.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Град
    sofiq

Да продължавам ли с него?

zna4i predi vreme hodih s edno mom4e i go skasah oba4e mi stana jal za nego i sega pak hodq s nego no ve4e ot izvesno vreme si haresvam edno drugo mom4e no znam 4e ako pak skasam toq kadeto hodq s nego 6te mu stane mn kofti i se 4udq kakvo da pravq nai dobrata mi priqtelka mi kazva da ne bada s tozi 4ovek ot sajalenie i sega sam mn obarkana pomognete [-o< [-o<

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!
    НаУчИ сЕ дА заБраВяш НезаБравиМотО ..нАучи сЕ дА кАзваШ НЕ дОри дА Ти сЕ кРещИ ДА НаУчИ сЕ очИтЕ тИ дА сИаЯт дОрИ дА сЕ пЪлнЯт сЪс сЪлзИ!!!

E,все пак харесваш друг...,а и не харесваш сегашния,ами както казваш си от съжаление с него...Трябва да го оставиш,дори той да се сдуха много...за добро и на двамата е...Просто му обясни по-деликатно нещата...ако е разбран,всичко ще се получи...ако не-тогава е по-трудно...Но въпреки това ти трябва да го оставиш,нито трябва,нито има смисъл да си с него...Опитай,успех!

не си струва да жертваш собственното си щастие сега ти го прашиш щастлив а си нещастна но ако тръгнеш с другото момче ти ще си щастлива е другия ще му е кофти известно време но ще му мине няма как така че ти си \/
    ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си