.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 115
    Град
    Непостоянно
    mi az ne si padam mnogo po emociite....ama TITANIK e filma na si4ki vremena..gledala sum go 1000 puti i vseki put reva...klasika e prosto
    .!.

поми плакала съм на много... но този който ми се е набил в съзнанието е "На Брега" и днес гледах един по Нова ТВ - "Незабравима среща"

"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    на много филми съм плакала.. но последно чувствата ми кипнаха на Дистърбия..

Ооо на много филми....на Цар лъв мн пла4а все още като го гледам (ни6то 4е е анимация ) На Титаник естествено , на A walk to remember
    (тоя филм е мн тъжен ) ммм .......на Красив ум мн плаках...еми има и още ама ся не ми идват на акъла

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    О да... Даже днес случайно попаднах на него по ТВ ... "A walk to remember" се казва и ...
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Aаа сетих се още един Педесет първи срещи се казва и той е мн тъжен

234

дам на много филми съм плакал но не се сещам кои точно

мда на много филми съм плакала..напримерно титаник колкото и пъти да го гледам пак рева

Мдам '' Титаник'' ''Раката която люлее люлката'' ''Косатката Уили ''и мн мн други../аз почти на всеки филм плача../
    Мечтите са безкрайни..

Guest
    Мдаа много пъти.. наи-вече на "Титаник".. тоя филм всеки път ме кара да рева като луда на "Незабравима разходка" на "Месец любов" също.. гледаите го тоя филм направо е велик.. а иначе когато ми е било тъжно и на "Гарфиилд" съм плакала

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    kolkoto pati gledam Titanik,tolkova pati reva na nego..imalo e i dr ama nai mn na toZ
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Клик, беше просто гадно като умираше
    To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
    скайп: flight_of_the_phoenix

Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    The Wall..
    Да,и аз така Също и на Полет Над Кукувиче Гнездо,A Walk To Remember.... На Титаник не съм ревал Мн малко са филмите,който ме разплакват

Дам "Пърл Харбър" както каза Алеандра на Титаник разбира се....И на много други филмове,понякога и на "сапунки" в определени сцени!Плаках и на Квартала на богатите ,както и на последната серия така и на други!За последно плаках вчера,когато станах сутринта и си пуснах БТВ даваха децко филмче,което беше много тъжничко

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    На много филми съм плакала... От Цар Лъв до Момиче за Милион долара и Армагедон.

Град
    At home...
    Ами аз редовно си плача на филми, обаче най-много сълзи съм ляла на .... "Цар Лъв"

nz kak nqkoi moje da se razreve na titanic na mene ot mn filmi mi e stavalo super kofti i gadno no sam plakala samo na edin "osem geroi" kak umre edno ot ku4etata bliznaci napravo mi se kaza sarceto /ami obojavam jivotnite tova si e fakt /

Мега фен Аватара на sasha_90
    Да.Например на "Разбити сърца".

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    На "земя забравена от времето" плаках като убиха майката на литълфут стана ми много гадно... но живота продължава дори и за динозаврите... ама вий повечето стем алки за да помните литълфут....
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    In the corner of my mind ...
    Аз плаках на A Walk To Remember..И на други съм плакала, но сега не се сещам..
    `There is just too much that time cannot erase ...`

Град
    Изгубено
    daaaa... na Fat Pizza .. tolkoz se smqh 4e mi se nasulziha o4ite

i predi ima6e ne6to ot roda na profesionalista sus jan pol belmodnio ( sry ako oburkah imeto) i na kraq kato go grumnaha pred helikoptera stana super gadno ( ne 4e sum reval )

Град
    Somewhere over the rainbow...
    Тъй.... Много са, аз съм си супер емоционална! Скъсах се от рев вчера на "A walk to remember"... Още на "Уроци по любов", "Титаник (естествено)", "Пърл Харбър", "Цар Лъв", "Наистина любов" и още мн, ама не ми се изброява сега...

Амиии наще са ми казвали, че като малка съм се разплакала на Цар Лъв , а от съзнателния ми живот насам не се сещам за някой филм на който да успея да се разплача .Последния Саморай като го гледах за пръв път се просълзих ама не можах да се разплача
    А иначе по комедийте редовно заливайки се от смях проливам яко сълзи
    Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
    * * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    плакал съм от смях...

преди като гледах Гладиатор за пръв път се насълзих наистина...
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

{{}}LoVe{{}}
    Guest
    Не са малко филмите ето и някои от тях "Титаник"(как без него) "A wolk to remembar" "Смело Сърце" "Пърл Харбър" и най-вече Оринч Каунти нз защо на мн серии съм плакала камоли на първата от 4-я сезон когато Раян изхвърли снимките на мариса и когато отиде на гроба и.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си