Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
Абе, ало, глезльовци...аз преди няколко седмици за пръв път получих собствен гъзарски телефон, винаги съм била с допотопни модели, а вие харчите парите на родителите си ей така, защото ви е харесала дрешката, без да ви интересува цената
Не е до глезотията!!! Не робувам на марки, но разликата в дънките за 25 лв и в тези за 60 е огромна! Купувам си дрехи веднъж на 3-4 месеца и не ме бърка да дам и 200 лв за 2 блузки и дънки. Тия дето давам по 15 лв за потниче ги дават всяка седмица и пак парите излизат повече. Предпочитам да си събера повече и да ги дам за нещо качествено, а не да си пълня гардероба с турски боклуци!

ne e taka... az sum si zimala daje drehi 2ra upotreba deto izglejdat kato novi i edni dunki struvat 10 lv primerno...i o6te sa zdravi i ne im li4i cenata.. kak da ne si ligla?evtinite drehi ne sa po golemi bokluci ot skupotiite.... i kuf e smisala da dade6 150lv za dunki i sled 5-6 meseca da si kupi6 o6te edni?taka izliza 4e puk nqma6 pari i nosi6 edno i su6to kato moje6 na seki 2 sedmici da si kupuva6 novi dunki za po 20lv i da izglejda6 mnogo po bogata prosto e bezsmisleno ama pileite si parite kakto si iskate.. az i da imam pari nikoga ne bih gi pohar4ila za markovite "bokluci"