.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 72
    Guest
    Лелее хора много ви благодаря вси4ки много ми помогнахте и сега се амбицирах...така... Радвам се,4е се отзовахте на молбата ми Ще се постарая и дано наистина вляза там където искам...притиснението,ще се опитам да го овладея кякак си А с уроците,говорих с майка ми и тя каза,4е ще запо4на още от на4алото на годината.Само,4е имам един въпрос...за НФСГ има ли допълнителен изпит география?

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Ако позволиш на притиснението да те обземе още от самото начало ще си вкараш много лош автогол,повярвай ми.Бъди по-позитивно настроена къв самите изпити и въобще не позволявай на песимистични мисли да навлизат в съзнанието ти. Не си споменала дали ще ходиш на уроци,но ще те посъветвам доли и ако се подготвяш сама да бъдеш много старателна и подредена да си водиш записки и да си винаги в час с материала,внимавай да не пропускаш нещо от учебния процес,защото всичко е навързано,а ако изостанеш после трудно се наваксва.Дано родителите ти да са свестни хора,а не с болни амбиции.Важното е да те подкрепят и да ти вдъхват кораж,че се справиш успешно с това което ти предстои.Успокой се и учи,сама ще видиш,че са си стували усилията през учебната година.Още от ега ти пожелавам успех,въпреки,че е малко рано.Дано успееш да преодолееш стреса и да покажеш това на което си способна.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Не Успех на изпитите по БЕЛ и математика

az tazi godina minah po toq put otna4alo mn se pritesnqvah i v kraq na godinata probnite mi izpiti bqha mn trudni i vinagi ima4 4,50 ili ne6to podobno i testa po bg mi se stori elementaren imam 5,64 po matematika prosto sum si po zle vinagi e bilo tka imam 3,75 no uspqh i ti 6te uspee6 ako tova 6te te uspokoi tazi godina e imalo samo edna krugla 2ka pravi si izvodite pojelavam ti uspeh malko 6te se uzori6 s hodeneto na uroci ama i tva 6te mine super burzo

Guest
    Цитирай Първоначално написано от krisi_pisi
    zashto pyk momichetata da vlizat po trudno?
    za momi4etata balat e po-visok(vs znaem 4e mom4etata sa kuhi leiki)

много си ученолюбива...от сега да мислиш за даскало ...честно казано сега ще съм 8 клас...кандидатствах и влязох в даскалото което искам..и да ти кажа само....много се претрисаш..."ох къде ше вляза","ох какво ще стане".....цяла година не съм си мръднала по сериозно пръста да уча...тая година имах най много двойки от както съм ученичка ....цяла година го давах мързеливо и накрая бях с диплома 5.40 ...е не много,ама като за неучено... и накрая имах 4 и 5 на изпитите....абее момиче не се притиснявай толкоз....учебна година кат всяка друга
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    Непостоянно
    oh i az sum go minala tva..ne se vprqgai o6te ot sega samo se natovarva6 izli6no..az daje ne hodih na uroci i pak vlqzoh tam kudeto iskah i da znae6 vajnoto e da ne misli6 na izpita kolko 6e izkara6 ili kolko trudno 6e e...misli si za ne6ti hubavo taka 4e da se sasredoto4i6 varhu testa
    .!.

Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Това,че балът на момчетата е по-нисък,не означава че са глупави или както ти се изрази-кухи лейки.

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Това,че балът на момчетата е по-нисък,не означава че са глупави или както ти се изрази-кухи лейки.
    Мхм, по-нисък им е балът, защото се очаква да са спортисти или нещо такова.

Re: притеснение ... 7 клас съм и ще кандидатствам...

Здравейте! първо искам да попитам тези,които ве4е са кандидатствали,как успяха да се справят със стреса преди и след изпитите?Как се съсредото4ихте върху зада4ите?Бяхте ли напрегнати още в на4алото на 7 клас за изпита? Защото аз тази год. ще съм 7 клас и съм притеснена още от сега Постоянно мисля за това и какво ще стане,ако не вляза някъде...как ще реаргират родителите ми... Ох...особенно като знам,4е моми4етата жлизат по трудно ми става лошо Еми това е Ако искате пишете...дайте малко съвети за такива като мене

[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
    7 точка от правилника!

