- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Педал ли съм или просто ме гони параноя ?
Правя го защото не ми харесва.Първоначално написано от ~*SILVER*~
Иначе съм си правил тест от сорта на това дали ако видя снимки на мъж с мускулесто тяло гол до кръста, ще ми стане парчето в продължение на 2,4 минути но не ми става.Явно всичко си е ок, просто съм се травмирал ужасно![]()
Е, щом не се възбуждаш от мъже, значи не сиПросто те е прихванало нещо на момента. Дишай спокойно
![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
^Sam90^ съм
Не си педал ... Обаче те е ударил хормона !!!![]()
Out of control
споко и аз като малък с един приятел бяхме в мазе и лъскахме двамата..това е просто любопитсво...сега си имам гадже и мога да кажа,че не мога да понасям педалите..така че споко не си педал...![]()
![]()
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
...ще разбере истината?Първоначално написано от KillSwitchEngage
sry баце... опс КАКО, ти си гей!!! =D>![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
като гей, ти предлагаме безплатна садистична евтаназия! доказан ефект
:P ГОРД ШИЗОФРЕНИК АУТИСТ!! :PПървоначално написано от ^Drama^Queen^
еми за радост си педал поне ще има повече жени за нормалните момчета![]()
![]()
![]()
Тоя пък ти що реши,че е педал като малки всички сме любопитствалиПървоначално написано от Анонимко
![]()
TANAJUTSU
според мен дори е възможно да си хомофоб!А може би и защото си нямал скоро интимна връзка с жена да започваш д аси мсилиш разни неща и ти изниква пред очите тея глупсоти,които са се лсучили преди години.Не трябва д амсилиш за това.Нормален си! Намри и моми4е!
И аз преди 1 месец си дадах диагноза, че вероятно имам хомофобияПървоначално написано от DeAd_LooSeR
![]()
e da ve i az kato malyk s 1 pi4 si zavirahme pru4ki po guzovete i se otvarqhme ama sa sme si dobre... OMUjihme se .. v0dim dobur semeen jivot..pojelavam ti na teb da ti se slu4i sushtoto![]()
Първоначално написано от mr0b1
eй го тоя дебила пак се обади казах ти да не казваш тея неща !![]()
![]()
![]()
![]()
това беше нашата малка тайнаПървоначално написано от kr1s0
![]()
Първоначално написано от Анонимко
Ох, успокой се! Като си бил малък логично е да ти е било любопитно. Аз на 12 години правих оргия с мои връстнички, но до ден днешен съм си сигурна, че съм хетеросексуалнаПостарай се да превъзмогнеш тази хомофобия. Не се срамувай да потърсиш съвет и от психолог, защото доколкото забелязвам тази гузност и уплаха ти пречат доста. Успех!
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
са ше ни се хилят бе тапанар тва че се натискахме се 1 че се е**хме не значи че тряя целия форум да разбереПървоначално написано от mr0b1
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Чудя се от 2 дни като има толкова неща из интернет, дали няма да има онлайн психологПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
Ако някой знае нещо по въпроса, моля да пише.
е що бе може и те да се включат ? пичове искате ли ! САМО КЪМ ПИЧОВЕТЕ СЕ ОБРЪЩАМ !Първоначално написано от kr1s0
![]()
abe ebati ti samo kani6 nekvi kolko stanahme 5 ili 6 ne stava to e neudobno da stoim v krug i da se praznim vurhu 1 samo TUPO E ili 5 - 6 ili 15 - 16 vurhu 2ma 3ma dolu mejdu nas O_O qko 6e e
Ако си готин, ще си сменя полаПървоначално написано от mr0b1
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
дай скайп и ще разбереш ма не съм гей хаха![]()
Аз съм навитПървоначално написано от mr0b1
![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Be jivei si givota i tva e! Ne me interesuva kuv si,ti si spi6 s teh v legloto!Tva si e tvoq rabota.Men ne me zasiaga.
“Вчера две неизвестни лица нахлули в дома на семейство Иванови. След като заключили гражданката Иванова в банята, те принудили гражданина Иванов да изпие с тях две бутилки водка.”
Оф,бил си дете,та ти самия не си знаел какво правиш ...
тФа не трябва да ти влияе сега.Щом не те привличат мъжете -
не си педал!!!Няма от какво да се притисняваш,просто не мисли
за тия глупости от детството и не се затормозявай излишно![]()
ами да :PПървоначално написано от ~Imaginary_girl~
![]()
TANAJUTSU