- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какви дрехи си купувате?
аз ли4но не бих си дала парите за маркови дрехи.. дори да разполагах с пари за такива дрехи..пакне виждам смисал да си купи6 дънки за 80лв,като за 80лв аз 6е си купе 4 4ифта дънки
..просто ми се вижда адски безсмислено и не е верно 4е евтините дрехи по пазара са боклуци и се късът веднага.. аз някои си ги носа от години и ни6то им няма.. а на мен са ми се оплаквали 4е има някой маркови дре6ки които се късът..като някой бокук
та вие какви дрехи си купувате? и от кои сте по доволни
![]()
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
taq tema za koznetika i dieti li e?!![]()
kupuvam si edna dreha ne za6toto e markova,a za6ototo mi e haresala....v garderoba mi ima danki kakto za 120lv,taka i za 50lv.....tva 4e e markovo,ne vinagi ozna4ava 4e e hubavo.....
edna dreha trqq da mi zeme okoto,za da si q kupq,a ne prosto da q vzema,6oto e markova.....![]()
Разбира се, че не си купувам маркови дрехи. Най-скъпите неща в гардероба ми са кубинките за 100 лева и балната рокля за 150.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Никога не съм си купувала маркови дрехи.Не виждам смисъл в тва да хвърля примерно 100-150 лв за няква дреха,която ще я носа само 2-3 месеца.По принцип не давам повече от 40 лв за дреха,просто няма смисъл.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
купувам си това което ми хареса!не ме инт дали е марково или не...
аз пък съм съгласен да дам и повече пари ако ми харесва дрехата![]()
няма значение маркова или не. но ако става дума за тениски и фанели предпочитам маркови
Raise your fist!
+1Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Абе, ало, глезльовци...аз преди няколко седмици за пръв път получих собствен гъзарски телефон, винаги съм била с допотопни модели, а вие харчите парите на родителите си ей така, защото ви е харесала дрешката, без да ви интересува цената![]()
и аз не виждам смисъл да се харчат луди пари за дрехи като понякога даже "марковите" дрехи се кизносват и късат даже по-бързо от евтините
Тази, която бе егоистка...
Тази, която бе жестока към другите,
която нямаше душа,
нямаше срам,
остана без мечти и разруши света.
Но тази, която беше себе си...
без лъжи, без лицемерие.
Просто беше себе си...
Еми иам 1-2 маркови парцалки другите са ми обикновени и обувките са ми маркови.Не се имам за глезла даже напротив.Ако не ги похарча аз ще е баща ми.....да не казвам кво ще си купи
Това, че той е разсипник, е друг въпрос. Говорех за нормалните родители.
Ок.Аз само казвам,че майка ми е глупава и все пести,а баща ми пилее безцелно и без дори да купува нищо тъй ,че отскоро съм с друга политика![]()
Не е до глезотията!!! Не робувам на марки, но разликата в дънките за 25 лв и в тези за 60 е огромна! Купувам си дрехи веднъж на 3-4 месеца и не ме бърка да дам и 200 лв за 2 блузки и дънки. Тия дето давам по 15 лв за потниче ги дават всяка седмица и пак парите излизат повече. Предпочитам да си събера повече и да ги дам за нещо качествено, а не да си пълня гардероба с турски боклуци!Първоначално написано от `Death`Whore``
Имам едно кожено яке отпреди 7 години. Нося го всяка година през есента и пролетта. Струваше 25 лева, което не беше много. И ако го видиш, няма да повярваш, че е на 7 години. Невинаги скъпото е качествено, а евтиното - некачествено. Имам и дънки, които съм носила почти всеки ден и не са се скапали на 2-рия месец.Първоначално написано от CooL^GirL^^^
Не си глезла? Та ти си купуваш нови дрехи по 4 пъти в годината. Това не е нужно и ако не го осъзнаваш, наистина си глезла. След като дрехите, които купуваш, са толкова качествени, защо са ти нови? За глезотия.
Съгласна съм с `Death`Whore``.
И CooL^GirL^^^,би ли била така добра да ми обясниш каква е разликата м/у дънките от 25 лева и тези от 60?
Че тези от 60 лева имат етикетче на Дизел,G&G и не знам си какви други?А въобще имаш ли представа от къде се вземат тези дрехи?
Една позната на майка ми работи в този бранш и всички дрехи се вземат от едно и също място,от едни и същи складове.Няма значение дали ще вземеш тези от 25 или от 60,защото от склада се вземат на една и съща цена(почти де).А вече продавачите си измислят цени,за да крадат от хората.
