.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41
    Guest

"Развлечение" ли съм за него?

Здравейте.Имам проблем с едно момче.От доста време се познаваме и всичко мъжду нас вървеше добре.Но трябваше да замина за 1 месец и когато се върнах разбрах,че ходи с друга.Опитах се да се примиря с това.Но той ми призна,че има доста силни чувства към мен все още.Oт тогава всяка вечер идва при мен и после си ме изпраща,макар че ходи с друга.Вчера пак си ме изпрати и ... ... аз му казах,че това не може да продължава,все пак той ходи с друга.Но той ми каза,че ще се раздели с нея,защото иска да е само с мен.Но тази вечер ги видях пак заедно и когато минах покрай тях,той ме поздрави,всеедно нищо няма между нас,а утре пак ще дойде при мен.Много искам да съм с него,но не искам и да съм само развлечение.Незнам какво да правя? Моля ви посъветвайте ме! Благодаря предварително!

Град
    pod liubimata
    щом има чувства към теб, няма да е с друга. заеби го, не му обръщай внимание повече, той не те заслужава !
    my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE

Град
    Terra incognita!
    Най-добре се отдръпни от него,веднъж е предал гласуваното му от теб доверие,след това се е държал така,сякаш нищо няма между вас,няма смисъл да се самонаказваш,приемайки се за втората приятелка,тази,която е скрита зад колисите!Отстоявай достойнството си!Успех,Мила!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Ami vari gi razberi momcheta nikoi ne gi znae kvo iskat bila sam v sashtata situaciq toi mi kaza che veche sa skasali a ot obshti priqteli razbrah che vse oshte hodqt po dobre si izbii tiq zaetite ot glavata i si tarsi svobodno momche
    Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Кажи му, че няма да си втората и го остави да решава!
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Kaji mu che ne iskash da se vijdate dokato e s druga. Ako darji na teb shte q zareje.Ako li ne znachi si se uturvala ot porednata lepka.
    Ayudame olvidarte si te vas!

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Бии му шута!
    ♥ ♥ ♥

Според мен го остави,защото представи си пак се съберете и след известно време си хареса друга и ха нея и каже същото :"Ами аз ще я оставя за да съм само с теб" Как би се почувствала ти?От момче трябва да очакваме и всичко и нищо!
    Който обича,той не забравя!Който забравя,той не обича!Който обича,a после забравя,той е забравил как се обича!!! ;]

mili4ka.....dori i da ima mn silni 4uvstva kum teb,fakt e 4e se durji dosta neobqsnimo i jestoko ponqkoga s teb...vqrno e 4e i ti izpitva6 mn neudarjimi 4uvstva,no ponqkoga 4ovek trqbva da raz4ita pove4e na razuma si,za da ne bude naranen.kusmet
    I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

Re: "Развлечение" ли съм за него?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Здравейте.Имам проблем с едно момче.От доста време се познаваме и всичко мъжду нас вървеше добре.Но трябваше да замина за 1 месец и когато се върнах разбрах,че ходи с друга.Опитах се да се примиря с това.Но той ми призна,че има доста силни чувства към мен все още.Oт тогава всяка вечер идва при мен и после си ме изпраща,макар че ходи с друга.Вчера пак си ме изпрати и ... ... аз му казах,че това не може да продължава,все пак той ходи с друга.Но той ми каза,че ще се раздели с нея,защото иска да е само с мен.Но тази вечер ги видях пак заедно и когато минах покрай тях,той ме поздрави,всеедно нищо няма между нас,а утре пак ще дойде при мен.Много искам да съм с него,но не искам и да съм само развлечение.Незнам какво да правя? Моля ви посъветвайте ме! Благодаря предварително!
    toi e prosto edin jenkar kato si4ki..moq suvet e da go zabravi6..tegli mu edna maina
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Цитирай Първоначално написано от Vikitooo
    Бии му шута!
    А крошето не може ли

Мега фен Аватара на koalka
    Какво да те посъветвам...?Има глупаци, които говорят глупости и се опитват да лъжат, но дано не се намират такива да им вярват.Така че не му вярвай.Много силни чувства имал, ама ходи с другата, да бе!

