.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 85
    Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от SMASH-SMASH-SMASH
    Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Цитирай Първоначално написано от Technof@n
    Аз ако съм на мястото на мацката ща обеся докато спиш...
    sled koeto shte te svarq s kartofi i kromid i sha te dam na nqkoe bezdomno ky4e da te iglozga.ne te e sram.maloymnik.
    Хайде по-полека
    predpolagam 4e si mom4e i ne si izpitval kak boli.ne mi obqsnqvai po-poleka shtoto ako e plakala svita si nqmash na ideq kvo e izpitala.toq ne zaslujava izobshto nqkoi da si legne s nego pove4e taka 4e si spesti po-poleka
    SMASH-SMASH-SMASH, каквото и да е станало, не смятам,че решението е, приятелката му да го превърне в супа.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Град
    София
    брат бил си много лош тва е кофти шо така се гавриш с момичето

sega sha se napravq na mila i dobri4ka i shte kaja da veroqtno si prav 4e tva ne e re6enie.oba4e ako az bqh na neino mqsto stqh da se yspokoq kato prevarna 4oveka sasipal parviq mi pat v sypa.
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

Град
    in ur dreams
    Мяза ми на моето сефте, втори път не му пуснах, той три месеца ми се обясняваше колко ме обича и т.н, но травмата не се забравя

Guest
    sled koeto shte te svarq s kartofi i kromid i sha te dam na nqkoe bezdomno ky4e da te iglozga.ne te e sram.maloymnik.
    Хайде по-полека
    predpolagam 4e si mom4e i ne si izpitval kak boli.ne mi obqsnqvai po-poleka shtoto ako e plakala svita si nqmash na ideq kvo e izpitala.toq ne zaslujava izobshto nqkoi da si legne s nego pove4e taka 4e si spesti po-poleka
    SMASH-SMASH-SMASH, каквото и да е станало, не смятам,че решението е, приятелката му да го превърне в супа.

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sladursko_tigar4e
    Мяза ми на моето сефте, втори път не му пуснах, той три месеца ми се обясняваше колко ме обича и т,н, но травмата не се забравя

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук

Re: Лошо ли постъпих...

Цитирай Първоначално написано от ??
    Здравейте,ще споделя с вас една моя история,която много ме натъжи!
    Аз съм момче на 19,а приятелката ми е на 17...
    Беше и за първи път,а аз дори не се постарах да бъда по-внимателен и нежен...
    Мисля,че много я нараних при мисълта,че цяла вечер плака свита
    Чувал съм,че първия път винаги боли,та се чудя дали тя ще склони да ми прости за невниманието...
    Не смятам за нужно да отговоря на този въпрос, просто ще изкоментирам - не е уважително да губиш времето на хората с цел да те съжалят и успокоят. Знаеш, че си постъпил кофти и вместо да си губиш времето да пускаш безмислени теми, можеше да помислиш как да се реваншираш на приятелката си и отново да спечелиш доверието й.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Всъщност си зависи само и единствено от момичето. Ако тя е склонна да ти прости-ще го направи и ще си правите мноого секс още. Ако обаче не може да забрави-ще те зареже. Аз лично бих направила второто. Защото и сега след година и половина сексуален живот, ако ласките и целувките са малко(просто не ми стигна) ми е гадно и тъпо. Какво остава при първия път. първият ми път беше с любовна игра почти 5 часа!

Чувал съм,че първия път винаги боли,та се чудя дали тя ще склони да ми прости за невниманието...
    УЖАС!Как може така да постъпваш ве горкото момиче

Няма смисъл и аз да ти казвам че си постъпил ужасно.но важното е че съжаляваш и си осъзнал грешката си,която не бива да повтаряш!! Трябва да покажеш 4е наистина съжаляваш и да се реваншираш на момичето!

Определено не си постъпил страхотно, но... станалото, станало. Можеш само да и се извиниш и да се реваншираш следващия път.
    ako ima sledva6t pyt

The Beast
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от sladursko_tigar4e
    Мяза ми на моето сефте, втори път не му пуснах, той три месеца ми се обясняваше колко ме обича и т,н, но травмата не се забравя
    ся само се чудя дали за нея ти е гадно или за тва че може да те държи дълго на сухо.Дано да си вземеш поука

П.П. Тва като стане Ноу мърси гърлс !!!

Ами да,лошо си постъпил.Горкото момиче!

Фен
    Град
    s0mewhere over the ra!nbow

Izvini i se kaji 4e ne si precenil i i kupi cvetq ili ne6to dr budi vuzmojno nai-mil s neq i tq moge da se navie da ima 2ri put az ako bqh na neino mqsto bih te 6amarosala mn zdravo i da si trugna i da ne ti obru6tam vnimanie

Град
    in the middle of nowhere
    съдят те по някакъв начин ама си е така трябвало е да си по мил сега и се извини и и направи изненада
    LoVe LiFe ResPeCT DEaTh!!!

Аз лично,никога повече не бих те погледнала!

Абе чак да не го погледне пак-едва ли, ама все пак е супер гадно.
    Ти знаеш ли колко много надежди влагат момичетата в първия си път бе кретен? Надяват се да не ги боли много, да няма кръв, момчето да е мило и постоянно да ги целува и успокоява, да е много внимателно и да спре, ако много ги боли... Преебал си и илюзиите, пич. Ще ти прости, обаче никога няма да забрави ужасния си първи път. Вече не става въпрос за теб, става въпрос за травмата, която си й нанесъл. Тя няма да търси вината в теб, а в момчетата като цяло. А това вече е много лошо.
    Чуй как дъждът нежно милва прозореца.
    Как напевно ти шепти.
    Вслушай се в песента!
    По лицето ти търкалят се сълзи...

Добре,добре...супер идея... =D> =D> =D>

Spider-Man
    Guest
    Da go e ebash y ...... nz, ama mislq, 4e 4ove4estvoto nqma tolko obidna dyma koqto da my dam!

заслужава6 някой да те хване и да те наебе от зад..
    тва се нариЧа изнасилване,ако не знае6..ако тя ти е казала Не,боли ме...е трябало да спре6..
    Голям размер на картинката! /machoka/

Az na neino mqsto nqma da te pogledna ... provalil si pyrviqt i pyt ... momi4eto si e izgradilo nqkakva predstava sled pyrviq pyt i nz kak 6te se skloni v bydeshte da go napravi otnovo ....... IMASH MNOGO DA SE IZVINQVASH
    Да Ме СлуШаш Не НасТоЯваМ, Да Ме СраВнЯваШ С НяКой ЗаБраНяваМ, МоЖеш Да Ме ПоМниШ аКо иСкаШ, Не ЗаБраВяМ, иЗоБраЗяВаМ, Че СъБаРяМ, Не Се оТваРяМ, аМа ВляЗа Ли ЗаТфаРяМ!!!

Guest
    abe moje li da si tolkova tap bee...lele az ako bqh na mqstoto na mackata dokato spi6 s brasnarsko noj4e 6te ti gorezna.. basi to bia tapotia bia ama ti si CArQ nA LaMeRiTe [/b][/i]

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    a za6to ne se postara ? xaide obqsni na vsi4ki deto te kritikuvat tuka ZA6TO ne se postara pone malko a i b1de i priqtno i da go zapomni s ne6to xubavo ??????????
    =D>
    mn to4no samo 6te dobavq 4e si tap kat slonski gyz....

само оставаше и да я пребиеш .. и си страотен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си