- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Плакали ли сте на някой хубав филм?
Еми любопитно ми е да знам плакали ли сте на някой хубав филм?И да го кажете ако желаете?!?! \/
Moderated by koalka
т.1 от Правилника!
По земята кръв се лее и Смъртта зловещо пее, падат черепи и кости, мрете ,чалгари ,прости!дашт вали дашт вали метала победи,вятар духа вятар духа чалгата да го духа!само метал никои друк всички чалгари са боклук!
{{One Tree HIll}}The best!!{{Breyton}}
znam 4e e malko stranno,ama az plakah na filma m1j na pricel![]()
ми плакала съм на много филми...на тез романтичните комедийки...дет примерно се разделят двама ... след време се събират...ми последно гледах 1 филм с Хилари Дъф и Чад Майкъл Мъри ... не се сещам само как се казваше...и признавам просълзих се на него
и на Титаникама то тфа си е класика
![]()
[!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]
Плакала съм на няколко.
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
[b][i]О да- "Титаник"; "Пърл Харбър"; "Незабравима разходка",да помисля малко... "Отвъд границите"; "Птиците умират сами"; "Осъдени души"... само малка част.
От дълго време обаче не съм гледала такъв филм, който да ме разплаче.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
на тетрадката съм плакаларна титаник и др подобни
Тази, която бе егоистка...
Тази, която бе жестока към другите,
която нямаше душа,
нямаше срам,
остана без мечти и разруши света.
Но тази, която беше себе си...
без лъжи, без лицемерие.
Просто беше себе си...
май само на римейка на "Брулени хълмове"...нещо емоциите не са ми силната страна
![]()
Последно се разплаках днес когато гледах " I walk to remember" мн тъжен филм....![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Неска мн яко ревах на един филм по нова телевизия....ама нз как се акзжаше....
П:ако някой знае плс да каже
аха..беше нек'ва анимация..много беше як..сега му забрайх името
и на Титаник![]()
mm revala sum na mnogo filmi.. prosto sum 4uvstvitelna i nai malkata rqzdqla v nqkoi film primerno me razplakva... nai hubaviq i tujen i awe romanti4en i Aawe filma the best za mene e A WALK TO REMEMBER su6to taka sum se spukvala da reva na "titanik" i "the notebook" v momenta za drugi ne se se6tam.. no tezi filmi i osobeno titanic 6tqha da mi razvalqt psihikata...
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
да, на Гладиатор плача всеки път като го гледам, също съм плакала на Пърл Харбър, и на доста други, но в момента не се сещам за тях.
SMILE FOR ME NOW
az sum mom4e i mn mn ne pla4a po filmi i ne me e ream da si priznaq oba4e 4e na I am Sam si poplakahsmisal gledali li ste go ;(
Za 1vi put plakah na filma muj pod pricel![]()
Филма който даваха по Нова ТВ днес се казва "Незабравимата" или по точно "A walk to remember" за този който питаше.Иначе съм плакал само като малък на Lion King![]()
Аз плаках само на един на сериала Елиза когато умря главния актйор
Животът е една игра в която вечно някой губи, живей така, мисли така, че никога да не загубиш.
НЕ! Просто не си падам Емоционален. Дори да гледам и най-тъжния филм дори и много да ми се плаче никога емоцийте не могат да надделеят. А иначе, ако си говориме за хубави филми - "You Got Served" , "Transformers" , "300" , "Deja Vu" , за "Титаник" няма да споменавам - той си е класика.
Аз съм плакала на доста филми..Повечето романитчни..Има и един филм,но му забравих името.Беше за едно момиче и едно момче,кито се запознават в училище.Момчето е малко по-бедно,а момичето богато и умно,но малко странно.Умее да пише разкази,има голямо въображение.И накрая момичето умира...Сега се сетих,филма се казваше "Мостът до Терабития".
Dneska plakah na "Nezabravima sreshta" ... :P A inache sym plakala na "Pyrl Harbyr".. "Titanik".. "SEx igri" .... i lubimia mi film koito sym gledala 23493465 pyti i pak me razplakva "Mesec Lubov" :P
Doide mi tazi tema za6toto dnes gledah edin mn qk film po nova tv "A Walk To Remember"mai pove4eto ot vas sa go gledali?!?!a ina4e az sam se razplakvala i na Car L1v dori vseki pat kato go gledam ne moga da ne se razpla4a...!!!!![]()
По земята кръв се лее и Смъртта зловещо пее, падат черепи и кости, мрете ,чалгари ,прости!дашт вали дашт вали метала победи,вятар духа вятар духа чалгата да го духа!само метал никои друк всички чалгари са боклук!
{{One Tree HIll}}The best!!{{Breyton}}
Плакала съм, но не помня на кои филми ... на Титаник не съм плакала - смях се, не знам защо.Плача най-вече на филмите по Дискавъри (има едно предаване, ъмм ... казваше се "Уникални медицински случаи" или нещо такова, ужасно е ... а като се замисля днес тъпите тинейджъри за какво се притесняват, още повече ми се реве
).
аз рева и на комедии:))
И досега се шегуваме с една приятелка, че преди години като гледахме "Как да разкараш гаджето за 10 дни" и се спогледахме в един момент, аз плачех, а тя истерично се смееше:))
Когато ми се плаче гледам "Титаник", много...прочистващ филм:))
"A walk to remember" също е напред в класацията ми:))