.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Guest

любовната игра

Q kajete kak proti4a pri vas любовната игра i kakvo vyob6te predtstavlqva любовната игра

Любовната игра представляват всички ласки и размяната на нежност между партньорите преди самия полов акт!

Guzlqk
    Guest
    e tuka ke tu otperime edin savat kvo az praq. Kat sa pribera u nas trqsvam vratata, edin 6amar na jenata i tq ot otkata se zavarta i zastava na zadna i sled tva prai kvot q iska6

~Guzlqk4life

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Не казвам, че всеки път е различна, но любовната игра при нас поне винаги е съпроводена с много нежност, страст. Ах, колко е хубаво да познаваш човека до себе си и да знаеш какво му харесва. Обикновено не хабим много време (имам предвид часове) за любовната игра, но и не претупване нещата. Самото й протичане е индивидуално за всяка двойка, мисля. Не мога да ти дам съвети като целувай го тук и там, гали го по ляля..

Не е лошо човек и да разнообразява началото. Не е нужно винаги едно и също да правите. Позволено е всичко, което възбужда другия и му се харесва. Може да се включи еротичен масаж, стрийптиз и ала-бала. Малко повече фантазия.. за да е още по-сладко после.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest
    Незнам за вас но аз обожавам да лижа някое момиче

idiot
    Guest
    и аз мн обичам,да има дами който са от стара загора и искат да ги лижа

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от idiot
    Колко деликатно ”прикрита” автореклама

П.П. При нас протича доста агресивно любовната игра. Понякога включва шамари, крушета и малки котешки шутчета.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Тва ли е проблема който тряя да обсъждаме тука

Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Колко деликатно ”прикрита” автореклама

П.П. При нас протича доста агресивно любовната игра. Понякога включва шамари, крушета и малки котешки шутчета.
    Извинявам се, ама само това за шутовете не го разбрах Къде го удреш тоз човек бре кака?
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Фен
    Град
    На гъза на географията
    Еми при нас е не повече от 10 мин. не си падам много по любовната игра
    Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от DIVINE_TIME
    Любовната игра представляват всички ласки и размяната на нежност между партньорите преди самия полов акт!
    Да като започнеш от целувките по тялото,като минеш през шпакли,свирки и стигнеш до секс
    Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.

TANAJUTSU

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Дълга, нежна, страстна..........понякога ако не сме правили доста време секс я попрескачаме, действаме си по същество, а след това се отдаваме на нежности. Различно. На почит са целувсите по цялото тяло, галенето на гърба, облизването и естествено френската любов.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си