.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: късно е!!!

Hybrid View

анонимно
    Guest

късно е!!!

Здравейте първо...

Проблема е следния,преди време харесвах момче и явно и той мен-не ми го е казвал,но го намекваше,личеше си....Той е доста срамежлив и може би за тфа не го е казвал и мен ме беше страх да му призная и всичко остана така....само намеци и напразни приказки....Вчера го видях сам поздрави ме,после го засякох с друго момиче и той сведе поглед,проблема е,че мн се сдухах.Какво да направа да се опитам да си го върна или да оставя всичко така....Дали не сгреших като не му признах чувствата си,дали не се е уморил да ме чака....

Благодаря ви предварително

Град
    L.A. \ Moscow
    прей кот искаш!

....ама и аз помагам...

Moderated by koalka
    т.10 от Правилника!
    Raise your fist!

Mene ako pitash tva sa detinski raboti. Ako toi darjeshe na tebe nqmashe da te izpusne, sushtoto se otnasq i za teb. Sega momcheto si e namerilo nqkva si polovinka i nqma smisalda zastavash mejdu tqh. Prodaljavash napred i tova e

мн глупаво си постъпила,но се пак постарай се да се сближите наново
    нямам повод да сънувам....

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ам, потърси го, бре, девойче, какво чакаш?-Да мине още време и тотално да те забрави ли?!...

Vij kvo po dobre ne gledai na zad kvot ne e stanalo s nego shte se sluchi s nqkoi dug taka che ne bqgai sled momcheta i tramvai sled 5 min minava sledvashtiq da ne ti e samo za edno momche
    Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Нищо кой-знае какво не е станало и нищо не се е променило от тогава, затова сега направи това, което те е дострашало да направиш тогава!
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Ти нищо не си загубила та сега да се опитваш да го върнеш. По-добре се опитай да го спечелиш първо. Но ако наистина го харесваш, по=добре побързай
    ♥ ♥ ♥

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Детска градина.Ми потърси го

Цитирай Първоначално написано от Vikitooo
    Ти нищо не си загубила та сега да се опитваш да го върнеш. По-добре се опитай да го спечелиш първо. Но ако наистина го харесваш, по-добре побързай
    I az mislq taka.USPEH i NAPRED
    Голям размер на картинката! /machoka/

Първо разбери дали онова момиче му е гадже,ако е така - по-добре не се меши.Но ако не е - действай,няма смисъл да отлагаш.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

mn molq detskata gradina da hodi da si igrae na pqsa4nika.potarsi go vmesto da se jalvash...da ti imam problemite
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си