- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Плакали ли сте на някой хубав филм?
Грешка!?Както и да е...и аз съм се разплаквала често на някой тъжен момент от даден филм,но най-запомнящ се е естествено ТитаникПървоначално написано от 182+44_4adel
![]()
плакал съм на A walk To Remember
но не и на Титаник. Тва е баси бозата тоя филм.Даже се хилих когат о умираше накрая
Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...
Плакала съм на 3 филма през живота си ...като бях много малка на "Цар Лъв",после на "Титаник"(ама пак бях малка). Обаче филмът,които колкото пъти го гледам ме разплаква е на "Писмо в бутилка" --- много хубав филм![]()
Хмм кд ''Титаник'' ест и на ''Пърл Харбар''мноогоо![]()
''Ние толкова привикваме да се преструваме пред другите,че в крайна сметка започваме да го правим и пред себе себе си''
аз и на ледена епоха съм плакала, ккво повече да си говорим!![]()
Rock'n'roll saved my soul!
Който пие бира не умира!
![]()
![]()
mda..`Titanik`,`Green Street Hooligans`..i na o6te dosta ama ne pomnq..a da i sno6ti revah na `Romeo i Julieta` ....
relaxtake it easy ;}{}
мене всъщност всяка по-стойнстна драма може да ме разплаче, но не заради самата история, а защото я свързвам с живота, с мои преживявания.
мене пък вече само момиче може да ме накара да плача
Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...
да ревала съм на Titanic,Raice your voice,A cinderella story,Home of the brave
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
Плакала съм да...на "Титаник" , "Приказка За Пепеляшка" (с Хилари Дъф) , "Raise Your Voice" (пак с Хил) , "Птиците Умират Сами" (невероятен филм) и още много други , но в момента не се сещам...![]()
Да, плака съм... на доста филми![]()
Много ме разстрои "Леон", наистина тежък филм...
Също така съм плакала на "Страстите Христови", "Незабравимата", "Обречени да умрат", "Белия олеандър", "Тринайсет", "Тристан и Изолда", "Реквием за една мечта", "Дъщерята на президента"... "Титаник" май няма нужда да соменавам...![]()
Със сигурност има още филми, но в момента за тези се сещам![]()
Ъъм..аз не си падам чувствителна,но на някои яки филмчета е възможно..тей да са понатъжа![]()
![]()
Walk go home boy...
Рядко си намирам филм, който да ме разчувства толкова, а най-любимият ми филм не е толкова тъжен... не, не съм плакала дори и на "Титаник"...
Не плача на филми, който и да е. Но наистина един великолепелен филм е Английски пациент - English Patient, не знам защо никой не го каза. Почти всички казаха няква явно сълзлива простотия Walk to remember или нещо такова беше
ami da na filma titanik![]()
![]()
![]()
mnogo se raz4uvstvah kogato leonardo potuna vuv vodata tova be6e 1-qt put kogato sum plakala
![]()
![]()
![]()
oh baby oh yes
Human Trafficking ;(;(
Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (:
плакала съм на титаник... на диви и красиви...на много филми рева... и на красавицата и звяра ревах нищо че е анимация
![]()
Е тоя филм от кога го търся....от къде си си го дърпала ти....в Арената го няма или поне не мога да го намеряПървоначално написано от madlencheto:)
![]()
в замундата го има.Първоначално написано от sinful`girl
http://zamunda.net/download.php/9231...AC3%5D.torrent
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Мерси много![]()
Дам - Cruel Intentions 1 и Vanity Fair
I told myself I won't miss you but I remember what it feels like beside you...
хахахахах
не не сам плакал
аз да не сам геи![]()
=D>
Последно плаках на филма ''Щрак''.Уж се води за комедия,но на онази сцена със баща си не можах да се сдържа
s@m0 s@s edn@ celuvk@ m0g@ @z d@ te p0b@rk@m,s@mo s edin p0gled mislite ti 6te 0b@rk@m,s@m0 edn@ n06t i 6te te p0dludq.Pred4ustv@6 li t0v@ k0et0 6te ti pri4ini@...