.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 85
    ??
    Guest

Лошо ли постъпих...

Здравейте,ще споделя с вас една моя история,която много ме натъжи!
    Аз съм момче на 19,а приятелката ми е на 17...
    Беше и за първи път,а аз дори не се постарах да бъда по-внимателен и нежен...
    Мисля,че много я нараних при мисълта,че цяла вечер плака свита
    Чувал съм,че първия път винаги боли,та се чудя дали тя ще склони да ми прости за невниманието...

samo edno 6e ti kaja-predstavi si 4e ti e za purvi put i idva edin 4ernokoj i po4va da te 6iba v guza...kak 6e se po4uvstva6...
    hora koito ne uajavat momi4etata si za mene sa...

тц тц .... за кво си го направил?! Нямаше да ти падне х*я, ако действаш внимателно.
    Ако е яко лапнала по теб, ще ти прости.. аз лично не бих
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

^Sam90^ съм

Град
    Асеновград, България

Re: Лошо ли постъпих...

Цитирай Първоначално написано от ??
    Чувал съм,че първия път винаги боли,та се чудя дали тя ще склони да ми прости за невниманието...
    Определено не си постъпил страхотно, но... станалото, станало. Можеш само да и се извиниш и да се реваншираш следващия път.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Много глупава постъпка. Толкова ли не можа да направиш така, че на нея да и е приятно. Как мислиш, че се е почувствала?
    На нейно място не бих те погледнала повече. Трябва да и се извиниш и да промениш държанието си.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

opredeleno e stanalo kofti no vse pak i obqsni che sujalqvash che taka se e poluchilo \/
    Some girls are just born winners !

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..

Re: Лошо ли постъпих...

Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Цитирай Първоначално написано от ??
    Определено не си постъпил страхотно, но... станалото, станало. Можеш само да и се извиниш и да се реваншираш следващия път.
    Как ще се реваншира,като момичето е толкова изплашено?Първият път остава за цял живот,никой няма да може да и го върне.Как от тук нататък ще иска спокойно отново да легне с някого,като в мисълта и ще изниква отново това което се е случило първия път?Вместо да бъде нещо специално е било кошмар,съчувствам и искрено!Извинението не би било достатъчно за мен...Постарай се следващият път да не мислиш само за своето удоволствие,не бъди егоист!
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Супер фен
    Град
    Венера
    Тъпак'
    А, ако не те зареже и тяе тъпа'

Не може да си на 19, да имаш такива постъпки и да си нормален.
    Според мен просто си имаш някъв психичен проблем. Невменяем си примерно. Доста достоверно ми звучи.

trqq da se izvini6...i se pak az ne bih prostila takova ne6to,za neq nz

Guest
    da mnogo e gadno tova,koeto si napravil.ne znam kak 6e i se izvinqva6.vse pak ako te obi4a moje i da ti prosti i gledai nikoga pove4e da ne postupva6 taka.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    tq da ne ti e nekfa igra4ka we?kak moje da ne ti e zapukalo na momenta kak se 4uvstva.. celta ne e samo da q iz4uka6 i da ti e kef na tebe... ako naisitna q obi4a6e 6te6e da se pozainteresova6 i za neinite 4uvstva.. az li4no na tfoe mqsto nqma6e da mi e priqtno da q eba ako primerno na neq ne i e bilo ok.. awe tupa rabota.. tfa ste vie mom4etata... samo deto kusno si se setil.. dano ne ti prosti.. 4e pak 6e q narani6
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Голям фен
    Град
    по морето
    Цитирай Първоначално написано от Technof@n
    Цитирай Първоначално написано от monityY
    tq da ne ti e nekfa igra4ka we?kak moje da ne ti e zapukalo na momenta kak se 4uvstva.. celta ne e samo da q iz4uka6 i da ti e kef na tebe... ako naisitna q obi4a6e 6te6e da se pozainteresova6 i za neinite 4uvstva.. az li4no na tfoe mqsto nqma6e da mi e priqtno da q e** ako primerno na neq ne i e bilo ok.. awe tupa rabota.. tfa ste vie mom4etata... samo deto kusno si se setil.. dano ne ti prosti.. 4e pak 6e q narani6
    Дано го згази валяк
    съгласна !

