- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лошо ли постъпих...
Здравейте,ще споделя с вас една моя история,която много ме натъжи!
Аз съм момче на 19,а приятелката ми е на 17...
Беше и за първи път,а аз дори не се постарах да бъда по-внимателен и нежен...
Мисля,че много я нараних при мисълта,че цяла вечер плака свита
Чувал съм,че първия път винаги боли,та се чудя дали тя ще склони да ми прости за невниманието...![]()
samo edno 6e ti kaja-predstavi si 4e ti e za purvi put i idva edin 4ernokoj i po4va da te 6iba v guza...kak 6e se po4uvstva6...
hora koito ne uajavat momi4etata si za mene sa...![]()
тц тц .... за кво си го направил?! Нямаше да ти падне х*я, ако действаш внимателно.
Ако е яко лапнала по теб, ще ти прости.. аз лично не бих
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
^Sam90^ съм
Много глупава постъпка. Толкова ли не можа да направиш така, че на нея да и е приятно. Как мислиш, че се е почувствала?
На нейно място не бих те погледнала повече. Трябва да и се извиниш и да промениш държанието си.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
opredeleno e stanalo kofti no vse pak i obqsni che sujalqvash che taka se e poluchilo\
/
Some girls are just born winners !
Как ще се реваншира,като момичето е толкова изплашено?Първият път остава за цял живот,никой няма да може да и го върне.Как от тук нататък ще иска спокойно отново да легне с някого,като в мисълта и ще изниква отново това което се е случило първия път?Вместо да бъде нещо специално е било кошмар,съчувствам и искрено!Извинението не би било достатъчно за мен...Постарай се следващият път да не мислиш само за своето удоволствие,не бъди егоист!Първоначално написано от swords1010
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
Тъпак'
А, ако не те зареже и тяе тъпа'
Не може да си на 19, да имаш такива постъпки и да си нормален.
Според мен просто си имаш някъв психичен проблем. Невменяем си примерно. Доста достоверно ми звучи.![]()
trqq da se izvini6...i se pak az ne bih prostila takova ne6to,za neq nz![]()
da mnogo e gadno tova,koeto si napravil.ne znam kak 6e i se izvinqva6.vse pak ako te obi4a moje i da ti prosti i gledai nikoga pove4e da ne postupva6 taka.![]()
tq da ne ti e nekfa igra4ka we?kak moje da ne ti e zapukalo na momenta kak se 4uvstva.. celta ne e samo da q iz4uka6 i da ti e kef na tebe... ako naisitna q obi4a6e 6te6e da se pozainteresova6 i za neinite 4uvstva.. az li4no na tfoe mqsto nqma6e da mi e priqtno da q eba ako primerno na neq ne i e bilo ok.. awe tupa rabota.. tfa ste vie mom4etata... samo deto kusno si se setil.. dano ne ti prosti.. 4e pak 6e q narani6![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
съгласна !Първоначално написано от Technof@n
a za6to ne se postara ? xaide obqsni na vsi4ki deto te kritikuvat tuka ZA6TO ne se postara pone malko a i b1de i priqtno i da go zapomni s ne6to xubavo ??????????
Виж к'во ше ти кажа,жените не са прасета!!!
Жените са НЕЖНИ и имат нужда от НЕЖНОСТ!
При положение,че те ни дават тази нежност,
очакват поне малко да им се върне!!!
Но все пак,колкото и нежен и груб да е бил,
винаги първия път боли!
Аз много обичам приятелката си и никога не бих
и изневерил,защото тя ми даде любов и нежност!
И аз и върнах същато!
На нея също не и беше приятно първия път и плака,
но мисля че не беше от грубостта,защото грубост
в онази нощ нямаше,просто може би защото вече не
е каквато е била или нещо подобно,но не съм си и
помислял,че мога да я нараня или да се държа с нея
все едно е парцал,в който да си изтрия обувките или
някакво куче което само да изпраскам и това е!!!
Не съм очаквал,че има хора като теб брато![]()
Срам ме е даже,че те наричам брато![]()
Da,naistina,za6to li ne se opita da bude6 vnimatelen,pri polojenie,4e si ZNAEL 4E E DEVSTVENA?!?!?!!?!?!Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Male kolko si tuuuuuuuuup!!!
В момента са на мода малките коли,малките телефони...малките апартаменти...не се безпокой,един ден ще дойде модата на малките пишки и тогава и ти ще можеш да се извукаш!
Ne bih posvolila na 4ovek kato TEB da me dobliji dori!!!![]()
В момента са на мода малките коли,малките телефони...малките апартаменти...не се безпокой,един ден ще дойде модата на малките пишки и тогава и ти ще можеш да се извукаш!
Станалото станало...аз ако бях на нейно място нямаше да ти пусна 2ри път![]()
пич мноо си зле сериозно така да направиш.То бива бива загорял ама ти ...![]()
П.П. ако бях приятел на тва момиче щях да ти избия някой зъб.Момичето плакало свито.Бай х*й другия път (ако ти даде, а ти не заслужаваш) помисли малко и за нея![]()
![]()
Щом си бил нежен с нея, мил, не си виновен ти.Просто някои момичета повече ги боли от други.Аз, смея да твърдя, че понасям на болка и аз се разревах, а не го очаквах от себе си.Просто имах чувството, че някой ме бодеше много силно, направо не се търпеше, но все пак го изтърпях и сега всичко е наред.Сигурно е била и по-тясна и въобще...но не се притеснявай, всичко ще е наред.
sled koeto shte te svarq s kartofi i kromid i sha te dam na nqkoe bezdomno ky4e da te iglozga.ne te e sram.maloymnik.Първоначално написано от Technof@n
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
Mnogo grubo e postupil 4estno kazano!!!
predpolagam 4e si mom4e i ne si izpitval kak boli.ne mi obqsnqvai po-poleka shtoto ako e plakala svita si nqmash na ideq kvo e izpitala.toq ne zaslujava izobshto nqkoi da si legne s nego pove4e taka 4e si spesti po-polekaПървоначално написано от swords1010
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
blagodarqПървоначално написано от Technof@n
Да...доста лошо си постъпил....Трябвало е да си малко по-внимателен...нежен..такива работи.....Но както казаха-станалото-станало.....Сега горещо ти препоръчвам да и се извиниш и да обясниш че глупостта ти не е породена от липса на любов....а от липса на внимание....Докажи и че още я обичаш...Поговори с нея за това как ТЯ се чувства.....Опитай се да си поправиш грешката преди да е станало твърде късно....Успех...![]()