.
Отговор в тема
Страница 1 от 11 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 254
    Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

Какви дрехи си купувате?

аз ли4но не бих си дала парите за маркови дрехи.. дори да разполагах с пари за такива дрехи..пак не виждам смисал да си купи6 дънки за 80лв,като за 80лв аз 6е си купе 4 4ифта дънки ..просто ми се вижда адски безсмислено и не е верно 4е евтините дрехи по пазара са боклуци и се късът веднага.. аз някои си ги носа от години и ни6то им няма.. а на мен са ми се оплаквали 4е има някой маркови дре6ки които се късът..като някой бокук та вие какви дрехи си купувате? и от кои сте по доволни
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Guest
    taq tema za koznetika i dieti li e?!

kupuvam si edna dreha ne za6toto e markova,a za6ototo mi e haresala....v garderoba mi ima danki kakto za 120lv,taka i za 50lv.....tva 4e e markovo,ne vinagi ozna4ava 4e e hubavo.....
    edna dreha trqq da mi zeme okoto,za da si q kupq,a ne prosto da q vzema,6oto e markova.....

Разбира се, че не си купувам маркови дрехи. Най-скъпите неща в гардероба ми са кубинките за 100 лева и балната рокля за 150.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Никога не съм си купувала маркови дрехи.Не виждам смисъл в тва да хвърля примерно 100-150 лв за няква дреха,която ще я носа само 2-3 месеца.По принцип не давам повече от 40 лв за дреха,просто няма смисъл.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

купувам си това което ми хареса!не ме инт дали е марково или не...

Град
    L.A. \ Moscow
    аз пък съм съгласен да дам и повече пари ако ми харесва дрехата
    няма значение маркова или не. но ако става дума за тениски и фанели предпочитам маркови
    Raise your fist!

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Никога не съм си купувала маркови дрехи.Не виждам смисъл в тва да хвърля примерно 100-150 лв за няква дреха,която ще я носа само 2-3 месеца.По принцип не давам повече от 40 лв за дреха,просто няма смисъл.
    +1
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Абе, ало, глезльовци...аз преди няколко седмици за пръв път получих собствен гъзарски телефон, винаги съм била с допотопни модели, а вие харчите парите на родителите си ей така, защото ви е харесала дрешката, без да ви интересува цената

и аз не виждам смисъл да се харчат луди пари за дрехи като понякога даже "марковите" дрехи се кизносват и късат даже по-бързо от евтините
    Тази, която бе егоистка...
    Тази, която бе жестока към другите,
    която нямаше душа,
    нямаше срам,
    остана без мечти и разруши света.
    Но тази, която беше себе си...
    без лъжи, без лицемерие.
    Просто беше себе си...

Град
    София
    Еми иам 1-2 маркови парцалки другите са ми обикновени и обувките са ми маркови.Не се имам за глезла даже напротив.Ако не ги похарча аз ще е баща ми.....да не казвам кво ще си купи

Това, че той е разсипник, е друг въпрос. Говорех за нормалните родители.

Град
    София
    Ок.Аз само казвам,че майка ми е глупава и все пести,а баща ми пилее безцелно и без дори да купува нищо тъй ,че отскоро съм с друга политика

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Абе, ало, глезльовци...аз преди няколко седмици за пръв път получих собствен гъзарски телефон, винаги съм била с допотопни модели, а вие харчите парите на родителите си ей така, защото ви е харесала дрешката, без да ви интересува цената
    Не е до глезотията!!! Не робувам на марки, но разликата в дънките за 25 лв и в тези за 60 е огромна! Купувам си дрехи веднъж на 3-4 месеца и не ме бърка да дам и 200 лв за 2 блузки и дънки. Тия дето давам по 15 лв за потниче ги дават всяка седмица и пак парите излизат повече. Предпочитам да си събера повече и да ги дам за нещо качествено, а не да си пълня гардероба с турски боклуци!

Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Не е до глезотията!!! Не робувам на марки, но разликата в дънките за 25 лв и в тези за 60 е огромна! Купувам си дрехи веднъж на 3-4 месеца и не ме бърка да дам и 200 лв за 2 блузки и дънки. Тия дето давам по 15 лв за потниче ги дават всяка седмица и пак парите излизат повече. Предпочитам да си събера повече и да ги дам за нещо качествено, а не да си пълня гардероба с турски боклуци!
    Имам едно кожено яке отпреди 7 години. Нося го всяка година през есента и пролетта. Струваше 25 лева, което не беше много. И ако го видиш, няма да повярваш, че е на 7 години. Невинаги скъпото е качествено, а евтиното - некачествено. Имам и дънки, които съм носила почти всеки ден и не са се скапали на 2-рия месец.

Не си глезла? Та ти си купуваш нови дрехи по 4 пъти в годината. Това не е нужно и ако не го осъзнаваш, наистина си глезла. След като дрехите, които купуваш, са толкова качествени, защо са ти нови? За глезотия.

Guest
    Съгласна съм с `Death`Whore``.

И CooL^GirL^^^,би ли била така добра да ми обясниш каква е разликата м/у дънките от 25 лева и тези от 60?
    Че тези от 60 лева имат етикетче на Дизел,G&G и не знам си какви други?А въобще имаш ли представа от къде се вземат тези дрехи?

