- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Търся си........
Търся си приятелки ;((((
то може и темата да не е за тук сории та може и смешно да ви е но си търся приятелки не гаджета нито любовници за секс ами просто,момичета с които да си пишемето ви меил angelsiloveyou@gmail.com
ако иска да пише някои там.![]()
ейй, ама ника как ти ходи![]()
Тая тема не я ли пускаш за втори път вече?![]()
Не.Първоначално написано от mid_get
myni4ko_glypa4e e samo i iska da si pi6e s cool female chicks ili v kraina smetka samo s female(S)
Ехх значи.. ама какви сте...
Не разбрахте ли че в нета.. приятели.. и гаджета....
Само някоя неприятност ще си навлечеш....![]()
is my religion
Само приятели не гаджета си търсяПървоначално написано от #Gravity Of Love#
![]()
myni4ko_glypa4e e samo i iska da si pi6e s cool female chicks ili v kraina smetka samo s female(S)
Няма значение.. имам предвид и двете... истинските приятели.. не се намират лесно.. а най малко пък в нета..![]()
По добре излез навън ( е не по това време) запознай се с нови хора.. обменяи информация с тях.... и то след време ще се разбере дали са ти приятели или не..
![]()
is my religion
и аз така искам да станеПървоначално написано от eternal_eyes
![]()
И аз намерих много добри приятели в нета![]()
What you give is what you get!
от къде и как по точно?Първоначално написано от Desi_etnies
OMFDG!!!111
![]()
![]()
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
приятелите могат да са навсякъде около нас.Първоначално написано от McGreaN
omg..
`There is just too much that time cannot erase ...`
е може пак да се виждате какво като е от друг град?Първоначално написано от McGreaN
стига да не е от друга планета тогава ще е малко по-трудно.
Ем стискаи палци да си намеряПървоначално написано от McGreaN
![]()
ne e li malko glupavo da tursish fr po razni forumi !?
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
не можеш даже и да предположиш само с какво още ще те изненадва живота.Първоначално написано от McGreaN
![]()
имам приятели от нета, много по-надеждни от другите с които съм се запознал в реални обстановки. но не съм ги намерил търсейки ги с цел, а съвсем случайно.![]()
Лично аз се разбирам много по добре с приятелите ми от Интернет пространството , дори не е правилно да ги наричам приятели, а по скоро познати, нито съм бил на една маса с тях нито нищо![]()
Запознанството е без значение. Но ако общуването остане само и единствено в интернет пространството, това не са приятели.
По темата - приятели не се търсят. Нещата стават по странен начин...и след време осъзнаваш, че този човек означава нещо за теб. Глупаво и детинско е да пристъпваш към отношенията си с хората с идеята да бъдете приятели.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Така е , когато откриеш даден човек , първо го опознаваш и разбираш дали е заинтересован от теб и спрямо твоите качества и характер.Лично аз имам приятели от самото детство с които не се разбирам чак толкова добре от колкото примерно с тези с които се движа сега. Това е ... Съдба ..
Мда...човекът, когото обичам най-много като приятел, познавам от 2 години и 1/2...а приятелката ми от детинство вече не ми е толкова близка...
Просто с времето хората се менят и всеки добива своите интереси.
Не само...понякога хората бъркат близостта със свикването и отпускането с другия...невинаги този, когото познаваш от много време или когото виждаш постоянно, ти е близък...
Точно , има хора с които можеш да се държиш по съвсем различен начин , да покажеш истинската си външност, но пред хора които не са ти чак толкова близки не можеш да направиш това поради простата причина че ще останат може би с грешно впечатление за теб.И все пак има хора пред които и да не сте чак толкова близки , можеш да си говориш free![]()