.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 85 от общо 85
    Цитирай Първоначално написано от lizzard_92
    Цитирай Първоначално написано от BuHa|'u_InLovE
    lizzard_92
    Напълно подкрепям мнението ти
    тенкЮ
    Molq molq
    Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    awe kvo s1jalqvate i vie miloto mom4e e provalilo p1rviq p1t na edno momi4e koeto ne se e ebalo na 11 - 12 a se e zapazilo do 17 ( veroqtno za6toto mu puka i e iskalo da b1de specialno i nezabravimo ) . kvo tolkova golqma rabota ne e bolka za umirane q to momi4eto ......e sega tam nqkvo si momi4e det ne e k***a kato ostanalite kvo tolkova to takiva mn gi ima a p1k kolkoto do miloto mom4ence mi detko sledva6tiq p1t si fani pak devstvenica ama toq p1t q praskai o6te pove4e dokat ostane bbez d1x momi4eto to kvi sa teq glezotii da pla4e svita aman ot ligli pfff kva e takava taq
    Частта с големия шрифт е вярна и много ме е яд за това...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Оставил си петно за цял живот в съзнанието й!!!!!!Баси некъдърния пич дет си харабия

Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Оставил си петно за цял живот в съзнанието й!!!!!!Баси некъдърния пич дет си харабия
    Ami da i az tva kazah po rano v temata ama kvo da se prai momche minalo e veche ne moje da go popravi
    Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP

пич , как няма да уважиш неините чуства
    след като си стигнал до секса ,
    то не е приятно и да правип секс ако партниора ти
    не му е хубаво
    целта не е да се правят точки , ами да е хубаво изживяването
    sex all night

mnogo golqma gre6ka ot tvoq strana
    1. ne si bil vnimatelen (nadqvam se 4e ne si bil grub), nqma da go komentiram tva 6tot ostanalite dostatu4no go komentiraha, a az sum suglasen sus si4ko napisano ot tqh
    2. sgre6il si mnogo ako si q ostavil da pla4e i ne si se opital da q ute6i6 i da i se izvini6
    3. ti si mnogo vinoven za slu4iloto se, no i tq ima malka vina ako ne ti e kazala da si po vnimatelen, 4e q boli i t.n. ako ti e kazala, no ti ne si q poslu6al togava ti si izcqlo vinoven

moje da ne si bil vnimatelen, no neq pak da q e bolqlo malko i vuob6te da ne e revala za tva, a prosto zaradi otno6enieto ti ili zaradi tova 4e e igubila devstvenosta si primerno, awe moje i da ti se razmine, a ako ti se razmine sledva6tiq put 6te trqbva baq da se postarae6 da i se revan6ira6.

Guest

Re: Лошо ли постъпих...

Цитирай Първоначално написано от <Твърд>
    Цитирай Първоначално написано от ??
    Здравейте,ще споделя с вас една моя история,която много ме натъжи!
    Аз съм момче на 19,а приятелката ми е на 17...
    Беше и за първи път,а аз дори не се постарах да бъда по-внимателен и нежен...
    Мисля,че много я нараних при мисълта,че цяла вечер плака свита
    Чувал съм,че първия път винаги боли,та се чудя дали тя ще склони да ми прости за невниманието...
    Възмутен съм от постъпката ти...Засрами се...
    +1

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Еми лошо си постъпил. Първият път за едно момиче е много важен...Щом се е свила представям са какво й е било.. Милата Извини й се,кажи й,че занапред ще бъдеш внимателен и че съжаляваш за случилото се...Дано ти прости-аз лично не бих...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Брато как няма внимаваш ?! То 1-вия път ги боли мноо Дет видях 1 мнение се едно да доде негар и те шиба в газа.... И тей де тряяло е да си мноо внимателен и ся извини и се кажи и че си бил напушен и че ти е за сефте
    Fitness Forever

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе

Re: Лошо ли постъпих...

Цитирай Първоначално написано от ^BAD_GIRL^
    Как ще се реваншира,като момичето е толкова изплашено?Първият път остава за цял живот,никой няма да може да и го върне.Как от тук нататък ще иска спокойно отново да легне с някого,като в мисълта и ще изниква отново това което се е случило първия път?Вместо да бъде нещо специално е било кошмар,съчувствам и искрено!Извинението не би било достатъчно за мен...Постарай се следващият път да не мислиш само за своето удоволствие,не бъди егоист!
    Цитирай Първоначално написано от *nymphetamine*
    Абе чак да не го погледне пак-едва ли, ама все пак е супер гадно.
    Ти знаеш ли колко много надежди влагат момичетата в първия си път бе кретен? Надяват се да не ги боли много, да няма кръв, момчето да е мило и постоянно да ги целува и успокоява, да е много внимателно и да спре, ако много ги боли... Преебал си и илюзиите, пич. Ще ти прости, обаче никога няма да забрави ужасния си първи път. Вече не става въпрос за теб, става въпрос за травмата, която си й нанесъл. Тя няма да търси вината в теб, а в момчетата като цяло. А това вече е много лошо.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си