- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лошо ли постъпих...
брат бил си много лош тва е кофти шо така се гавриш с момичето![]()
sega sha se napravq na mila i dobri4ka i shte kaja da veroqtno si prav 4e tva ne e re6enie.oba4e ako az bqh na neino mqsto stqh da se yspokoq kato prevarna 4oveka sasipal parviq mi pat v sypa.
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
Мяза ми на моето сефте, втори път не му пуснах, той три месеца ми се обясняваше колко ме обича и т.н, но травмата не се забравя
![]()
Първоначално написано от swords1010
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от sladursko_tigar4e
![]()
![]()
![]()
Не смятам за нужно да отговоря на този въпрос, просто ще изкоментирам - не е уважително да губиш времето на хората с цел да те съжалят и успокоят. Знаеш, че си постъпил кофти и вместо да си губиш времето да пускаш безмислени теми, можеше да помислиш как да се реваншираш на приятелката си и отново да спечелиш доверието й.Първоначално написано от ??
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Всъщност си зависи само и единствено от момичето. Ако тя е склонна да ти прости-ще го направи и ще си правите мноого секс още. Ако обаче не може да забрави-ще те зареже. Аз лично бих направила второто. Защото и сега след година и половина сексуален живот, ако ласките и целувките са малко(просто не ми стигна) ми е гадно и тъпо. Какво остава при първия път. първият ми път беше с любовна игра почти 5 часа!
УЖАС!Как може така да постъпваш ве горкото момичеПървоначално написано от ??
![]()
![]()
![]()
Няма смисъл и аз да ти казвам че си постъпил ужасно.но важното е че съжаляваш и си осъзнал грешката си,която не бива да повтаряш!! Трябва да покажеш 4е наистина съжаляваш и да се реваншираш на момичето!
ako ima sledva6t pytПървоначално написано от swords1010
ся само се чудя дали за нея ти е гадно или за тва че може да те държи дълго на сухо.Дано да си вземеш поукаПървоначално написано от Анонимко
![]()
П.П. Тва като стане Ноу мърси гърлс !!!![]()
Първоначално написано от Technof@n
съдят те по някакъв начин ама си е така трябвало е да си по мил сега и се извини и и направи изненада![]()
LoVe LiFe ResPeCT DEaTh!!!
Абе чак да не го погледне пак-едва ли, ама все пак е супер гадно.
Ти знаеш ли колко много надежди влагат момичетата в първия си път бе кретен? Надяват се да не ги боли много, да няма кръв, момчето да е мило и постоянно да ги целува и успокоява, да е много внимателно и да спре, ако много ги боли... Преебал си и илюзиите, пич. Ще ти прости, обаче никога няма да забрави ужасния си първи път. Вече не става въпрос за теб, става въпрос за травмата, която си й нанесъл. Тя няма да търси вината в теб, а в момчетата като цяло. А това вече е много лошо.
Чуй как дъждът нежно милва прозореца.
Как напевно ти шепти.
Вслушай се в песента!
По лицето ти търкалят се сълзи...
Добре,добре...супер идея...Първоначално написано от SMASH-SMASH-SMASH
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
=D> =D> =D>
Da go e ebash y ...... nz, ama mislq, 4e 4ove4estvoto nqma tolko obidna dyma koqto da my dam!
заслужава6 някой да те хване и да те наебе от зад..Първоначално написано от ??
тва се нариЧа изнасилване,ако не знае6..ако тя ти е казала Не,боли ме...е трябало да спре6..
Голям размер на картинката! /machoka/
Az na neino mqsto nqma da te pogledna ... provalil si pyrviqt i pyt ... momi4eto si e izgradilo nqkakva predstava sled pyrviq pyt i nz kak 6te se skloni v bydeshte da go napravi otnovo ....... IMASH MNOGO DA SE IZVINQVASH
Да Ме СлуШаш Не НасТоЯваМ, Да Ме СраВнЯваШ С НяКой ЗаБраНяваМ, МоЖеш Да Ме ПоМниШ аКо иСкаШ, Не ЗаБраВяМ, иЗоБраЗяВаМ, Че СъБаРяМ, Не Се оТваРяМ, аМа ВляЗа Ли ЗаТфаРяМ!!!
abe moje li da si tolkova tap bee...lele az ako bqh na mqstoto na mackata dokato spi6 s brasnarsko noj4e 6te ti gorezna..
![]()
basi to bia tapotia bia ama ti si CArQ nA LaMeRiTe
![]()
![]()
[/b][/i]
=D>Първоначално написано от Анонимко
mn to4no samo 6te dobavq 4e si tap kat slonski gyz....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
само оставаше и да я пребиеш .. и си страотен