- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Плакали ли сте на някой хубав филм?
mi dokolkoto si spomnqm nai mn sum plakala na "The Notebook" a pa vie stiga s toq Titanik na4i ve4e sa ulqhte seki go e gledal bez tfa![]()
![]()
CuKk <~ m0lq glasuvaite za t0va momiche![]()
една от моя клас гледа титаник по 18 пати и винаги реве кат луда![]()
![]()
хаха
тфа да пла4е6 не зна4и да си гей,ама секи си има разли4но мисленеПървоначално написано от OpAsEn`RaPaR`666
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
ami mnogo sa no se se6tam, 4e na Purl Harbur si byah izplakala o4ite,Titanik i Cruel Intentions
ima o6te no sega ne se se6tam
dam i az ..Първоначално написано от Devilka
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
какво толкова тъжно има в цар лъв? хм... това е анимация нали? странно ми се вижда да ревете на анмиация,за тфа кфо е тъжното,за кфо се разпраа... 4е незнам,аз не гледам такива и не съм наясно![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Само на Титаник и на клипа на Avril Lavigne-When You Are Gone/с бг събс/.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Еми ни6то 4е е анимация просто моментът който лъвът умира няма как да не разтрои 4овек...съ6то с1м плакала и на
....."Mъже на ток4ета" странно но факт
![]()
![]()
Сега като се замисля съм брецалана мн филми!!!ако трагна сакрови6те да ти изреждам ехее......![]()
![]()
Еми да и то доста 4есто![]()
Fuck me,I'm famous!
Оооо дааа"Титаник", "Приказка за Пепеляшка" и на още доста, но в момента не се сещам. Когато става въпрос за любовна драма винаги плача....
![]()
Requiem for a dream наистина филм който си заслужава да се гледа![]()
Да на Титаник и на Поли![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
Чак да съм плакала... Но докато гледах Мулен Руж ми беше гадно...един от малкото филми, които успяват да ме разчувстват.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."