.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 115

Плакали ли сте на някой хубав филм?

Еми любопитно ми е да знам плакали ли сте на някой хубав филм?И да го кажете ако желаете?!?! \/

Moderated by koalka
    т.1 от Правилника!
    По земята кръв се лее и Смъртта зловещо пее, падат черепи и кости, мрете ,чалгари ,прости!дашт вали дашт вали метала победи,вятар духа вятар духа чалгата да го духа!само метал никои друк всички чалгари са боклук!

{{One Tree HIll}}The best!!{{Breyton}}

Guest
    znam 4e e malko stranno,ama az plakah na filma m1j na pricel

ми плакала съм на много филми...на тез романтичните комедийки...дет примерно се разделят двама ... след време се събират...ми последно гледах 1 филм с Хилари Дъф и Чад Майкъл Мъри ... не се сещам само как се казваше...и признавам просълзих се на него
    и на Титаник ама то тфа си е класика
    [!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    То ако е само на един...ми чувствителен съм
    хъхъ..

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Плакала съм, но филмите са мнооого.

Град
    Terra incognita!
    Плакала съм на няколко.
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

[b][i]О да- "Титаник"; "Пърл Харбър"; "Незабравима разходка",да помисля малко... "Отвъд границите"; "Птиците умират сами"; "Осъдени души"... само малка част.
    От дълго време обаче не съм гледала такъв филм, който да ме разплаче.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

на тетрадката съм плакаларна титаник и др подобни
    Тази, която бе егоистка...
    Тази, която бе жестока към другите,
    която нямаше душа,
    нямаше срам,
    остана без мечти и разруши света.
    Но тази, която беше себе си...
    без лъжи, без лицемерие.
    Просто беше себе си...

Guest
    май само на римейка на "Брулени хълмове"... нещо емоциите не са ми силната страна

Последно се разплаках днес когато гледах " I walk to remember" мн тъжен филм....
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Да.
    Light The Universe

Guest
    Неска мн яко ревах на един филм по нова телевизия....ама нз как се акзжаше....

П:ако някой знае плс да каже

аха..беше нек'ва анимация..много беше як..сега му забрайх името
    и на Титаник

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    mm revala sum na mnogo filmi.. prosto sum 4uvstvitelna i nai malkata rqzdqla v nqkoi film primerno me razplakva ... nai hubaviq i tujen i awe romanti4en i Aawe filma the best za mene e A WALK TO REMEMBER su6to taka sum se spukvala da reva na "titanik" i "the notebook" v momenta za drugi ne se se6tam.. no tezi filmi i osobeno titanic 6tqha da mi razvalqt psihikata...
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

да, на Гладиатор плача всеки път като го гледам, също съм плакала на Пърл Харбър, и на доста други, но в момента не се сещам за тях.
    SMILE FOR ME NOW

az sum mom4e i mn mn ne pla4a po filmi i ne me e ream da si priznaq oba4e 4e na I am Sam si poplakah smisal gledali li ste go ;(

Guest
    Za 1vi put plakah na filma muj pod pricel

Guest
    Филма който даваха по Нова ТВ днес се казва "Незабравимата" или по точно "A walk to remember" за този който питаше.Иначе съм плакал само като малък на Lion King

Аз плаках само на един на сериала Елиза когато умря главния актйор
    Животът е една игра в която вечно някой губи, живей така, мисли така, че никога да не загубиш.

НЕ! Просто не си падам Емоционален. Дори да гледам и най-тъжния филм дори и много да ми се плаче никога емоцийте не могат да надделеят. А иначе, ако си говориме за хубави филми - "You Got Served" , "Transformers" , "300" , "Deja Vu" , за "Титаник" няма да споменавам - той си е класика.

Аз съм плакала на доста филми..Повечето романитчни..Има и един филм,но му забравих името.Беше за едно момиче и едно момче,кито се запознават в училище.Момчето е малко по-бедно,а момичето богато и умно,но малко странно.Умее да пише разкази,има голямо въображение.И накрая момичето умира... Сега се сетих,филма се казваше "Мостът до Терабития".

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Dneska plakah na "Nezabravima sreshta" ... :P A inache sym plakala na "Pyrl Harbyr".. "Titanik".. "SEx igri" .... i lubimia mi film koito sym gledala 23493465 pyti i pak me razplakva "Mesec Lubov" :P

Doide mi tazi tema za6toto dnes gledah edin mn qk film po nova tv "A Walk To Remember"mai pove4eto ot vas sa go gledali?!?!a ina4e az sam se razplakvala i na Car L1v dori vseki pat kato go gledam ne moga da ne se razpla4a...!!!!
    По земята кръв се лее и Смъртта зловещо пее, падат черепи и кости, мрете ,чалгари ,прости!дашт вали дашт вали метала победи,вятар духа вятар духа чалгата да го духа!само метал никои друк всички чалгари са боклук!

{{One Tree HIll}}The best!!{{Breyton}}

Град
    40 Miles from the Sun
    Плакала съм, но не помня на кои филми ... на Титаник не съм плакала - смях се, не знам защо. Плача най-вече на филмите по Дискавъри (има едно предаване, ъмм ... казваше се "Уникални медицински случаи" или нещо такова, ужасно е ... а като се замисля днес тъпите тинейджъри за какво се притесняват, още повече ми се реве ).

Мега фен Аватара на Blab
    аз рева и на комедии:))
    И досега се шегуваме с една приятелка, че преди години като гледахме "Как да разкараш гаджето за 10 дни" и се спогледахме в един момент, аз плачех, а тя истерично се смееше:))
    Когато ми се плаче гледам "Титаник", много...прочистващ филм:))
    "A walk to remember" също е напред в класацията ми:))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си