.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    Със епилатора е ужасно,много боли също и с коломаската.Аз със бръсначката.

Град
    v kenefa pod vodata :D
    еее нали има вече епилатори със замразяващ ефект, а също и с масажиращ....аз имам такъв и това място вече не ми е проблем

А ако мога да попитам като се минете с епилатор на триъгълника след това космите стават ли по-дебели и по-твърди?

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от petqivanova9
    А ако мога да попитам като се минете с епилатор на триъгълника след това космите стават ли по-дебели и по-твърди?
    Не, даже стават по-тънки. Очевидно е, изкореняват се все пак.

anonymous708973
    Guest
    Ааа, стига бе... Заболява ме дори като си го помисля. Не, не, няма начин да пробвам там. Аз на краката не издържам, имайки предвид, че попринцип си държа бая на болка...

Guest
    ооо не. тва е мъчение ниикога не бих пробвала предпочитам съм си така. и сякаш някой ще ви знае или ще ви вижда как изглеждате там

Мен пък ми е много приятно с епилатора на краката, едно такова готино гъделичкане :d . Но за жалост на триъгълника веднъж пробвах и щях да умра
    "Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3
    Цитирай Първоначално написано от AraBella
    Мен пък ми е много приятно с епилатора на краката, едно такова готино гъделичкане :d . Но за жалост на триъгълника веднъж пробвах и щях да умра
    И аз съм пробвала само веднъж и се отказах още щом ми дръпна първите косъмчета Няма такава болка човек Карам си със самобръсначката макар че е ужасно гадно

Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от petqivanova9
    Не, даже стават по-тънки. Очевидно е, изкореняват се все пак.
    а остават ли ти гадни пъпки? И получават ли ти се след това подкожни косми?

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от xxKiFlAxx
    ооо не. тва е мъчение ниикога не бих пробвала предпочитам съм си така. и сякаш някой ще ви знае или ще ви вижда как изглеждате там
    Ами всъщност, знаят и виждат

Повече от фен Аватара на glezenafukla
    Oх, леле.. тежко е да си момиче.. едно и две ли е..

Аз ходя на кола маска.. но там 5-10 минс съм готова.. боли, ама се трае.. понякога, имам чувството, че ми изваждат вътрешностите.. :X ама трай бабо, за хубост..

С бръсначка не искам там.. а с епилатор не съм пробвала.. сега се чудя и какъв нов да си взема и ако може и във вода, дали няма да е по-малка болката.. не знам..

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Аз пробвах да си го доближа до мишниците и така ме заболя, а си представям там !

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Аз пробвах да си го доближа до мишниците и така ме заболя, а си представям там !
    НЕДЕЙ... Аз като си ги махах на подмишниците със епилатора ми се получиха подкожни косъмчета После станаха като пъпчици и се наложи да си ги разрана за да мога да махна касмите които бяха достигнали 3-4 см за около 3 години

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    az davam s kremche nito boli nito nishto i mn dobre gi maha :P \/
    какво кремче????????

Супер фен Аватара на zoreto
    Цитирай Първоначално написано от whitebunny
    НЕДЕЙ... Аз като си ги махах на подмишниците със епилатора ми се получиха подкожни косъмчета После станаха като пъпчици и се наложи да си ги разрана за да мога да махна касмите които бяха достигнали 3-4 см за около 3 години
    ^това зависи от самия човек,щото аз повече от половин година мишниците само с еплатор и нишо ми няма.Даже на краката много повече ме боли е епилатора,пък мишниците само 1вия път ,после даже не се усеща.

Та триъгълника пробвала съм ,но не издържах целия, сега само бикини линията с него и останалото със самобръсначката (кофти ама)

Аз не само съм доближавала, направо си ги махнах.. Е няма такава болка! Оттогава не съм повторила там, кво остава за триъгълника, макар че и там съм пробвала, ама само отгоре и си е таковало майката, много е гадно..
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Всички косми от всякъде махам с епилатор. Долу и под мишниците сигурно от 2- 3 години не е минавала самобръсначка, с епилатора си ми е супер, на болката се свиква, а ефекта е много по- добър и дълготраен.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

свиква се с болката но с времето, но до тогава
    cant tell my nothing now
    baby i know how to fly

nothing hold me down
    im going tuch the sky

dydzzz <3

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Ако имаш "тренинг" с кола маска, ще изтърпиш епилатора.
    all day... all night... what the fuck?!

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Аз съм пробвала, но само на 1-2 косъмчета! Като видях как боли и го зарязах...

Повече от фен Аватара на punksss
    Явно зависи от човека... Аз преди няколко дни пробвах за пръв път под мишниците и въобще не ме боля...

Пробвала съм. В началото адки боли, но после се свиква и болката намалява. Само че не мога на всякаде да ги махна с епилатора..
    ... Док0свай мее.. 0ще чувствай мее..

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    Отиваш лятото на плажа и се чудиш защо всички се отдалечават от теб. АМИ КОСМИТЕ ТИ БЪЛВАТ ОТ ГАЩИТЕ! И как никой няма да знае... един ден ще правиш секс и какво, ще гъделичкаш носа на приятеля си с космите.

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

Супер фен Аватара на maybeline
    Град
    Kwartala na bogatite !
    Цитирай Първоначално написано от n3zabrawiimaa
    Отиваш лятото на плажа и се чудиш защо всички се отдалечават от теб. АМИ КОСМИТЕ ТИ БЪЛВАТ ОТ ГАЩИТЕ! И как никой няма да знае... един ден ще правиш секс и какво, ще гъделичкаш носа на приятеля си с космите.

това хич не беше брутално
    Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от maybeline
    Цитирай Първоначално написано от n3zabrawiimaa

това хич не беше брутално
    Грубо грубоооо
    Мисля че се ебава във всеки нейн следващ пост.. Ако ли не е ужасно НЕМАРЛИВ, НЕХИГИЕНИЧЕН, НЕПОДДЪРЖАН, ПЪРВОБИТЕН, ПОТРЕСАВАЩ, НЕБРЕЖЕН, МЪРЗЕЛИВ (знак за безкрайност) човек..

А някой знае ли дали този дезодорант има ефект, http://www.henkel.de/de/content_imag...772H_1772W.jpg
    съжалявам ако линка е дълъг.. видях го в пенито на намаление и само такива бяха наредени..
    не държа да е 12 или 24 часа, но поне докато съм в училище (близо 7 астрономически часа) да неутрализира мириса и да ги няма кръговете под мишниците..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си