Vij sega,nema da se pla6i6...
    Nqma ni6to stra6no!
    Prosto za da ima6 GOLEMI 6ansove 6te se ponapune6 malko da u4i6
    Sled tova na izpita,koito e testovi variant 6te trqbva da re6i6 pove4e ot poluvinata zada4i,no VINAGI testa po matematika e PO-TRUDEN!
    Zatova gledai da se stqga6 pove4e po matematika!
    Az vlqzoh v Matemati4eskata Gimnaziq Baba Tonka v Ruse po 1vo jelanie...a o4akvah da vlqza po 7mo nqkude tam!
    Ta...za da si sigurna,4e VSE NQKUDE 6TE VLEZE6,napi6i pove4ko paralelki v edno u4ili6te,posle drugo-pak pove4e paralelki...I taka nqma da NQMA6 6ans da vleze6!
    6te vleze6 100% nqkude,dori da mine6 s 4 i 3 ili 5 i 4 kakto i da mine6 VLIZA6!!!
    Ocenkata e vajna SAMO DA MINAVA 2ka i da e po-visoka ot 3 PO VUZMOJNOST est!
    Bala ti e nai-vajen,bez 6ci v bala SI ZA NIKUDE!
    5.80 trqbva da minava6 za da pokrie6 EVENTUALNO niskite ocenki ot izpitite!

I nai-vajnoto e...kakto kaza woshia_style e da si misli6 za hubavi ne6ta...ne kakva ti e bila poslednata ocenka ot primerniq test ili kolko li trudni sa zada4ite...misli si za princ na lilav kon...6eguvam se
    Samo nqma da se pritesnqva6,vsi4ko drugo znaniqta ti 6te svur6at POVQRVAI MI!!!

Postarai se nad 4 po BG i nad 3 po MAT I SI VLQZLA!!!
    Lo6oto e,4e 4uh 4e trqbva da re6i6 50% za da ima6 3...NO HEI!TOVA E SAMO SLUH...AZ NZ KOLKO SUM RE6ILA 6TOTO NEMOJEH DA VIDQ!!!

TA...VUOB6TE NE SE TREVOJI,PRITESNQVAI-NE!!!
    VSI4KO 6TE E OK AKO TI SI V OK NASTROENIE!!!
    В момента са на мода малките коли,малките телефони...малките апартаменти...не се безпокой,един ден ще дойде модата на малките пишки и тогава и ти ще можеш да се извукаш!

Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Е едва ли се очаква от всички да станат спортисти,си мисля аз.

Guest
    ne trqbva ad te pritesnqva izpitat prosto stava6 sutrinta rano otiva6 i si predtstavq6 kak kato se pribere6 6e si pusne6 kompo 6te si spokoina i vs 6te e nared

Guest
    ne iskah ad se izrazq taka 4e sa tapi prosto se drazna 4e tqh gi priemat s po-nisak bal(sajalqvam ako sam obidila nqkogo) prosto e ne4estno

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    ne iskah ad se izrazq taka 4e sa tapi prosto se drazna 4e tqh gi priemat s po-nisak bal(sajalqvam ako sam obidila nqkogo) prosto e ne4estno
    ами да...и аз мисля,4е не е 4есно мом4етата да влизат по-лесно моля никое мом4е да не се обижда

Град
    I don`t know where
    Ами ние колкото и да се ядосваме,обстоятелствата няма да се променят и момчетата пак ще влизат с по-нисък бал в гимназии и прочие.А момичета,я се поставете на мястото на момчета,на вас нямаше ли да вие гот да влизате с по-малко усилия в хубави училища. :P

Град
    ооо и питаш даже като знам,4е тая год. и аз ше кандидатствам,щеше да ми е много по-лесно като знам,4е съм мом4е(моми4е съм де)и,4е ше вляза по-лесно заради по-ниския бал

Lil3
    Guest
    Спокойно, момиче. Важното е да си знаеш нещата и гледай паниката да си я изкараш вечерта. Аз лично се наревах вечерта, изкъпах се и си легнах. На другия ден бях хладна като краставичка. На математиката малко се паникьосах към края и се отчаях, но всичко си е ок. Влезнах в 1ва НЕГ в София.

