.
Отговор в тема
Страница 4 от 11 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 254
    Голям фен
    Купувам си дрехи, които ми харесват,които ми отиват и в които се чувствам добре

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от Allthatshewant
    Купувам си дрехи, които ми харесват,които ми отиват и в които се чувствам добре
    Точно така. Аз не робувам на марки, но ако ми седи добре не бих отказала да я купя... естествено ако разполагам с парите

Цитирай Първоначално написано от [b
    a[N]D[i]T[k]a]купувам си това което ми хареса!не ме инт дали е марково или не...
    +1
    и на всичкото отгоре не винаги по-скъпото е по-качествено.... знам го от личен опит

i vse pak kakto kaza edna frendka..6tom edna marka e izvestna i cenite sa takiva,na4i ima nqkfa pri4ina da e taka... si praite izvodite

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    i vse pak kakto kaza edna frendka..6tom edna marka e izvestna i cenite sa takiva,na4i ima nqkfa pri4ina da e taka... si praite izvodite
    Брех, че умна приятелка имаш. Кажи и само една думичка: РЕКЛАМА! Някои стоки не биха се продали без реклама.

Ако разполагам с пари,не бих си купила маркови дрехи никога!
    Не си струва.За един чифт,който изглежда от 50-те да си го купя плюс това цената му е доста солена.
    Струва ли си да се дават толкова много пари,само и само да се знае че определена дреха е точно маркова?Не.
    Обикновенните дрехи са доста по-модерни,супер удобни и са достъпни,защото цената им е за всякакви хора-не са скъпи.
    Обличам се в нормални дрехи-една блузка и къси гащета или дънки и съм готова!

Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    Брех, че умна приятелка имаш. Кажи и само една думичка: РЕКЛАМА! Някои стоки не биха се продали без реклама.
    da ti kaja,4e nqkoi stoki i s reklama ne mogat da se prodadat,6oto prosto ne stryvat ....a otnosno priqtelkata mi-ne si ti 4ovekat,koito 6te kazva kolko umna e tq

вие си мислите, че като си купувате дрешки от мола, носите маркови неща, аа?

Мега фен
    Град
    София
    da ti kaja,4e nqkoi stoki i s reklama ne mogat da se prodadat,6oto prosto ne stryvat ....a otnosno priqtelkata mi-ne si ti 4ovekat,koito 6te kazva kolko umna e tq
    Не да се заяждам ми беше целта ама както и да е. Не знам за какви стоки говориш, но без реклама, стоките, на които всички така се прекланяте- по - скоро марките, далеч не биха били това което са. Търсенето нямаше да бъде същото. Нямаше да се плаща на разни модели, актьори и така нататък да носят аксесоари и дрехи на определан марка. Цялата акция около популяризирането на една стока струва пари, а тези пари трябва да се възстановят.
    Не знам ти как се обличаш, но бас държа, че не всичко скъпо и на теб ти харесва- а и на много други хора. В повечето случаи просто името продава.

Не да се заяждам ми беше целта ама както и да е. Не знам за какви стоки говориш, но без реклама, стоките, на които всички така се прекланяте- по - скоро марките, далеч не биха били това което са. Търсенето нямаше да бъде същото. Нямаше да се плаща на разни модели, актьори и така нататък да носят аксесоари и дрехи на определан марка. Цялата акция около популяризирането на една стока струва пари, а тези пари трябва да се възстановят.
    Не знам ти как се обличаш, но бас държа, че не всичко скъпо и на теб ти харесва- а и на много други хора. В повечето случаи просто името продава.
    tova,4e ne6to e skapo ne ozna4ava,4e trqbva da mi haresva.....no da si kupuvam drehi 2ra raka....mersi....ne pestq pari za obleko ili kozmetika....za men e vajno kak izglejdam....i se pak poi4eto izvestni marki praqt drehi,koito ne mogat da se sravnqt s ostanalite magazin4eta..

Мега фен
    Град
    София
    Не става въпрос за 2ра ръка или некачествена козметика- и аз не си взимам сенки за 5лева примерно. Качеството преди всичко, говорих за цените и затова, че според мен не отговарят в повечето случаи на качество. Как може според теб едно палто от 380 да го намалят първо на 300 после на 249 и накрая на 179...ти представяш ли си същност колко струва?

Не става въпрос за 2ра ръка или некачествена козметика- и аз не си взимам сенки за 5лева примерно. Качеството преди всичко, говорих за цените и затова, че според мен не отговарят в повечето случаи на качество. Как може според теб едно палто от 380 да го намалят първо на 300 после на 249 и накрая на 179...ти представяш ли си същност колко струва?
    a tva palto v koi magazin si go gledala,moje6 li da mi kaje6???

