.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 85
    яко си я объркал ама какво да се прави.. следващия път ще помислиш повечко.. и ако найстина съжеляваш не обръщай внимание на написаното от повечето тука.. доста по тежки удари ще понесе момичето ти от кофти първи път.. не е нито първата нито последната.. забравя се

Ako mene me boli adski mnogo parviq pat nqma da progovorq poveche na momcheto ti si bahti egoista kak moje da go napravish ako sam na neq nqma da prostq tova vse pak shte i ostane travma za cql jivot
    Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP

Цитирай Първоначално написано от BuHa|'u_InLovE
    Ako mene me boli adski mnogo parviq pat nqma da progovorq poveche na momcheto ti si bahti egoista kak moje da go napravish ako sam na neq nqma da prostq tova vse pak shte i ostane travma za cql jivot
    а ако някой те залее с кафе повече няма да пиеш кафе нали..? травма за цял живот..? к'во шашкате човека излишно лошо е постъпил ще се реваншира пак ще го направят както си му е реда и всичко ще е наред

Фен
    Град
    На гъза на географията
    Какви сте такива животни беееееееееее
    хубаво де какво щеше да ти стане ако беше по-нежен ся цял живот ще си спомня за оня бастун дето и е бил първи малееееее

Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!

Цитирай Първоначално написано от AboveAndBeyond
    а ако някой те залее с кафе повече няма да пиеш кафе нали..? травма за цял живот..? к'во шашкате човека излишно лошо е постъпил ще се реваншира пак ще го направят както си му е реда и всичко ще е наред
    Sry ama vseki s mnenieto si spored men edva li shte ima vtori pat chesno kazano toi si zaslujava sichko no ne i vtori pat s tva momiche
    Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от marley
    samo edno 6e ti kaja-predstavi si 4e ti e za purvi put i idva edin 4ernokoj i po4va da te 6iba v guza...kak 6e se po4uvstva6...
    hora koito ne uajavat momi4etata si za mene sa...
    И аз съм на това мнение трябва да се внимава аз лично съм много внимателен...и така трябва ..и според мен като си 19 би трябвало да имаш малко акъл и да се сетиш,че трябва да си нежен и внимателен като и е за първи път
    Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.

TANAJUTSU

Цитирай Първоначално написано от crs
    Цитирай Първоначално написано от marley
    samo edno 6e ti kaja-predstavi si 4e ti e za purvi put i idva edin 4ernokoj i po4va da te 6iba v guza...kak 6e se po4uvstva6...
    hora koito ne uajavat momi4etata si za mene sa...
    И аз съм на това мнение трябва да се внимава аз лично съм много внимателен...и така трябва ..и според мен като си 19 би трябвало да имаш малко акъл и да се сетиш,че трябва да си нежен и внимателен като и е за първи път
    =D> i az sam na tfva sashtoto mnenie predpolaga se 4e na 19 trqa da ima6 malko pone malko akal v glavata

Град
    Do mr0b1 :PpP~
    мммммм решението е добър реванш О_О

doktor_penis
    Guest
    Пич преебал си се жестоко. Като толкова ти се е чукало , да беше излъскал бастуна пред секс .. Така поне нямаше да имаш чак такъв мерак
    А , и най-малкото не си на 19. Поне на 14-15 си. 19 годишните имат акъл в главата , а ти имаш сперма в устата...

Но знам как да ти помогна :

Всеки ден бий чекии в празна кофа. След 2 месеца , събери съдържанието на кофата , напълни един - два презерватива , и ги разбий в главата. Така може малко да ти дойде акъл ....

Цитирай Първоначално написано от kr1s0
    мммммм решението е добър реванш О_О
    Dobre spored tebe ako momicheto e nqkakvo svqsno i ima akal v glavata a ne e s detskiq si akal shte mu pusne li vtori pat ako naistina mnogo go obicha no trqa da izchaka da mine pone malkiq stres koito ima i tva oznachava v blizkiq mesec da ne se nadqva na revansh

Guest

Re: Лошо ли постъпих...

