- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Обезкосмяване на триъгълника с епилатор
TA PI TAM NORMALNO LI E s epilator po putkata.nqkoi pravili go???to tva e ne4ove6ka bolka
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
1, 6 и 7 точка от правилника!
Пробвах.. таковало си е мамата.. но пък зависи как възприемаш болката.![]()
Собственост на Canis_Dirus
Доста момичета го практикуват - лошо няма! Аз не мога да изтърпя болката!
не е кой знае каква болката. зависи от психическата нагласа![]()
Оо... Изключено е !![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
e, не е болка за умиране все пак...свиква се \/
Mnogo momicheta go praktikuvat,no mejdudrugoto ne e mnogo dobre s epilator.
Edna kozmeti4ka mi go kaza,daje mi kaza che vyobshte da se skubqt tam kosmite ne e mnogo hubavo.
Imalo nqkakvi vyzli (mai linfni kaza) koito se narushavali i bilo na zle.
Karai s brysna4kata.![]()
Ми аз по принцип давам с кола маската, но тоя път нз защо реших да пробвам с епилатора.... освен, че става по - бавно станах цялата на противни точици.![]()
Извод: от кола маската по - хубаво нема.![]()
mi az deistvam s epilatora! ne 6tot ne znam 4e s kolamaskata boli po malko ,a 6toto me e sram da hodq na kozmetik![]()
ina4e ponqkoga -v ku6ti s kolamaska i posle s epilatora se doopravqm![]()
и аз пробвах, но мн ме болеше и мен.. Обаче се настроих, че искам да си ги махна.. нямах време да ходя на козметик..
Because when I’m with you My heart stops
And when I’m not near
It’s Bleeding on the floor
Someone get a mop!!!
Намажете се с малко лед преди да се епилирате и много по-малко боли!
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Боли много сус епилатор аз не бих го издуржала ама аз не бих и с кола маска за ся само ги бръсна ама е отжратително 6от траа секи ден а и винаги боцкаа и се се порязвам и после имам то4ки и аз нз кво да праааа
![]()
![]()
![]()
az davam s kremche nito boli nito nishto i mn dobre gi maha :P \/
na bikinnata liniq ne e stra6no dori e mn po dobre ot kola maskata !
Абе, боли! Глупости... т'ва само докато свикнете... след 3-4път ве4е няма да ви прави впе4атление... но до тогава... да ви е здрав гърба (или нещо др![]()
)
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
s epilator na triugulnika : ABSURD! mene na krakata i na rucete me boli pak kamoli tam ... po dobre probvai s kola maska , ako ti e za 1vi pat 6e te boli mn ama sled tva se svikvaloa pak ina4e s kola maska na krakata sym si pravila izob6to ne boli taka 4e
s epilatora boli pove4e i traq po produljitelno
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Ооооо наистина много боли, сега се епилирам само отстрани, останалото със самобръсначката, знам че ще боли само първите 3-4 пъти, но как да преодолея тях![]()
![]()
Да много боли, пробвала съм точно 2-пъти.Но си струва космите стават по тънки и не излизат доста време.
Пробвала съм 2-3 пъти и не е болка за умиране,ама аз си падам малко мазохистка![]()
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all
ми като нямам време да ида на козметик ... се налага...ама гледам да не го правя много често, че от тоя пуст епилатор мн проблеми... стават едни гадни пъпки, пък червени точки, пък подкожни косми...мазало... решение е ако бързаш според мен![]()
Истинско мъчение![]()