- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Полтъргайст вкъщи!!!
И аз си обяснявам нещата рационално (или поне тези които мога) , но просто има и неща , които не могат да се обяснят. Примерно сънувала си нещо и то се сбъдва как си го обясняваш? Или примерно не си ли пробвала да викаш духове (не Дама Пика или накакви такива глупости) или обясни си феномен като Ванга (примерно) имала е силно развито 6 чувство , ако е така значи може да вижда само бъдещето , но как е виждала миналото? Ето такива странни неща не могат да се обяснят и затова науката не ги изучава , защото не може да ги обясни.
Липсата на научно обяснение за подобни явления за мен не е непоклатим аргумент в подкрепа на тезата, че не съществуват. Знаете за това, че неща, които в момента смятаме за съвсем нормални - гръмотевиците например, в миналото са били приемани като нещо божествено и могъщо, защото хората не са били напреднали достатъчно, за да си ги обяснят научно. Според мен това се случва и със 'свръхестественото' в момента - то си е нещо съвсем естествено, но още не сме на това ниво на развитие, че да го смятаме за такова. Но може и този ден да дойде, ако не се самоубием преди това.
На мен само веднъж ми се е случвало нещо такова, няма да го разказвам, но със сигурност си имам доказателство за себе си.
Който има проблеми с паранормалните явления да се обръща към Модератора...
Шегувам се ..
Моля те... моля те кажи си и тази твоя теория... мн се заинтересувах.. от тези твой размисли..Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Интересни аргументи задаваш...но все още не толкова силни, че да повярвам
![]()
is my religion
Много често ми се случва...,но не знам точното обяснение,те са много...Първоначално написано от ArTanDra
![]()
бахахахахаПървоначално написано от selassie
в сми твърдят, че такива неща са се случвали на raving^insomniac?
селаси (или да ти викам рас?), мани я тая трева, по-несвързано от мен говориш ;p
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
ми аз веднъж си седях в хола а там вратата е с такъфф релефен прозорец ии просто погледнах кам него ии видях нещо бяло да се мърда..ии си помислих че брат ми отива да отвори вратата(ии това бялото всъщност е ръката му като се протяга към вратата)ама той си беше в др стая и нямаше никой друг вкъщи..мн се стреснах някво..и др случаи имам но не ми се пише..ии маика ми и баба ми са ми казвали заа някви такива дет са им се случвали след като умре някой ии приятели са ми разпраяли..ае мн са ми страшни такива работи;]
Ами например котката ми един ден започна да се бие с някой, да драска по стените, просто се вижда как някой и нанася удари и я блъска в стената?Обяснение?
Като се замисля всеки е преживявал нещо странно било в детството си или в последствие....Важното е дали това ще остави някакви последици.....Казвам го защото при мен така стана....Като малък в къщи имаше НЕЩО....Не съм наясно с различните сили и не мога да кажа какво беше...В продължение на 1 година То си буташе някакви неща....Разместваше нещо на масата пред очите на мама и тати и ....абе аз малко хлапе не знам какво става....Но след тази една година то спря и започна да се появява на снимките....На всяка моя снимка го има....До ръцете ми и до очите ми....Винаги на едно и също място...Независимо от апарата или светлината....ВИнаги е там....Един ден забелязах , че очите ми започнаха да стават по светли....Интелесното е че очите ми от кафяви станаха светло сиви....Тогава снимките ми бяха нормални вече....Отдавам го на въпросното НЕщо което е било в къщи....
На мен също ми звучи лудо но това е истината на моите очи....
...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...
Знаеш ли,аз ти вярвам!Има много случаи,които са странни и също така доказани!И наистина духовете не са просто шега или ебавка,те са доста сериозно нещо!Ако искаш да си пишем в скайп ми прати твоя и аз ще те намеря!
![]()
Обичам Ви!
Определи кого "искаш"...Автора на темата или участниците....Първоначално написано от aninceto
...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...
побиха ме тръпки..Първоначално написано от belerofone
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Стига бе хора, тая нощ няма да мога да спя!И аз преди много вярвах в такива неща, и още вярвам малко..
Но не са ми се случвали някакви много запомнящи се събития..
![]()
`There is just too much that time cannot erase ...`
мене като ме подсети някой за тея работи или като гледам някой филм по дискавъри много насирам гащите и постоянно мисля за тва...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Пхаахах брато ти си адскиа индивидПървоначално написано от Бунтар
Можеш да ми викаш pac , а колкото до тревата , тя е дупката която запълва в мен
![]()
няма човек който да говори по-несвързано от Бунтар
АБСОЛЮТНО нищо не му се разбира като си отвори устата![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни