.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Da nikade ne davat po dve gadjeta to ako mojeshe eheeeeeeee
    Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP

Намери начин да се запознаеш с приятелката му и поговори с нея,разкажи и всичко,но без той да разбира естествено.И след това му се появете двете заедно.Да го видим тогава какво ще прави Мистър Велик.Ей такива като него туй заслужават...
    A qui

Цитирай Първоначално написано от Erica
    Намери начин да се запознаеш с приятелката му и поговори с нея,разкажи и всичко,но без той да разбира естествено.И след това му се появете двете заедно.Да го видим тогава какво ще прави Мистър Велик.Ей такива като него туй заслужават...
    Da tova shte e mnogo qko stiga priqtelkata mu da ne e nqkoq naduta i gledai da q zavedesh zdrava ako te drazni da ne kontuzish da ne moje da varvi
    Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP

bqgai s bqsna skorost i ne se obru6tai nazad, tova e situaciq ot koqto ne moje6 da izbqga6 ako ne go napravi6 navreme
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

Guest
    Познавам много добре приятелката му,но изобщо не сме в добри отношения.Напротив...взаимн о се мразим,от 5 години вече не си говорим.Затова няма начин да и разкажа всичко! Пък и тя предполага,че има нещо между нас и му е казала да не се доближава до мен,защото ще имам проблем с нея.Незнам какво да правя!!!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Познавам много добре приятелката му,но изобщо не сме в добри отношения.Напротив...взаимн о се мразим,от 5 години вече не си говорим.Затова няма начин да и разкажа всичко! Пък и тя предполага,че има нещо между нас и му е казала да не се доближава до мен,защото ще имам проблем с нея.Незнам какво да правя!!!
    ei takiva kato priqtelkata mu deto samo zaplashvat nishto nqma da napravqt nai-mnogo nali ti kazah ti da q posinish. Ami chesno da ti kaja nqma nqmam predstava kakvo da pravish, prosto mu kaji ili TQ ili AZ i tolkova

Guest
    Да и аз мисля да направя това! Ще трябва да избере една от двете,защото това не може да продължава така !Още тази вечер ще поговоря с него!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не си ли осъзнала,че си "другата"?Не си струва.Или си играе с теб или с другата.И в 2-та случая значи,че е идиот и нищо не струва.Спри да се занимаваш с него.Лъже те,че ще се раздели с гаджето си.Запази си достойнството поне.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Да и аз мисля да направя това! Ще трябва да избере една от двете,защото това не може да продължава така !Още тази вечер ще поговоря с него!
    Давай говорете и после пиши как е минало и какво е станало за тия дето следихме темата

тоя те върти на малкия си пръст
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Да и аз искам да знам какво е станало,ако беше честен нямаше да си играе така с вас,то си личи че е играч...поне аз не си играя с чувствата на хората...
    Мисля че дори да избере т еб пак трябва да го отрежеш освен ако мразиш приятелката му и искаш да и направиш на пук което е доста курварско ,но пък може и да е с основателна причина защото все пак...
    тя горе-долу ти е откраднала гаджето.

Цитирай Първоначално написано от BuHa|'u_InLovE
    Ami vari gi razberi momcheta nikoi ne gi znae kvo iskat bila sam v sashtata situaciq toi mi kaza che veche sa skasali a ot obshti priqteli razbrah che vse oshte hodqt po dobre si izbii tiq zaetite ot glavata i si tarsi svobodno momche
    а като си намери свободно момче тва не е гаранция,че той няма да реши,че има нужда и от друга.
    Ние откриваме колко е ценна водата,чак когато кладенецът е празен.

Цитирай Първоначално написано от pristrastenata
    Цитирай Първоначално написано от BuHa|'u_InLovE
    Ami vari gi razberi momcheta nikoi ne gi znae kvo iskat bila sam v sashtata situaciq toi mi kaza che veche sa skasali a ot obshti priqteli razbrah che vse oshte hodqt po dobre si izbii tiq zaetite ot glavata i si tarsi svobodno momche
    а като си намери свободно момче тва не е гаранция,че той няма да реши,че има нужда и от друга.
    E ti kvo iskash da i kaja da ide i da si nameri nqkoi zaet li???

Guest
    Здравейте отново.Пиша ви,тъй като ми бяхте казали непременно да ви кажа какво е станало.За съжаление вчера не можахме да си поговорим,защото така и не се видяхме.Но преди ми се обади и ми каза,че тази вечер ще дойде да ме вземе(сигурно,защото гаджето му заминава за няколко дни ) и ще си поговорим много сериозно.Надявам се всичко да се изясни между нас.Но не мисля,че ще мога да му простя,все пак той се играе с мен,а аз за толко си имам достойнство....

Guest
    И според мен не трябва да му простиш ! Той не осъзнава,какво прави и ще съжалява след време! УСПЕЕЕЕХ

Град
    Благоевград
    Най-добре го остави! Той не те заслужава! Такива като него често се срещат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си