Здравейте на 16 съм и имам приятелка от 3 месеца. Преди около месец отидохме заедно на море, където спахме в една стая /и съответно в едно легло/. Тя обаче ми намекна на няколко пъти /или поне аз така съм разбрал/ че не иска да правим секс. На мен ми се прави ест, но тя като не иска са трябва да се съобразявам и затова се задоволихме/и буквално / само с това да я лижа и т.н. Повечето пъти тя спеше гола, а аз по бельо, защото тя не искаше /май/ да се събличам обаче от там ми се появи някакъв "проблем". понеже нали когато 1 седмица подред в леглото ти спи гола мацка а ти не можеш да направиш нищо по въпроса и ти се налага да мастурбираш. Дотук добре. Но лошото е че последните 2-3 дена се изпразвах само докато я лижех и ми беше някакво неудобно, защото не можех да се въздържа. Като се върнахме в София, пак така се случи на 2 пъти... сега тя е на село и се връща след 4 дена. И когато си говорихме по тел-а ми каза че вече била готова да спи с мен и като се върна ще дойде за 1 нощ в нас, обаче просто съм сигурен че като тръгнеме да се събличаме и ще се изпразня.... И ми е супер тъпо, щото не знам зашо така се получава и какво да направя по въпроса. Да спра ли да лъскам за 5-6 дена или обратното или да си купя някакъв задържащ спрей...
Никой не казва, че първият път ще е перфектен.Възможно е в началото да имаш този проблем. Можеш, например, както ти сам каза да използваш спрей за задържане, другото което в момента се сещам е, че можеш предварително да мастурбираш няколко пъти.
Никой не казва, че първият път ще е перфектен.Възможно е в началото да имаш този проблем. Можеш, например, както ти сам каза да използваш спрей за задържане, другото което в момента се сещам е, че можеш предварително да мастурбираш няколко пъти.
Успех!
Да брато тфа е добра идея преди секса мастурбираи (ръчно) 3-4 пати и ще си бавен с сперменето ест ще задаржиш далго
Успех!
Има и презервативи,които спомагат за по-дългият полов акт. Ако не се лъжа Durex Performa! Не знам,обаче колко са ефикасни.
Успех!
Има и презервативи,които спомагат за по-дългият полов акт. Ако не се лъжа Durex Performa! Не знам,обаче колко са ефикасни.