Guest
    a za6to ne se postara ? xaide obqsni na vsi4ki deto te kritikuvat tuka ZA6TO ne se postara pone malko a i b1de i priqtno i da go zapomni s ne6to xubavo ??????????

Безименен със име!
    Guest
    Виж к'во ше ти кажа,жените не са прасета!!!
    Жените са НЕЖНИ и имат нужда от НЕЖНОСТ!
    При положение,че те ни дават тази нежност,
    очакват поне малко да им се върне!!!

Но все пак,колкото и нежен и груб да е бил,
    винаги първия път боли!
    Аз много обичам приятелката си и никога не бих
    и изневерил,защото тя ми даде любов и нежност!
    И аз и върнах същато!
    На нея също не и беше приятно първия път и плака,
    но мисля че не беше от грубостта,защото грубост
    в онази нощ нямаше,просто може би защото вече не
    е каквато е била или нещо подобно,но не съм си и
    помислял,че мога да я нараня или да се държа с нея
    все едно е парцал,в който да си изтрия обувките или
    някакво куче което само да изпраскам и това е!!!

Не съм очаквал,че има хора като теб брато
    Срам ме е даже,че те наричам брато

pfff

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    a za6to ne se postara ? xaide obqsni na vsi4ki deto te kritikuvat tuka ZA6TO ne se postara pone malko a i b1de i priqtno i da go zapomni s ne6to xubavo ??????????
    Da,naistina,za6to li ne se opita da bude6 vnimatelen,pri polojenie,4e si ZNAEL 4E E DEVSTVENA?!?!?!!?!?!

Male kolko si tuuuuuuuuup!!!
    В момента са на мода малките коли,малките телефони...малките апартаменти...не се безпокой,един ден ще дойде модата на малките пишки и тогава и ти ще можеш да се извукаш!

>:(

Ne bih posvolila na 4ovek kato TEB da me dobliji dori!!!
    В момента са на мода малките коли,малките телефони...малките апартаменти...не се безпокой,един ден ще дойде модата на малките пишки и тогава и ти ще можеш да се извукаш!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Станалото станало...аз ако бях на нейно място нямаше да ти пусна 2ри път

The Beast
    Guest
    пич мноо си зле сериозно така да направиш.То бива бива загорял ама ти ...

П.П. ако бях приятел на тва момиче щях да ти избия някой зъб.Момичето плакало свито.Бай х*й другия път (ако ти даде, а ти не заслужаваш) помисли малко и за нея

Мега фен Аватара на koalka
    Щом си бил нежен с нея, мил, не си виновен ти.Просто някои момичета повече ги боли от други.Аз, смея да твърдя, че понасям на болка и аз се разревах, а не го очаквах от себе си.Просто имах чувството, че някой ме бодеше много силно, направо не се търпеше, но все пак го изтърпях и сега всичко е наред.Сигурно е била и по-тясна и въобще...но не се притеснявай, всичко ще е наред.

Аз ако съм на мястото на мацката ща обеся докато спиш...
    sled koeto shte te svarq s kartofi i kromid i sha te dam na nqkoe bezdomno ky4e da te iglozga.ne te e sram.maloymnik.
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от SMASH-SMASH-SMASH
    sled koeto shte te svarq s kartofi i kromid i sha te dam na nqkoe bezdomno ky4e da te iglozga.ne te e sram.maloymnik.
    Хайде по-полека
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

>:(

Mnogo grubo e postupil 4estno kazano!!!

Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Хайде по-полека
    predpolagam 4e si mom4e i ne si izpitval kak boli.ne mi obqsnqvai po-poleka shtoto ako e plakala svita si nqmash na ideq kvo e izpitala.toq ne zaslujava izobshto nqkoi da si legne s nego pove4e taka 4e si spesti po-poleka
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

Т'ва беше яко
    blagodarq

Да...доста лошо си постъпил....Трябвало е да си малко по-внимателен...нежен..такива работи.....Но както казаха-станалото-станало.....Сега горещо ти препоръчвам да и се извиниш и да обясниш че глупостта ти не е породена от липса на любов....а от липса на внимание....Докажи и че още я обичаш...Поговори с нея за това как ТЯ се чувства.....Опитай се да си поправиш грешката преди да е станало твърде късно....Успех...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си