.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 53 от общо 53
    Честно да ви кажа бях се замислила дали да не почна с епилатора и да спра с ходенето при козметик за триъгълника , но просто след днескашното ми посещение за кола маска се убедих че по-добър начин от този няма едно че става бързо, друго че космите наистина се махат ефективно, трето че болката не е чак толкова голяма.От 7-8 месеца ходя на кола маска специално за триъгълника и съм доволна, защото освен всичко космите наистина уредяват и стават по-тънки А относно самобръсначката-за мен това е живо прецакване ,защото ако се случи да оставиш космите малко по-дълги от обичайното, предполагам че гледката няма да е много приятна... За епилатора съм чувала че не е подходящ за триъгълника , защото излизат много подкожни косми(на мен на краката ми излизат от епилатор,а си представям ако почна триъгълника с него...)
    А който се заблуждава , че с депилатора се махат добре космите-сгрешил е.От една страна не се махат всички косми, от друга-израстват по-дебели.......
    Бих дала съвет на момичетата , които са ходели на козметик няколко месеца-грешка ще е да спрете този метод и да почнете с друг, защото няма да сте доволни, и от друга страна ако пак се върнете към кола маската ще е като да започнете отначало....Затова е добре редовно(веднъж месечно) да се ходи на козметик за триъгълника и да не се "смесват" методите, защото освен всичко се създават проблеми и на козметичката(по-трудно се отскубват космите)
    Моята козметичка ми каза , че триъгълника не трябва да се минава нито с пинсета, нито с епилатор, нито с крем или самобръсначка..
    Дано да съм била полезна

anonymous708973
    Guest
    Полезна си... аз ходя на кола маска, но между две ходения минавам поне по веднъж със самобръсначка, просто няма как. Иначе трябва да ходя на две седмици и половина някъде

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Полезна си... аз ходя на кола маска, но между две ходения минавам поне по веднъж със самобръсначка, просто няма как. Иначе трябва да ходя на две седмици и половина някъде
    ммда... единственото нещо ,което е некомфортно е, че трябва да се изчака косъма да порастне достатъчно, за да може да го захване колата... но както правиш ти е добро решение, макар че аз до сега не съм прибягвала до самобръсначката, изчаквам си да ми дойде цикъла и след това ходя на кола маска.Дано да не ми се наложи да ползвам самобръсначката,защото ме е страх да не се порежа....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си