- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- И ако теста е полужителен ???
Какво трябва да се направи ако теста за бременност е полужителен? Аборт ли ? ли трябва да се взимат някви хапчета...Моля ви кажете, че съвсем се обърках.
samoubii se![]()
dobra ideq da nagulta nqkolko vida hapcheta s prqsno mlqko da si fkara tovbata f torbichka i nikoi nqma da razbere ot kakvo si umrqlaПървоначално написано от Анонимко
ЛюБоВ Ли? тЯ нЕ сЪщЕсТвУвА. КурВи? КуРвОлЯк КоЛкОтО Щеш. аЗ Ли? аЗ щЕ тЕ зАбрАвЯ, ТакИвА кАтО Теб СА мнОгО! Ти лИ?тИ нАпрАвИ ГрЕшКа, ИдИ Си, СкоРо щЕ я пРоУмЕeш. Тя лИ? сЛед тРеТоТо ЕбaнЕ щЕ тИ е оМрЪзНалА, зАщоТо тЯ е бИЛа nОрЕдHaTa A a3 EguHcTBeHa..
Ами зависи в коя седмица си ако си в началото, мисля , че има начин бременността да се прекрати чрез инжекция, иначе аборт. Имай предвид,че теста може да е показал грешно, хубаво е да се повтори.Първоначално написано от ~kartofka~
![]()
Така е! И все пак има още една опция - можеш да родиш!Първоначално написано от swords1010
![]()
4estito 6e stava6 maika... znam edin pi4aga deto 6e go iztegli za 2 leva, napalno bezopasno s kle6tite (stava duma za bai Go6o gumajiqta)![]()
~Guzlqk4life
ако е + честито тогава ще ставаш майка да си мислила кво правиш![]()
![]()
![]()
Мисли име на детето си ако е момче и момиче извикаи ме за кръстник плс![]()
Ако е полОжителен, имаш още една причина, да се научиш да пишеш.
Не бива да се излагаш пред идното поколение особенно, ако то е твое собствено =)
Ако е положителен нека да е Гошкоооооо![]()
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
lelee ludi li steOpazil me gospod da zabremeneq !!!!
Iskah prosto da znam kakvo se pravi ....
![]()
ХахахахахахАПи6е се ПОЛОЖИТЕЛЕН
![]()
>Твой си е проблема,да си мислила с главата преди да топи6 Чу6ки в тур6ията![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
ubii bebeto kato si navre6 beizbolna buhalka...![]()
![]()
![]()
Look...Why don`t you go outside,play hide and go FUCK YOUSELF !?