.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: ПМГ Варна

ПМГ Варна

Има ли някой от ПМГ Варна ако има нека пише

Аз таман го завърших ПМГ-то Каква паралекла си? Ем да ти пожелая успех в изкласяването

Биология с англ. ама кофтито е че се местя от друг град а те са заедно от 1 година вече ама ще го преживеем някак си

Цитирай Първоначално написано от b3b1tyYy
    Биология с англ. ама кофтито е че се местя от друг град а те са заедно от 1 година вече ама ще го преживеем някак си
    Е не смятам, че ще е проблем, че си нова(само 1 година са били заедно), но все пак зависи какъв ти е класа. Дръж се естествено пък каквото ще да става

Guest
    абе и аз така викам само че за тая 1 година впредното ПМГ което бях още 2 срок всички се бяхме отделили на групички..едни сме големи приятели др се мразим и така..
    ама в краина сметка все с някои ще се сприятеля.и дано да е свестен класа! [-o<

опааааа това бях аз

Групички винаги е имало и винаги ще има. Зависи коя е по-толератна и ще те приобщят, но няма вероятност да останеш изолирана

Цитирай Първоначално написано от Novkov
    Аз таман го завърших ПМГ-то Каква паралекла си? Ем да ти пожелая успех в изкласяването
    ПП ти не ми ли беше колега от ВИНСа ?

ина4е аз съм 'по4ти' от ПМГ
    ако не др, то поне в м/у4асията
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

да за групичките сам съгласна..ще видим какво ще стане като започне даскалото все с някой ще намеря да дружа

Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    ПП ти не ми ли беше колега от ВИНСа ?

ина4е аз съм 'по4ти' от ПМГ
    ако не др, то поне в м/у4асията
    Не съм във Винса

Иначе междучасията бяха най-хубави По цигарка всяко, голямото и кафенце, ако ли не всеки ден по 6 учебни часа, като 1 или 2 се караха в кафенето(Оранжевото, М&H, Rendez-vous - хубави часове се караха там )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си