- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Откъде си купувате раници, несесери, тетрадки?
Аз почти всяка година от Метро и съм много доволна.
Всяка година от Метро и аз.![]()
Миналата ми раница си я взех от пазара,а тетрадките и другите работи-от книжарниците![]()
ot metro!
Ми аз дрехите и раницата от Rosignol . А принадлежностите от метро ...
Out of control
еми и аз от метро си взимам тетрадките и вси4ко което ми трябва,оба4е тая год. си взех раницата от SKY Cityмама видяла някви хубави
е то всъщтност е 4анта де
![]()
зависи...от различни места
A skaterboy broke my heart,so I broke his board =)
Чантата от някой магазин, в който чантите ми харесват![]()
![]()
Тетрадките от книжната борса.За несесер си използвам една козметична чантичка от Avon, учебниците и останалите неща от някоя книжарница
![]()
Раниците на Булдозер са много здрави, имам една от 9-и клас и още е здрава, което за мен си е направо постижение. Но тази година едва ли ще я ползвам.
От книжарница или някой магазин...но тази година сестра ми ще ми донесе от САЩ, щото беше там лятото..![]()
`There is just too much that time cannot erase ...`
тетрадките си ги взимам от метро моливниците също въпреки че вече не ползвамраници също не ползвам .. ползвам чантички или кесиика (евентуално
) които обикновенно сменям на 2 месеца
![]()
Раница нямам, несесер също, тетрадките от кварталната книжарница
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
имам папка нея от книжарницата както и тетрадките и учебниците несесер нямам
Еми аз съм от Метро , ама то само тетрадки и химикали взимам![]()
Метро , някоя книжарница, туй онуй!![]()
METRO RullzzПървоначално написано от Анонимко
![]()
ina4e samo rani4kata q zemam ot drugi mesta.... vseki put razli4no
6toto za sega nesum nameril idealniqt magazin za rani4ki....
vsepak za 8 godini imam 8 ranici
a do 6ti klas imah 7
naprao se razpadat kogato az gi nosq( ubiec na 4anti
)
хМм ми от книжарници..
Because when I’m with you My heart stops
And when I’m not near
It’s Bleeding on the floor
Someone get a mop!!!
ама вие още ли си купувате такив неща?
раница през живота си съм си купувала 2... (за 12год... само 1вата си я носех редовно)...
несесер от 2ри клас нямам...
а тетрадки.. е то там щеш-не щеш си взимаш някоя др за 'авторитет'![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
абе аз да ви запитам:
хуу кат не си носите раници или чанти в кво си слагате тетрадките и учебниците - в найлонови чанти ли? // Питам щот аз в мойта раница носа само най важното и пак тежи 1 тон
![]()
А и понеже мн се др и аз на раницата ми/която ми е от миналата година и искам да си зема или чанта или др по готина раница/ -как да накарам майка ми да ми земе др кат постоянно вика тая ти е мн добре стига изгъзици
![]()
![]()
/а раницата не си е понасям щот е зелено-бежава - подарък ми е
![]()
![]()
/
От аптеката.![]()
Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.
Ъм ... несесери нямам, тетрадките и останалите глупости са от книжарниците, а чантата си я взех от един магазин .. не помня как се казваше, беше до Халите (само това помня). Раницата (или по-точно чантата) вече е цялата надраскана и много си ме радва, но ще трябва да си купя нова, че е прекалено малка - сега ще трябва да си нося учебниците.![]()
METRO 'сяка година септември си напълвам половин количка с всякъкви тетрадки, моливи, химикалки и тн. Но от миналата година имам доста останали, така че ще видим дали ще се купуват нови. А сегашната ми раница си я взех от RIP CURL, а несесерът ми е на MUKKA и мнооого си го обичам, защото ми е подарък![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
последната ми раница беше от SLS (на Roxy), тетратките по принцип от книжарниците но миналата година се оръсих 20лв само за тетратки и щях да умра така че смятам да пробвам с метро иначе несесерът ми е Mukka с тази сетийка я има в някои по "лъскави" книжарници![]()
От аптеката.А бе кви са тия тъпи въпроси?
![]()