- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Откъде си купувате раници, несесери, тетрадки?
ми разли4но всеки път,то и ас миналата година от метро,а тая година от илиянци
![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
от най евтиното възможно място,магазина до нас,доволна съм от цените,а раници 4анти,нямам грижа за тях,ба6та ми ги зима,мин година си зех една 4анта от кр село,пак г/д евтинко.. др др... у4ебниците и те от там,втора употреба ест![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Ами на Диамонд ми е раницата и повечето дрешки. Тетрадки и подобни купувам от един магазин, то е кат някъф маркет до нас, обаче тетрадките ми излизат много скъпо, защото държа да са с твърди корици и спирала![]()
Повечето неща от Метро, но някои и от други места!
Тетрадките ми са от Метро , а раницата и несесера от предните години.
Химикалки пък у нас има 18749871087345736 и сичките са някфи рекламни на фирми за лекарства (наще са лекари)![]()
Тетрадки - от книжарницата, държа само да са с бели листи, нямам други претенции за корици, цвят и глупости, все пак това са само тетрадки.
Несесер - никога не ми е харесвало това пособие, затова и нямам.
Химикали,моливи - имам си достатъчно от предни години, които не са употребявани, но ако ми се наложи - пак до книжарницата.
Раница - Adidas/Puma
Т'ва е.![]()
мм тетрадки от Метро
раници не нося,по-скоро чанти откъдето ми падне![]()
иначе несесери ала-бала от книжарницата до нас![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Не нося раници. Засега карам с чантата от април тая година. Върши работа, достатъчно голяма е.
Тетрадки и т.н. - от местната книжарница.Не ходих на МЕТРО тая година.
![]()
Първоначално написано от great_mari
15.09.09-денят на най-голямата грешка в живота ми
със сакче ходя
тетрадка от CBA-то че най близото място до удома дет шродават тетрадки![]()
пък бележник карам мама кат са връща от работа да ми купи
химикалче от някой в даскало
и друго не ми траа
Еуфория от изгрева
и еуфория от деня,
еуфория от залеза
и еуфория от нощта.
Еуфория от смеха,
на госпожица Хуана -
болка от страха,
глупава забрана...
От книжарницата.
~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-
Най-СтрашНото В МечТите Ти ... Е ТовА Да Не ЗнаеШ За КакВо МечТаеш.. ~{ }~
~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-
![]()
![]()
Обикновено за химикалки..не съм много притенциозна..която,където ми хареса..
а раница..честно казано,не помня от къде ми беше последната..
само че искам да си взимам сега и раница и несесер или от Roxy,или от Rip Curl !![]()
orange![]()
раница-някаква там от пазара,защото повече от 1 година не издържа ,ако издържи е цяло чудо,несесер новия ми е от kaufland,тетрадри от "АБВ"книжарниците и химикали само "шнайдер" моливи и гуми всякакви имам много обичам да си копувам .Претенций за раниза нямам ,ама да е по-голяма,че да събира всичко,не мога да ходя с найлонка,всичките тетрадки и учебници,кърпички 2 вида ,моливници, папки,тефтери бележник и 2 калъфчета за телефон и мп3 къде да ги събера? Винаги си нося всичко![]()
раница-някаква там от пазара,защото повече от 1 година не издържа ,ако издържи е цяло чудо,несесер новия ми е от kaufland,тетрадри от "АБВ"книжарниците и химикали само "шнайдер" моливи и гуми всякакви имам много обичам да си копувам .Претенций за раниза нямам ,ама да е по-голяма,че да събира всичко,не мога да ходя с найлонка,всичките тетрадки и учебници,кърпички 2 вида ,моливници, папки,тефтери бележник и 2 калъфчета за телефон и мп3 къде да ги събера? Винаги си нося всичко![]()
Тетрадки, химикали, моливи, гумички и тем подобни си взимам от една книжарница.Раницата я видях на една витрина и си я купих
.
Вярно е, че разумът и любовта по наши дни са често скарани.
http://jivotinki.com/a/nav/profile/a/260/h/338/
Converse, Quicksilver..
книжарниците
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Ами купувам от най-различни места
-от Метрото
-От книжарниците
-От СВА
-от пазара
Което където ми хареса![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Не копувам такива простотии. Каквото ми трябва го взимам от другите, на аванта, разбира се. После, ако ми трябва още, не го и връщам.![]()
Метро най-често,обаче понякога обикновени книжарници,пазара,откъдето падне![]()
Ами аз няма много раници но всички са ми от различни места
Несесер ИМАМ - много сладък розов от метро
тетрадки си купувам от близките книжарници, а марка на donau - май така се пише
другите работи химикали моливи пак от книжарниците иии наскоро мама ми взе убийствени химикали от Несебър![]()
![]()
![]()
Peace & Love
Тази година си купих раницата от StillНесесери нямам,а тетрадките от книжарницата..
![]()