Една позната на майка ми работи в този бранш и всички дрехи се вземат от едно и също място,от едни и същи складове.Няма значение дали ще вземеш тези от 25 или от 60,защото от склада се вземат на една и съща цена(почти де).А вече продавачите си измислят цени,за да крадат от хората.
    Моите най-скъпи обувки ми струваха 30 лева,блуза-20 лева,а за дънки не съм давала повече от 25-30 лева.Купувам си дрехи веднъж,най-много два в годината.Даже тази година още нищо не съм си купувала,тъй като старите дрехи ми стават и няма смисъл от нови.

az si izbiram drehite po tova dali mi haresvat i dali sa mi ydobni.....ne gledam mn mn cenata.e vse pak se saobrazqvam da ne sa prekaleno skapi parcalkite...
    The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams ...

Аз веднъж си купих дънки за 70лв... много ми харесаха! поносих ги..опрах ги.. и от едни велурчета се оцветиха и станаха на тъмно-зелени петна
    Повече такива дънки няма да си купя, за да не ме е яд после!

"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Купувам си такива дрехи, които ми грабват окото и искам да ги имам Не робувам на марки, но когато нещо марково ми хареса си го взимам :P В същото време, ако ми харесат дънки за 30-40лв. пак си взимам, все ми е едно каква е цената на дрехата, важното е да ми харесва :P
    Както при бельото - имам прашки и боксерки за по 2-3 лв., но оня ден си харесах едни боксерки на sloggi за 22лв. и си ги купих, и съм страшно доволна
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Съгласна съм с `Death`Whore``.

И CooL^GirL^^^,би ли била така добра да ми обясниш каква е разликата м/у дънките от 25 лева и тези от 60?
    Че тези от 60 лева имат етикетче на Дизел,G&G и не знам си какви други?А въобще имаш ли представа от къде се вземат тези дрехи?
    Дънките на Дизел и Д & Г за по 150-200 лв Разликата е в материята. Сякаш са като твоя втора кожа. Кво да ти обяснявам като щом не си пробвала, няма как да разбереш.

Дет Хор, ок, глезла съм. Мога да кажа, че и твоите обеци са глезотии, ама не то казвам, нали??? Имам пари, купувам си, някакъв проблем?

Мега фен
    Град
    Utopia..
    дет хор, ти не растеш ли ?
    искаш да кажеш, сега да си примерно на 19, та същото яке ти е било тамън и на 12 ?

между другото, хората са казали : не съм толкова богат, за да си взимам евтини дрехи
    година и половина вече съм с кецове на ПОНИ, които не са мръднали
    и все пак не смятам да ги нося докато се оженя..

яки! квот си харесам и копувам. в пове4ето слу4аи са 4ерни или сиви

Guest
    omg ... kakto kaza cool girl - na d&g i dizel nqqqqqma za po-malko ot 150-200 pri namalenie !!! taka che qqqvno ne ste gi probvali kakto kaza tq - ne davaite togava komentari! ... priznavam che i az si vzemam evtini dreshki ponqkoga - ako mi haresa ... no tova stava adski rqdko poradi prichinata che na pazara vsichko e yjasno cigansko, grozno i smeshno ... a i mnojestvoto ot horata imat takiva drehi - ne iskam da sum tolkova ednakva sus vsichki tova e edna ot prichinite da si vzemam markovi drehi ... drygata e estestveno kachestvoto - e ako si vzemesh naistina skupi drehi - nqqqqqma kak da si izkrivish dyshata i da kajesh che sa boklyk ... govorq ne za dunkite koito sa 60lv - TE NE SA MARKOVI ! ... a za tezi nad 150 ... A tozi koito izrusi che drehite se kypyvat ot edni i sushti skladove ... e golqma TUPOTIQ i luja ... nqma kak MARKATA da se proizvejda zaedno s boklyka ... nqqqma prosto kak da stane tova! ... e vse pak spored nqkoi 60lv i nadpis d&g e markovo ... kakto kazah tova e nevuzmojno ... osven ako ne e ot IstinsKi magazin na d&g iii ima nqkakvo ogroooooooomno namalenie ...
    A za tezi deto si kypyvat dreshki prez 1-2 godini ... e izvinqvaite ama vseki se promenq malko ili mnogo i se nyjdae dori ot dosta chesta smqna na garderoba - i tfa e glezotiq ?!?!?!?!? Mai akula vi e na drygo mqsto ... vuobshte li ne se zamislqte ?!

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``

ne e taka... az sum si zimala daje drehi 2ra upotreba deto izglejdat kato novi i edni dunki struvat 10 lv primerno...i o6te sa zdravi i ne im li4i cenata.. kak da ne si ligla?evtinite drehi ne sa po golemi bokluci ot skupotiite.... i kuf e smisala da dade6 150lv za dunki i sled 5-6 meseca da si kupi6 o6te edni?taka izliza 4e puk nqma6 pari i nosi6 edno i su6to kato moje6 na seki 2 sedmici da si kupuva6 novi dunki za po 20lv i da izglejda6 mnogo po bogata prosto e bezsmisleno ama pileite si parite kakto si iskate.. az i da imam pari nikoga ne bih gi pohar4ila za markovite "bokluci"
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Град
    София
    Дънки на D&G ili Diesel не купувам ,ако ще да са 200 лева.Отвратителни са!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си