Цитирай Първоначално написано от ??
    Здравейте,ще споделя с вас една моя история,която много ме натъжи!
    Аз съм момче на 19,а приятелката ми е на 17...
    Беше и за първи път,а аз дори не се постарах да бъда по-внимателен и нежен...
    Мисля,че много я нараних при мисълта,че цяла вечер плака свита
    Чувал съм,че първия път винаги боли,та се чудя дали тя ще склони да ми прости за невниманието...
    Възмутен съм от постъпката ти...Засрами се...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Technof@n
    Аз ако съм на мястото на мацката ща обеся докато спиш...
    a predi tova 6te vikna negar s 25-santov da te na***
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Опитай да й се извиниш,макар,че ако не ти прости ще е напълно права.

Най-лошото е, че си я оставил да плаче цяла нощ без да я утешиш..иначе първия път,колкото и да си внимателен болка може да има..Пък и тя сигурно е очаквала да я заболи..но за мен Държанието ти след това е непростимо
    I just wanna live !
    Don't really care about the things that they say
    Don't really care about what happens to me...

Чувал съм,че първия път винаги боли,та се чудя дали тя ще склони да ми прости за невниманието...
    Абе тапанар КАК Е ПЛАКАЛА СВИТА БЕЕЕЕЕ ИДИОТ СМОТААААН Дано не ти прости... Ти не я заслужаваш!!! Баси...Много тъпи момчета се навъдиха...Само т'ва,че ни питаш нас дали си я наранил или дали ше ти прости...направо нямам думи..................Поне да я беше успокоил или нещо такова...сигурно си се изнизал като пълен тапанар(не съм сигурен де,ама вероятно е така...)деба идиота скапан НАУЧИ СЕ КАК СЕ ДЪРЖИ С ЕДНО МОМИЧЕЕЕЕЕЕЕ

lizzard_92
    Напълно подкрепям мнението ти

lizzard_92
    Напълно подкрепям мнението ти
    тенкЮ

Guest
    грубиянин

Цитирай Първоначално написано от lizzard_92
    Абе тапанар КАК Е ПЛАКАЛА СВИТА БЕЕЕЕЕ ИДИОТ СМОТААААН Дано не ти прости... Ти не я заслужаваш!!! Баси...Много тъпи момчета се навъдиха...Само т'ва,че ни питаш нас дали си я наранил или дали ше ти прости...направо нямам думи..................Поне да я беше успокоил или нещо такова...сигурно си се изнизал като пълен тапанар(не съм сигурен де,ама вероятно е така...)деба идиота скапан НАУЧИ СЕ КАК СЕ ДЪРЖИ С ЕДНО МОМИЧЕЕЕЕЕЕЕ

ПРАВИЛНО ДУША!!!! Тоя на САПУН!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ти си смотан,безмозъчен,разгонен егоист,който не му дреме за чувствата на момичето и само гледа как по бързо да си го ръгне за да му е кеф на него.За съжаление има много такива.....

Цитирай Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
    Ти си смотан,безмозъчен,разгонен егоист,който не му дреме за чувствата на момичето и само гледа как по бързо да си го ръгне за да му е кеф на него.За съжаление има много такива.....
    За съжаление

Guest
    kak mojaaaaaaaaaaa!

Guest
    awe kvo s1jalqvate i vie miloto mom4e e provalilo p1rviq p1t na edno momi4e koeto ne se e ebalo na 11 - 12 a se e zapazilo do 17 ( veroqtno za6toto mu puka i e iskalo da b1de specialno i nezabravimo ) . kvo tolkova golqma rabota ne e bolka za umirane q to momi4eto ......e sega tam nqkvo si momi4e det ne e kurva kato ostanalite kvo tolkova to takiva mn gi ima a p1k kolkoto do miloto mom4ence mi detko sledva6tiq p1t si fani pak devstvenica ama toq p1t q praskai o6te pove4e dokat ostane bbez d1x momi4eto to kvi sa teq glezotii da pla4e svita aman ot ligli pfff kva e takava taq

Град
    nqkade tam

Ebasi tapoto kat si tolkoz razgonen 6o ne si prasna ena 4ikiq 4e malko da se pookroti6 basi.Sednal 4oveka i mu6i kat krastavi4ki u burkan O_o.
    Edva li 6ti prosti a i nz dali bi ostanala gadji s tebe .Tva det si go naprail e mnogo tapo se edno na parvata ti svirka da te hape prez cqloto vreme da ta boli ujasno i da karvi kat za svetovno.E ,kaji nqma6e li i ti da revne6 a
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си