Мега фен
    Град
    София
    Хммм...добър въпрос...Dika май...не съм сиг, ама утре със сигурност ще ти кажа, че приятелката си го взе

Хммм...добър въпрос...Dika май...не съм сиг, ама утре със сигурност ще ти кажа, че приятелката си го взе
    emi br....

момче съм обичам да си купувам хубави маркови дрехи ходя бая на шопинг звучи тъпо ама педал ли съм

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от me4ka
    момче съм обичам да си купувам хубави маркови дрехи ходя бая на шопинг звучи тъпо ама педал ли съм
    ti kaji

ne,ne si.tva,4e obi4a6 da hodi6 po magazinite i pove4eto drehi sa ti ot markovite,ne ozna4ava 4e si pedal......

az li se izrasih gre6no vie li me razbrahte nepravilno ne sedq cql den v magazina hodq na fitnes na judo na diskoteka no tva ne e temata imam predvid 4e predpo4itam da ne piq i da se drusam edin me sec no posle da si kupq hubava teniska La Costa/ Tommy Hilfinger/ Gant i t.n a kato izlezna na pazar iskam da obikolq vsi4ki shopove za da sam siguren 4e vzimam nai dobroto dokato fr-tata mi otivat i kupuvat parviq parcal posle izpivat si4ko a na men kazvat 4e pazaruvam kato momi4e
    o6te edin primer cqlo lqto si ba4kah- lqh beton na edin stroej maknah kamani nakraq sabrah 500 lv smqtam da si kupq drehi a fr-tata mi koito nemat pari 6toto haimanosvoha cqlo lqto biha si kupili upgreid na kompa i origalna komputarna igra

az li se izrasih gre6no vie li me razbrahte nepravilno ne sedq cql den v magazina hodq na fitnes na judo na diskoteka no tva ne e temata imam predvid 4e predpo4itam da ne piq i da se drusam edin me sec no posle da si kupq hubava teniska La Costa/ Tommy Hilfinger/ Gant i t.n a kato izlezna na pazar iskam da obikolq vsi4ki shopove za da sam siguren 4e vzimam nai dobroto dokato fr-tata mi otivat i kupuvat parviq parcal posle izpivat si4ko a na men kazvat 4e pazaruvam kato momi4e
    o6te edin primer cqlo lqto si ba4kah- lqh beton na edin stroej maknah kamani nakraq sabrah 500 lv smqtam da si kupq drehi a fr-tata mi koito nemat pari 6toto haimanosvoha cqlo lqto biha si kupili upgreid na kompa i origalna komputarna igra
    parite sa si tvoi,ima6 pravo da gi har4i6 za kvoto si poiska6...tva,4e iska6 nai dobroto za sebe si ne te pravi gei!!!

Град
    НекЪде По ОблАцИте
    Еми евала !

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    поне да знаеше как се пише Лакост ...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Цитирай Първоначално написано от alice sw
    поне да знаеше как се пише Лакост ...
    Lacoste

Мега фен
    Град
    София
    Евала, че си пилееш парите за дрехи. По- добре за дрехи отколкото за наркотици. Иначе не си педал- имам приятели, които са като теб и също не са

Guest
    Shte kaja samo edno i to e 4e vsi4ki, koito nqmat pari za po-skapi drehi tvardqt 4e evtinite sa po-hubavi i po-ka4estveni dori... mn 6te me izvinqvate ama vie 4uvate li se... ? I znam 4e mn hora nqma da sa saglasni s men, no kakto ve4e kazah v na4aloto to e za6toto nqmat pari za skapi drehi!
    Moite drehi ne sa samo markovi.Imam i po-evtini..no da si kupi6 potnik, koito struva 10 lv i da kazva6 4e nqma6 potnik, koito da e po-skap ot 15 lv, e nemislimo... Predi da pi6ete kakvoto i da e se zamislete malko

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Shte kaja samo edno i to e 4e vsi4ki, koito nqmat pari za po-skapi drehi tvardqt 4e evtinite sa po-hubavi i po-ka4estveni dori... mn 6te me izvinqvate ama vie 4uvate li se... ? I znam 4e mn hora nqma da sa saglasni s men, no kakto ve4e kazah v na4aloto to e za6toto nqmat pari za skapi drehi!
    Moite drehi ne sa samo markovi.Imam i po-evtini..no da si kupi6 potnik, koito struva 10 lv i da kazva6 4e nqma6 potnik, koito da e po-skap ot 15 lv, e nemislimo... Predi da pi6ete kakvoto i da e se zamislete malko
    =D> =D> =D>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си