- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- клизма преди анален секс
Здравейте! Искам да питам как правите клизма преди анален секс и каква технология ползвате. знам какво представлява самата клизма като процес. Аз имам удобни средства за правене на клизма които се ползват в болнична среда. какво представлява самия начин дето го ползват. ползват се неталонов катетър, уринаторна торба и смазочен гел (за да влезе катетъра в ануса). Даже на мен ми са правени поради оперативно лечение. Благодарим предварително.
http://bg.wikipedia.org/wiki/Клизма
Погледни тук, има и картинки.![]()
Имам предвид ти как го правиш във домашни условия а иначе знам какво предтавлява .
Хоули , тея картинки като ги видях и застинах на място.че тая круша дето я има на снимката ние имаме такава у насПървоначално написано от swords1010
![]()
Аз съм питал майка ми кво е тва устройство ама тя така и не ми каза.Сега ми стана ясно защо![]()
Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.
Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.
Да,наистина! Николета, ти го направи педал горкото момче ... А аз си го бях харесала. ...Първоначално написано от swords1010
![]()
ПП: Нищо лично към хомосексуалните!
Гнусен/Гнусна си ве клизма зако ще я праишПървоначално написано от Spincho_LIVE
Fitness Forever
axaxaxaxxa zaduljitelno li e da si prai6 klizmapla6ite ma
Абе попринцип не е задалжително но е желателноПървоначално написано от Анонимко
.Но най добре според мен да не "пъхаш отзад".Нормален секс rLz
. Дупето на приятелката ми само го мачкам
))
BMW and House muZik!
дайте още отговори за това как го правите у дома със (така да се каже) подръчни средства
Мама също има подобно, но май не е за клизма, а за промивки отдолу. Мисля, че тези "инструменти" имат различни цели. Не си мисли веднага най-фрапиращото за майка си.Първоначално написано от Stopman
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)