- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Казва, че ме обича, а ходи с друга!!!
Zdraveite! Imam golqm problem s {B}.Predi polovin godina se zapoznahme i v posledstvie razbrah,4e toi ima 4uvstva kam men.No men tova ne me interesuva6e.Az go izpolzvah samo za flirt,za da ne sam sama.Po tova vreme si haresvah drugo mom4e.Mina dosta vreme i stanah gadje s mom4eto,koeto haresvah,a {B},det mi be6e samo taka,go ostavih.No se naloji da zamina za 2 meseca.Kogato se varnah skasah s gadjeto si i razbrah,4e {B} hodi s edna moq poznata.V na4aloto ne mi puka6e,no v posledstvie zapo4nah da revnuvam.{B} mi prizna,4e si me o6te obi4a,no tai kato ne moje da mi prosti za det go ostavih e tragnal sas .... i ne iska da ima ni6to ob6to s men.I ve4e ot 3 sedmici te hodqt,a az izpitvam ve4e mn silni 4uvstva kam nego.Znam,4e nqma da mi prosti i napravoAz sam vinovna,no za6to prosto ne skasa s neq i ne tragne s men.KAKVO DA PRAVQ,ZA DA SI GO VARNA OBRATNO?POMOGNETE MI PLS!!!
![]()
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
С теб леко съм жестока,просто аз съм скъпа стока.Няма да ме притежаваш,sorry сладък САМ ОСТАВАШ!!!
Ми иди се гръмни.Щом си толкова тъпа овца и си използвала момчето само е така за флирта в началото пък сега си се присетила че имаш някфи 4увства
Кат си тьпа ний ко да кажим.Тва си е било живо и долно използване.Еи тай беше за да не сам самабаси 4овека.И сиа иска6 да му развалиш врьзката с оная там и да си го земеш обратно.След 1 месец срешташ друг и пак го оставяш.ХАха и после мило много сбьрках нека отново да сме заедно
![]()
Ето 4е има вазмездие![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Хей! Момичето не е споделило всичко това за да и натякваме че е глупава, а защото търси помощ....
Мнението ми е че сега имаш чувства към него, защото не можеш да го имаш и почти съм убеден че ако пак се съберете - той отново ще ти стане безразличен. Все пак помисли си какво би станало ако пак се съберете и тогава искай съвет как да си го върнеш![]()
"Микрофонът е моят психиатър, музиката е моята терапия."
Marshall Mathers III
Ако той не иска, ти няма как да го накараш да се върне при теб. Логично е да бъде наранен. Сега не ти остава нищо друго, освен да изчакаш да му размине и да поговорите спокойно.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Sama si se pree*ala, sama si si vinovna, nosi si posledicite.
всичко се връща
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Не си ли чувала,че всичко се връща?Преди време ти си го отрязала,а сега той теб...
mnogo si tapa,mnogoooooooo gorkoto mom4e po-dobre nikoga da ne ti pro6tava ti ne go zaslujava6 ostavi go na mira![]()
sled kato vednuz si go izpolzvala taka niama da trugne s tebe .i az go razbiram.mom4etata mn mraziat da gi unizavat po tozi na4in
Чувек е устроен винъги дъ искъ тва кует` няаа.![]()
или да иска тва дет си е мислил чи никога няма да поискаПървоначално написано от Just_say_no
![]()
ЪхъПървоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
Ае с няколко думи : Сори мацка, кофти баничка.
с бозаПървоначално написано от Just_say_no
![]()
![]()
![]()
v momenta i az sam v sa6tata situaciq . vseki den se obvinqvam ... ne znam az pone tva smqtam da napravq :izlezte dvamata i mu kaji za 4uvstvata si ...6tom te obi4a ne vqrvam da ne tragne s teb
Ами така е като си тъпа и си го уставила..ся съжалявай.. някои момичета сте толкова жалки.. каквато и прищявка да и дойде на ум трябва да я направи..другия пат преди да направиш нещо мисли за околните..дали няма да ги нараниш..не бъди такъв егоист..и момчето си е право..той от къде да е сигурен ,че няма да го изоставиш отново по същия начин...и не си помисляй да разрушаваш 3 месечна връска..,защото в края отново ти ще си прецаканата..Използвай по-често опцията - МИСЛЕНЕ
мн зле ей...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
съвсем нормално е да не иска... а и жестоко ме съмнява да те обича наистина защото ако го правеше до сега да е с теб..![]()
Еееми...сама си си го направила,миличкаТи сега както се казва 'не можеш да се побереш в кожата си' от яд,че не е с теб,а е с приятелката ти.Постъпваш егоистично,а и щом той не иска да сте заедно-просто се примири и си намери друг,но не за да използваш и него!!!
![]()
Който обича,той не забравя!Който забравя,той не обича!Който обича,a после забравя,той е забравил как се обича!!! ;]
Много бързо спираш да обичаш и после пак бързо започваш. Твоето май не е обич, а каприз. Вече е късно да си с това момче, защо не се откажеш и на продължиш напред?
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Първоначално написано от Aleandra
Първоначално написано от MajeStic
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нямаш шанс!
хахах!абе като начало да земеш да поработиш върху правописа и интелигентността си... а след това да не си мислиш,че света ти е в краката...![]()
![]()
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg