.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Голям фен
    И аз си обяснявам нещата рационално (или поне тези които мога) , но просто има и неща , които не могат да се обяснят. Примерно сънувала си нещо и то се сбъдва как си го обясняваш? Или примерно не си ли пробвала да викаш духове (не Дама Пика или накакви такива глупости) или обясни си феномен като Ванга (примерно) имала е силно развито 6 чувство , ако е така значи може да вижда само бъдещето , но как е виждала миналото? Ето такива странни неща не могат да се обяснят и затова науката не ги изучава , защото не може да ги обясни.

Guest
    Липсата на научно обяснение за подобни явления за мен не е непоклатим аргумент в подкрепа на тезата, че не съществуват. Знаете за това, че неща, които в момента смятаме за съвсем нормални - гръмотевиците например, в миналото са били приемани като нещо божествено и могъщо, защото хората не са били напреднали достатъчно, за да си ги обяснят научно. Според мен това се случва и със 'свръхестественото' в момента - то си е нещо съвсем естествено, но още не сме на това ниво на развитие, че да го смятаме за такова. Но може и този ден да дойде, ако не се самоубием преди това.
    На мен само веднъж ми се е случвало нещо такова, няма да го разказвам, но със сигурност си имам доказателство за себе си.

Сънищата и баба Ванга са друга тема на разговор... и не искам да я засягаме сега, иначе и за тях си имам теория.

"Духове" не съм викала (хаха, колко абсурдно звучи ).

Фен
    Град
    s0mewhere over the ra!nbow
    Който има проблеми с паранормалните явления да се обръща към Модератора. ..

Шегувам се ..

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Сънищата и баба Ванга са друга тема на разговор... и не искам да я засягаме сега, иначе и за тях си имам теория.

"Духове" не съм викала (хаха, колко абсурдно звучи ).
    Моля те... моля те кажи си и тази твоя теория... мн се заинтересувах.. от тези твой размисли..
    Интересни аргументи задаваш... но все още не толкова силни, че да повярвам
    is my religion

Цитирай Първоначално написано от ArTanDra
    Примерно сънувала си нещо и то се сбъдва...
    Много често ми се случва...,но не знам точното обяснение,те са много...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от selassie
    На теб може да не са ти се случвали такива неща , но има доста хора в форума които твърдят обратното.
    бахахахаха

в сми твърдят, че такива неща са се случвали на raving^insomniac?

селаси (или да ти викам рас?), мани я тая трева, по-несвързано от мен говориш ;p
    слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
    писна ми вече от тези беди

три коли мухи изяде и не се убеди,
    че горе, на тавана, има само греди...

Guest
    ми аз веднъж си седях в хола а там вратата е с такъфф релефен прозорец ии просто погледнах кам него ии видях нещо бяло да се мърда..ии си помислих че брат ми отива да отвори вратата(ии това бялото всъщност е ръката му като се протяга към вратата)ама той си беше в др стая и нямаше никой друг вкъщи..мн се стреснах някво..и др случаи имам но не ми се пише..ии маика ми и баба ми са ми казвали заа някви такива дет са им се случвали след като умре някой ии приятели са ми разпраяли..ае мн са ми страшни такива работи;]

Guest
    Ами например котката ми един ден започна да се бие с някой, да драска по стените, просто се вижда как някой и нанася удари и я блъска в стената?Обяснение?

Град
    В страната на чудесата
    Като се замисля всеки е преживявал нещо странно било в детството си или в последствие....Важното е дали това ще остави някакви последици.....Казвам го защото при мен така стана....Като малък в къщи имаше НЕЩО....Не съм наясно с различните сили и не мога да кажа какво беше...В продължение на 1 година То си буташе някакви неща....Разместваше нещо на масата пред очите на мама и тати и ....абе аз малко хлапе не знам какво става....Но след тази една година то спря и започна да се появява на снимките....На всяка моя снимка го има....До ръцете ми и до очите ми....Винаги на едно и също място...Независимо от апарата или светлината....ВИнаги е там....Един ден забелязах , че очите ми започнаха да стават по светли....Интелесното е че очите ми от кафяви станаха светло сиви....Тогава снимките ми бяха нормални вече....Отдавам го на въпросното НЕщо което е било в къщи....
    На мен също ми звучи лудо но това е истината на моите очи....
    ...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...

Знаеш ли,аз ти вярвам! Има много случаи,които са странни и също така доказани!И наистина духовете не са просто шега или ебавка,те са доста сериозно нещо!Ако искаш да си пишем в скайп ми прати твоя и аз ще те намеря!
    Обичам Ви!

Град
    В страната на чудесата
    Цитирай Първоначално написано от aninceto
    Знаеш ли,аз ти вярвам! Има много случаи,които са странни и също така доказани!И наистина духовете не са просто шега или ебавка,те са доста сериозно нещо!Ако искаш да си пишем в скайп ми прати твоя и аз ще те намеря!
    Определи кого "искаш"...Автора на темата или участниците....
    ...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...

Автора
    Обичам Ви!

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от belerofone
    Като се замисля всеки е преживявал нещо странно било в детството си или в последствие....Важното е дали това ще остави някакви последици.....Казвам го защото при мен така стана....Като малък в къщи имаше НЕЩО....Не съм наясно с различните сили и не мога да кажа какво беше...В продължение на 1 година То си буташе някакви неща....Разместваше нещо на масата пред очите на мама и тати и ....абе аз малко хлапе не знам какво става....Но след тази една година то спря и започна да се появява на снимките....На всяка моя снимка го има....До ръцете ми и до очите ми....Винаги на едно и също място...Независимо от апарата или светлината....ВИнаги е там....Един ден забелязах , че очите ми започнаха да стават по светли....Интелесното е че очите ми от кафяви станаха светло сиви....Тогава снимките ми бяха нормални вече....Отдавам го на въпросното НЕщо което е било в къщи....
    На мен също ми звучи лудо но това е истината на моите очи....
    побиха ме тръпки..
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Град
    In the corner of my mind ...
    Стига бе хора, тая нощ няма да мога да спя! И аз преди много вярвах в такива неща, и още вярвам малко.. Но не са ми се случвали някакви много запомнящи се събития..
    `There is just too much that time cannot erase ...`

Град
    Варна
    мене като ме подсети някой за тея работи или като гледам някой филм по дискавъри много насирам гащите и постоянно мисля за тва...
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Фен
    Град
    s0mewhere over the ra!nbow
    Цитирай Първоначално написано от Бунтар
    Цитирай Първоначално написано от selassie
    На теб може да не са ти се случвали такива неща , но има доста хора в форума които твърдят обратното.
    бахахахаха

в сми твърдят, че такива неща са се случвали на raving^insomniac?

селаси (или да ти викам рас?), мани я тая трева, по-несвързано от мен говориш ;p
    Пхаахах брато ти си адскиа индивид Можеш да ми викаш pac , а колкото до тревата , тя е дупката която запълва в мен

Град
    Варна
    няма човек който да говори по-несвързано от Бунтар

АБСОЛЮТНО нищо не му се разбира като си отвори устата
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Мега фен Аватара на machoka
    т. 11.

Правила за публикуване