваканция. не мисля за даскалото.Не искам да почвам.Никой от даскало не ми липсва.Не съм си купила учебници и тетрадки.рано е за това.Като дойде 15ти септември може би тогава.Прекарвам си ваканцията добре.А и дори сега да ми се ходеше на даскало желанието ми щеше да се изпари още на 2рия ден.Ще трябва да ставам рано, да търпа капризите на съученици и учители,да броя минутите до биенето на звънеца.. з акво като мога да спа до обяд, да излзиам навън и да права още куп други неща
az sam si kypil novi y4ebnisi, no ne si4kite. Da si priznaq, naistina mnogo mi se po4va za6toto iskam da sme pak si4ki zaedno, mnogo mi dom14nq za priqtelite, o6te pove4e za prioqtelkiteno kato si pomislq 4e kato po4nem y4ebnata godina idvat vhodnite kontrolni i t.n. i mi se pla4e ;( . Vakanciqta mi se stori prekaleno d1;gha za6toto bqh dale4 ot vsi4kite si priqteli ;(
lelele neshtem da idva tva daskalo ai otnosno syuchenicite mi seki den sme na kafe takache mi nee mychno za tqh i po dobre na kafe ot kolko cql den da mi fyfrrat daskali na glavata
QdeniE, PieNIe I NEkoQ SgoDna JEniCa Pa DrugOtO Go Man1.
Айде и аз да се разпиша... взех си нова раничкаОт учебниците само "Италианска граматика" от мерак си взех.
Започва ми се, за да си видя учителите, учениците в новото даскало, самото даскало.. да се запозная с нови хора... да уча ИТАЛИАНСКИИ
![]()
А не ми се започва, защото искам пак да мога да си спа до 13 часа... да седя по цял ден на компютъра, да излизам с приятели когато си поискам... И като знам колко ще ме мързи да уча..
Доооста къса ми се стори ваканцията. По принцип много обичам като отида в Метро към 5-ти септември и като си купува тетрадки, несесерче, ножичка, моливчета и т.н.
\
/ Дрешки нямам много нови, ама има време и за това.
![]()
честно казано,много ми се почващото съм в ново даскало ии..нямам търпение направо...но пък не знам...може и да не ми хареса...
![]()
![]()
В кое даскало си?![]()
И на мен ми се почва, стана ми малко скучно вече.![]()
Да, ама няма.![]()
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
А бе немам търпение да почна в новото даскало... \/
Out of control
Нали?! Честно казано, вчера се замислих какво ли ще стане, след като завърша... Е, ясно - ще се запозная с нови хора, животът ще ме завърти, но... Хубаво си е да си ученикПървоначално написано от Aleandra
май...
![]()
ох...като някой заговори за 15Септември,всякаш ми пърхат пеперуди в стомаха!Тая година ще трябва да кандидатствамспорет тебе по4ва ли ми се ,а?!
Много ясно,4е не!!!!!Оба4е от друга страна искам да си видя приятелите
Ох...ужас е
кво ше права-не знам!ААаа...май се сетих
ше зубра до припадък,пък ДАНО ме приемат някъде [-o< тва е една от сегашните ми ме4ти
Още от 5 клас си ме4тая да вляза някъде
А на вас,тези които писахте преди мене,които ве4е сте влезли някъде мнооо ясно,4е ше ви се по4ва бе
ама на мене.....аз...
нали ви казвам,тая год.ше се скъсам от у4ене!
Пък ако нищо не стане............................
![]()
mid_get,мен ли питаш?Ако да-аз съм от Видин![]()
Мен доста ме наплашиха колко страшно било в 9ти клас и сега тръпна от страх само като чуя думата "училище"Не ми се почва а и не съм си прочела книгите.
Да, към теб беше въпросътПървоначално написано от Under_my_skin
Ама явно не си го прочела съвсем правилно
Нищо, пак ще те питам, кое е новото даскало?
![]()
До авторката:Ей мацка ние ше сме съученички!!!!!!!Аз също ще съм заек в ГРЕ-то само че аз съм със испански!!!От твоя клас ще има един мноу голям сладур-Георги ама си има фр-ка![]()
Таа ако искаш пиши на лична да си поговорим малко...
![]()
А по темата хем ми се почва,хем не.....
ОгЛеДаЙ Ме БаВнО, ВиЖ Ме ДоБрЕ, СъРцЕтО Си ДрЪж, Да Не ВзЕмЕ Да СпРе. МоГа Да ОбИчАм, МоГа И Да МрАзЯ, ВсИчКо ДеТо Е ПрЕд МеН, ЗнАеШ, Че Го ГаЗя…
http://www.akusherstvo.ru/lines/lineika/193028.gif[/img][/url]
Ох много ми се почва, защото са ще съм в ново даскало!Нищо не съм си купила все още..има време..
![]()
`There is just too much that time cannot erase ...`
да почва ми сеотчасти защото чак когато почнем ще се видя с приятелите ми познатите ми ... и т.н. а и на училище в клас винаги става голям купон
мноого си харесвам класа
а учебници и тетрадки още не съм си взела.. ттетрадки обикновено си купувам началото на септ а учебници чаак към края на септ
![]()
Ходи ми се на училище, но не се знае дали ще продължа 13-и клас. Ходете докато можете, защото след това става тегаво положението.
Ходи ми се вече, да!Ново даскало, нови хора.. звучи ми доста обнадеждаващо
![]()
![]()
Не.. не ми се ходи, като си спомня миналата година кво ми беше... нз как не ми гръмна главата..
Because when I’m with you My heart stops
And when I’m not near
It’s Bleeding on the floor
Someone get a mop!!!
Хем да,Хем неАма все пак ново даскало...искам да видя как е
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
3toto .. to i az v novo ... ama hem da hem ne
be nz![]()