- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- НА ДИЕТА ЛИ СТЕ?
dobre be kakvo pishete 4e ne ste bili na dieta i 4e imalo po zdravoslovni na4ini.. tva go pishat momi4eta koito nikoga ne sa bili s nadnormeno teglo i ne sa imali nujda ot dietato ne si zavisi i samo ot kg-to az primerno sym 162 na 48 kg , no tova ne me pravi slaba prosto zashtoto do golqma stepen si e do fizikata.. ako she pishete kajete dieta, a ne spamete ili ako ne kazvate dieta pone poso4ete uprajneniq
Еми като тръгнах да си избирам диета, разгледах доста и тази най-много ми хареса.Ти кво не й харесва точно? :PПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
Мм не, не съм на диета никога не съм се подлагала на диети.Ако взема още малко да отслабна и вече ще се разболея.Затова ям всичко, но не ми личи...
I az nikoga ne sam bila,dano ne mi se nalaga.
Next Time I`ll be True...
+1Първоначално написано от Under_my_skin
Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".
всеки ден, когато ям много си викам "от утре съм на диета", но не се получава...нямам воля явно, пък и мн обичам да ям![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи
Не искат и не обещават те...
Първоначално написано от Under_my_skin
Ograni4eniqta, rejimite - vsi4ko tova e dieta; po-golqm % hora sa na dieta, prosto nqkoi ne oprili4avat na4ina si na hranene na "dieta"; abe vie si znaete:P spored men(i ne samo) bez dieta i samo s fitness/sport t.n. ne mogat da se postignat jelanite rezultati
![]()
"Nil Satis Nisi Optimum."
http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
ami da,samo technosti...predimno min.voda... i ot vreme na vreme naturalen sok...
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
За повечето момичета думата Диета означава Гладуване .. много смешно ми става когато някой каже - Уф днес няма да ям че като се качих на кантара и се изумих... По тематааз никога не съм се подлагала на диети и разни такива .. не мисля че имам нужда но разбира се си подбирам храната .. предпочитам правилното и здравословното хранене отколкото да не внимавам и след това да разчитам на диети
![]()
i az po4nah ot v4era taka....6e viim dokade 6e q dokaramПървоначално написано от Nicole_Richie
![]()
Да,но не е точно диета.Пия много вода и не ям сладко.тестено и мазно.Наблягам на плодовете зеленчуците бялото месо и рибата.Всяка сутрин правя 7 обиколки на стадиона в мойто училище с една приятелка.Този режим го спазвам вече 2 седмици още не съм се мерила,но наистина се чувствам по-добре.
nikoga ne sum bila na dieta...Taka de i nikoga ne sum imala nujda ot takava,ot malka sum si slabi4ko![]()
Май само един път съм била преди няколко години и продължи точно два дена, затова гласувах за "никога не съм била".
neeee ( nikoga ne se ograni4avam ot qdene)
Първоначално написано от CuRly Doll
Когато човек иска нещо, ще намери начин; когато не иска, ще намери извинение.
И аз гласувах за третата опция..няма на каде да отслабвам повече,пък и обичам да си похапвам обилно :P
I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:
Не и никога не съм била ..даже ям като луда хах само се надявам след време да не започне всичко да ми се хваща защото тогава вече ще започна с диетите
Никога не съм спазвала точно определена диета. Просто внимавам какво ям и в какви количества. А също така и тренирам, за да не е необходимо да се мъча с диети.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
не несъм и никога не съм била,а на дали и ще бъда![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
не съм и никога не съм спазвала, защото смятам че не ми е нужна ..
~cLose t0 yoU~