Моите най-скъпи обувки ми струваха 30 лева,блуза-20 лева,а за дънки не съм давала повече от 25-30 лева.Купувам си дрехи веднъж,най-много два в годината.Даже тази година още нищо не съм си купувала,тъй като старите дрехи ми стават и няма смисъл от нови.
az si izbiram drehite po tova dali mi haresvat i dali sa mi ydobni.....ne gledam mn mn cenata.e vse pak se saobrazqvam da ne sa prekaleno skapi parcalkite...![]()
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams ...
Аз веднъж си купих дънки за 70лв... много ми харесаха! поносих ги..опрах ги.. и от едни велурчета се оцветиха и станаха на тъмно-зелени петна![]()
Повече такива дънки няма да си купя, за да не ме е яд после!![]()
"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!
Купувам си такива дрехи, които ми грабват окото и искам да ги имамНе робувам на марки, но когато нещо марково ми хареса си го взимам :P В същото време, ако ми харесат дънки за 30-40лв. пак си взимам, все ми е едно каква е цената на дрехата, важното е да ми харесва :P
Както при бельото - имам прашки и боксерки за по 2-3 лв., но оня ден си харесах едни боксерки на sloggi за 22лв. и си ги купих, и съм страшно доволна![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Дънките на Дизел и Д & Г за по 150-200 лвПървоначално написано от Анонимко
Разликата е в материята. Сякаш са като твоя втора кожа. Кво да ти обяснявам като щом не си пробвала, няма как да разбереш.
Дет Хор, ок, глезла съм. Мога да кажа, че и твоите обеци са глезотии, ама не то казвам, нали??? Имам пари, купувам си, някакъв проблем?
дет хор, ти не растеш ли ?
искаш да кажеш, сега да си примерно на 19, та същото яке ти е било тамън и на 12 ?
между другото, хората са казали : не съм толкова богат, за да си взимам евтини дрехи
година и половина вече съм с кецове на ПОНИ, които не са мръднали
и все пак не смятам да ги нося докато се оженя..
яки! квот си харесам и копувам. в пове4ето слу4аи са 4ерни или сиви![]()
omg ... kakto kaza cool girl - na d&g i dizel nqqqqqma za po-malko ot 150-200 pri namalenie !!! taka che qqqvno ne ste gi probvali kakto kaza tq - ne davaite togava komentari! ... priznavam che i az si vzemam evtini dreshki ponqkoga - ako mi haresa ... no tova stava adski rqdko poradi prichinata che na pazara vsichko e yjasno cigansko, grozno i smeshno ... a i mnojestvoto ot horata imat takiva drehi - ne iskam da sum tolkova ednakva sus vsichkitova e edna ot prichinite da si vzemam markovi drehi ... drygata e estestveno kachestvoto - e ako si vzemesh naistina skupi drehi - nqqqqqma kak da si izkrivish dyshata i da kajesh che sa boklyk ... govorq ne za dunkite koito sa 60lv - TE NE SA MARKOVI ! ... a za tezi nad 150 ... A tozi koito izrusi che drehite se kypyvat ot edni i sushti skladove ... e golqma TUPOTIQ i luja ... nqma kak MARKATA da se proizvejda zaedno s boklyka ... nqqqma prosto kak da stane tova! ... e vse pak spored nqkoi 60lv i nadpis d&g e markovo ... kakto kazah tova e nevuzmojno ... osven ako ne e ot IstinsKi magazin na d&g iii ima nqkakvo ogroooooooomno namalenie ...
![]()
![]()
![]()
A za tezi deto si kypyvat dreshki prez 1-2 godini ... e izvinqvaite ama vseki se promenq malko ili mnogo i se nyjdae dori ot dosta chesta smqna na garderoba - i tfa e glezotiq ?!?!?!?!? Mai akula vi e na drygo mqsto ... vuobshte li ne se zamislqte ?!
Първоначално написано от CooL^GirL^^^
ne e taka... az sum si zimala daje drehi 2ra upotreba deto izglejdat kato novi i edni dunki struvat 10 lv primerno...i o6te sa zdravi i ne im li4i cenata.. kak da ne si ligla?evtinite drehi ne sa po golemi bokluci ot skupotiite.... i kuf e smisala da dade6 150lv za dunki i sled 5-6 meseca da si kupi6 o6te edni?taka izliza 4e puk nqma6 pari i nosi6 edno i su6to kato moje6 na seki 2 sedmici da si kupuva6 novi dunki za po 20lv i da izglejda6 mnogo po bogataprosto e bezsmisleno ama pileite si parite kakto si iskate.. az i da imam pari nikoga ne bih gi pohar4ila za markovite "bokluci"
![]()
![]()
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Дънки на D&G ili Diesel не купувам ,ако ще да са 200 лева.Отвратителни са!