Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Цитирай Първоначално написано от ArTanDra
Интересуваш се от паранормалното Всеки момент... хаха знаеш ли каква е разликата между ДУХ и ПОЛТЪРГАЙСТ ?! И всеки през живота си е виждал духове като малък , обаче не си спомня. Повечето появи на духове в къщата също се дължи заради децата, те по някакъв начин ги викат при тях и е по лесно да точиш енергия от дете отколкото от възрастен. А това за етажерките е възможно да е полтъргайст (палав дух) , но не ми се вярва. Повечето типични прояви са гасене на лампи и тропане по стените , а щом мислиш че имаш сега нещо у вас изгони го

Да, отдавна се интересувам от паранормалното! Образовал съм се по въпроса повече, отколкото можеш да си представиш и надали дори ти си преживял нещата, които аз имах щастието да опозная. Полтъргайстите не се викат от деца... Именно самите полтъргайсти им се явяват - обичат да си играят и да се закачат с тях. Както и да е - сигурно и ти си поредният чул-недочул и знаеш само за почукване и гасене на лампи. Повярвай ми - нещата са много по-сериозни...!
Aхам .. Щом се интересуваш защо не знаеш разликата между Полтъргайст и Дух ? И просто това са обикн. признаци , когато има полтръгайст в къщата. Защо си мислиш , че нищо не ми се е случвало? Може би съм навлизала много по навътре в тези работи , че чак да съм стигала до викане на духове и нямаш си представа когато нещо излезе извън границите на възможностите ти. И не полтъргайстите не обичат да си играят с децата , децата предизвикват появата им!