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    Spoko ne se pritesnqvai nqma ni6to stra6no ,vse pak s edin izpit nqma da svur6i sveta Nai-vajnoto e da u4i6 usileno prez godinata i nqma da ima6 problem.Az mn se pritesnqvah prez u4ebnata godina i vse si misleh lele kolko li 6te bude truden izpita ,kvi ocenki 6te izkaram ,kude 6te vlqza... Kogato doide denqt na izpita vuob6te ne se pritesnqvah e samo po matematika malko.Aide uspeh i spokoino vqrvai 4e 6te uspee6
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

Град
    40 Miles from the Sun
    Ето! Поредното доказателство, че е яко да си момче! Какво се оплакват толкова? Влизат по-лесно навсякъде, нямат разни месечни глупости (хъх), като пораснат няма да се налага да раждат, ако ходят с 5 момичета, няма да ги наричат "мръсна курва", а "ебати пича". Добре, какво повече искат?!

Guest
    Ето! Поредното доказателство, че е яко да си момче! Какво се оплакват толкова? Влизат по-лесно навсякъде, нямат разни месечни глупости (хъх), като пораснат няма да се налага да раждат, ако ходят с 5 момичета, няма да ги наричат "мръсна курва", а "ебати пича". Добре, какво повече искат?!
    male naprovi mi obra to4kite-napalno te podkrepqm FuLl ReSpEcT

mi az ne se pritesnqvax(kandidadstvax taq godina) prosto u4ex po zdravo po bel i mat i gotovo.e ,a nakraq kato vlqzox v zalata za ispita malko se stresnax vupreki 4e se padnax v moito si daskalo(staroto)ama e normalno. samo gledai da ne se panira6 prekaleno mn i da zabravi6 vs koeto zn.no po dobre si nameri dr ne6ta za koito da misli6 i napravi kato men:ne se pritesnqvax(mn) u4ex po zdravi4ko po predmetite za izpitite na koito 6tqx da se qvqvam i rezultata be6e 4e vlqzox v daskaloto v koeto iskam-daje i v paralelkata koqto iskax v na4aloto.e kusmet i dano vleze6 tam kudeto iska6 kakto ti taka i vs nastoq6ti 7mo klasnici!!!

Голям фен
    Ауу какъв кошмар беше тая година...Добре,че резултата беше задоволителен и най-после СВЪРШИХА мъките
    Е не искам да те обезнадеждавам!Ще се справиш,само трябва да си постоянна и упорита,а преди изпитите спокойна и хладнокръвна(колкото е възможно)
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

Венци
    Guest
    Сега като ви е минал стреса някой ще каже ли в курса на кой център да се включа за да се подготвя за кандидатстване след 7-ми клас. Някой от вас ходил лие на курсове? Има ли добри или само ни събират париците? Толкова много реклами има, че да те заболи главата.

Голям фен
    Аз ти препоръчвам ВЕДИ,отнасят се сериозно към подготовката ти и правят всичко възможно да изкараш високи оценки!И даскалите са супер готини,поне на мен ми се паднаха такива...
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

Град
    А някоя друга аз също ще съм 7 клас и в центъра ми е дале4е примерно...някъде при Красно село или Хиподрума.някой да знае курсово обу4ение???Много ще ми помогнете ако ми кажете...аз намерих една,но е много скъпо...тази ВЕДИ е много добра,но мама каза,4е ми е дале4е,а и няма с кой да ходя ако съм във ВЕДИ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си