- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лошо ли постъпих...
Molq molqПървоначално написано от lizzard_92
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP
Частта с големия шрифт е вярна и много ме е яд за това...Първоначално написано от Анонимко
![]()
Оставил си петно за цял живот в съзнанието й!!!!!!Баси некъдърния пич дет си харабия![]()
Ami da i az tva kazah po rano v temata ama kvo da se prai momche minalo e veche ne moje da go popraviПървоначално написано от {SeXy_BaBy}
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP
пич , как няма да уважиш неините чуства
след като си стигнал до секса ,
то не е приятно и да правип секс ако партниора ти
не му е хубаво![]()
целта не е да се правят точки , ами да е хубаво изживяването![]()
sex all night
mnogo golqma gre6ka ot tvoq strana
1. ne si bil vnimatelen (nadqvam se 4e ne si bil grub), nqma da go komentiram tva 6tot ostanalite dostatu4no go komentiraha, a az sum suglasen sus si4ko napisano ot tqh
2. sgre6il si mnogo ako si q ostavil da pla4e i ne si se opital da q ute6i6 i da i se izvini6
3. ti si mnogo vinoven za slu4iloto se, no i tq ima malka vina ako ne ti e kazala da si po vnimatelen, 4e q boli i t.n. ako ti e kazala, no ti ne si q poslu6al togava ti si izcqlo vinoven
moje da ne si bil vnimatelen, no neq pak da q e bolqlo malko i vuob6te da ne e revala za tva, a prosto zaradi otno6enieto ti ili zaradi tova 4e e igubila devstvenosta si primerno, awe moje i da ti se razmine, a ako ti se razmine sledva6tiq put 6te trqbva baq da se postarae6 da i se revan6ira6.
+1Първоначално написано от <Твърд>
Еми лошо си постъпил. Първият път за едно момиче е много важен...Щом се е свила представям са какво й е било.. МилатаИзвини й се,кажи й,че занапред ще бъдеш внимателен и че съжаляваш за случилото се...Дано ти прости-аз лично не бих...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Брато как няма внимаваш ?! То 1-вия път ги боли мноо Дет видях 1 мнение се едно да доде негар и те шиба в газа.... И тей де тряяло е да си мноо внимателен и ся извини и се кажи и че си бил напушени че ти е за сефте
![]()
Fitness Forever
Първоначално написано от ^BAD_GIRL^
Първоначално написано от *nymphetamine*
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!