Изобщо не се занимавай повече с него,ако искаше да е с теб щеше да бъде,а не само да ти говори.Чувствата не само се казват,но и се показват.

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Зарязвай го!Не може да има силно чувства а да ходи с друга

Цитирай Първоначално написано от morenita
    Kaji mu che ne iskash da se vijdate dokato e s druga. Ako darji na teb shte q zareje.Ako li ne znachi si se uturvala ot porednata lepka.
    I az te syvetvam tva.Vse pak si momi4e s dostoinstvo ,a ne rezervata zad kulisite. USPEH
    Голям размер на картинката! /machoka/

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Не му разрешавай да те прави на луда, да не е само той, я!
    Казал ти е, че ще я остави, но явно си е променил решението. Не се занимавай с него, има други, които ще искат само с теб.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Guest
    Цитирай Първоначално написано от kAdrOkoSkA
    Да и кажи на приятелката му,да го видим тогава какво ще прави!?От избора му ще се разбере дали има чувства към теб или си просто "развлечение"

Град
    Асеновград, България
    Остави го!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Град
    (: Русе :)
    Цитирай Първоначално написано от summer flower
    Зарязвай го!Не може да има силно чувства а да ходи с друга
    !!!!
    So free

Guest
    zaebi go!bila sam v sa6tata situacia i e mnogo gadno razbiram te napalno!gadno e da si momi4e za razvle4enia no kogato te vidi da te podminava seedno ni6to ne e imalo!taka 4e ot li4en opit-bii mu 6uta!

Цитирай Първоначално написано от kAdrOkoSkA
    =D> =D> =D>
    Да Обичаш Е Също Като Да Пееш Песен , Но Няма Песен Без Край !!!...

Guest
    nNnzZz kakvo da te posavetvam.Moje bi bih ti kazala da go zareje6,kakto ti kazaha vsi4ki ostanali.No az sa6to sam bila v podobna situaciq i znam,4e izpitva6 mn silni 4uvstva kam nego i ne moje6 prosto taka da go ostavi6.A i pri polojenie,4e toi sam idva pri teb i ti obe6tava razni ne6ta.6te te posavetvam da se odrapne6 ot nego i da se darji6 bezrazl4no.I ako toi se opita pak ne6to.....ti mu kaji,4e si ima gadje za taq rabota i da te ostavi,6tom kato toi taka e re6il.Vij mu reakciqta i 6te razbere6 dali te obi4a! USPEEEH!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    nNnzZz kakvo da te posavetvam.Moje bi bih ti kazala da go zareje6,kakto ti kazaha vsi4ki ostanali.No az sa6to sam bila v podobna situaciq i znam,4e izpitva6 mn silni 4uvstva kam nego i ne moje6 prosto taka da go ostavi6.A i pri polojenie,4e toi sam idva pri teb i ti obe6tava razni ne6ta.6te te posavetvam da se odrapne6 ot nego i da se darji6 bezrazl4no.I ako toi se opita pak ne6to.....ti mu kaji,4e si ima gadje za taq rabota i da te ostavi,6tom kato toi taka e re6il.Vij mu reakciqta i 6te razbere6 dali te obi4a! USPEEEH!
    Ot edna strana e dobre za tebe da go zarejesh vapreki silnite chustva zashtoto taka se privarzvash kam nego vse poveche i poveche i shte ti stava vse po trudno nai-dobre se otarvi ne badi uteshenie kogato gadjeto mu go nqma ili kogato sa skarani ili neshto takova
    Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP

ами...знаеш ли сега ще ти кажа нещо което не харесвам в себе си в момента.
    харесвам много силно две момчета...не излизам с никой от тях тъй като ще е гадно да харесвам и единия и другия,но може твоя човек да ви харесва и двете само ,че по две гаджета на веднъж ,къде дават?

damm iska da te polzva samo za analen seks sigurno

im back for my crown... bitches$ss bow down

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си