.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Guest

Кандидатстудентски изпити

здравейте!искам да попитам дали знаете изпитите за следващата година по литература в каква форма ще са-тема или тест,какъв е изпита по история и ако може да ми кажете в какво точно се състоят писмения и устния изпит по журналистика и каква подготовка е нужна за тях?всичко се отнася за Софийския университет.чакам отговорите ви.

охооооооооооо! ме4тай си някой да ти отговори. вси4ко се решава окон4ателно януари-февруари по техните си съвети. аз януари разбрах официално, 4е ще имам тест в икономи4еските университети...

но в СУ старата генерация...надали скоро ще се откажат от техните теми...зубра4ески историии

вземаш си книжките, които ще издадат края на годината и така... в момента никой нищо не знае как и дали изобщо ще се кандидатства по норм на4ин или само с диплома, матури, или нещо др
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Като зачекнахме въпроса за начина, по който ще се кандидатства от догодина, надявам се и би било по-добре да останат изпитите. Щото т'ва с дипломите... Пък и не ми се вярва да допуснат да се кандидатства по диплома, все пак печелят доста покрай кандидатстудентската кампания, курсове и т.н. С оценките от матурите + още някои (не се знае как ще го измислят) е може да се каже по-приемлив вариант. И дано тия държавници (чудя се дали думата не трябваше да е в кавички ) решат по-скоро какви ще са промените и какво ще се случва в бг образованието

Цитирай Първоначално написано от mid_get
    Като зачекнахме въпроса за начина, по който ще се кандидатства от догодина, надявам се и би било по-добре да останат изпитите. Щото т'ва с дипломите... Пък и не ми се вярва да допуснат да се кандидатства по диплома, все пак печелят доста покрай кандидатстудентската кампания, курсове и т.н. С оценките от матурите + още някои (не се знае как ще го измислят) е може да се каже по-приемлив вариант. И дано тия държавници (чудя се дали думата не трябваше да е в кавички ) решат по-скоро какви ще са промените и какво ще се случва в бг образованието
    Нали идеята 'уж' била такава, 4е да няма изпити и тем подобни, за да не ходят у4ениците по 4астни уроци, а само матури в края на год... и независимо к'ва ти е оценката в дипломата...то матурата ще си покаже...

добре, 4е тръгнах год по-рано на у-ще...
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Ох...и на мен тая година ми предстои и съм в ебати дупката...не мога да се ориентирам м/у специалностите,да открия таксите за университетите...да асимилирам как ще са изпититв и ученето...Направо не знам как другите се справят...

Guest
    според мен идеята да се влиза с тестове или изобщо да няма изпити и да се гледат само оценките от матурите и дипломата е добра.дано тия наистина да решат скоро и да е окончателно да знам дали да ходя на уроци и по какво точно. а и аз не съм се ориентирала точно какво искам да уча.мисля да пробвам няколко неща и където ме приемат ще решавам вече тогава... чух за някакъв списък на специалностите и какви професии има за тях.ако някой го има нека да го даде. [-o<

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    maturi nqma da ima....te 6te sa samo po jelanie.A zamislete se 4e ne moje ot parvata godina v ES da vkarat maturi....

Град
    in_the_middle_of_nowhere
    А аз защо си мисля, че матурите са задължителни.
    Зачем живешь на свете этом?
    Какая у тебя мечта?
    Задумался - ли над ответом?
    А есть ли у тебя она?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от beyond_transience
    и на нас така ни казаха,че има поне 2 задължителни матури.

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    + и на нас къде е истината всъщност?

Цитирай Първоначално написано от mid_get
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    + и на нас къде е истината всъщност?

...някъде там.

казва ли ти някой... вси4ко се решава в последния момент... както винаги
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    всичко се решава по малоумен начин и винаги прецаканите сме ние не че открих топлата вода, ама...ядосвам се

Град
    in_the_middle_of_nowhere
    Дано да греша, но мисля, че на сайта на министерството на образованието има вече посочени дати за матурите, т.е. повече от сигурно е че другата година сме на фронта........
    Зачем живешь на свете этом?
    Какая у тебя мечта?
    Задумался - ли над ответом?
    А есть ли у тебя она?

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Дано да греша, но мисля, че на сайта на министерството на образованието има вече посочени дати за матурите, т.е. повече от сигурно е че другата година сме на фронта........
    Ами...честито тогава на спечелилите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си