- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За девствеността
Напълно подкрепям модераторките !Първоначално написано от krem4et0
Първоначално написано от Анонимко
Taka e, za6toto posle momi4eto se opravq, mom4etata otkazvat otgovornost... rqdko ima takiva, koito se zaintriguvat ot decata... i to SAMO ako mnogo durji na momi4eto si!!!
A vie na "12" "13
" "14
" A K'VO... "na 15!" "na 16!"
Razgledaite temata za tova na kolko godini go napravihte za purvi put...
OT 15 DO 16 GORDI VE4E 4E SA SE NAEBALI!!!
NEZNAM KAK 6TE REAGIRATE AKO EDIN DEN IMATE DU6TERI I S TQH DA E SU6TOTO!!!
DA SE NAEBAT NA 15 DA RODQT NA 16 4E DA STANAT BABI NA 25 A VE4E PRA BABI NA 36-37... TAKA LI? ILI NE...PRA PRA BABI NA 45 GODINI-E TOVA E VURHA!!!
PROSTO NE VI RAZBIRAM...
4E E HUBAVO-HUBAVO E
4E IMA GAFOVE I E ZABAVNO-ZABAVNO E
AMA NA 14 GODINI DA STE SMENILI GAJETATA I LEGLOTO ZA NAI-MALKO 4TI PUT E BANALNO!!!
VUZMU6TAVAM SE OT PODOBNI HORA!!!
Да,гаф може да стане на всяка възраст,но когато си на стабилна такава и си зрял можеш да се справиш с проблема! Ако си на 18 и 18+ няма проблем дори да разбереш късно за станала издънка,а ако си на 14 ? Оставям те сам/а да си правиш изводите...Първоначално написано от Анонимко
![]()
Точно пък момче да прави секс на 14 години...
Както се развивате по-бавно от нас, не ми се струва особено разумно..![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
АБе като иска секс да праи момчето няя си праска мусколите от чекий
Fitness Forever
Еми да,както и други,и аз да си кажа"гаф може да стане на всяка възраст".И то не е само забременяването,но щом му е за първи път не вярвам да е пипнал нещо,някакси.Пък за другото на 14?!?Според мен е тъпо.Наистина,приятелката ти на колко е години,и на нея ли и е за първи път,щото кой би желал да оплеска всичко още първия път?![]()
Хакуна Матата!!! =]
[quote="mycka"Еми да,както и други,и аз да си кажа"гаф може да стане на всяка възраст".И то не е само забременяването,но щом му е за първи път не вярвам да е пипнал нещо,някакси.Пък за другото на 14?!?Според мен е тъпо.Наистина,приятелката ти на колко е години,и на нея ли и е за първи път,щото кой би желал да оплеска всичко още първия път?[/quote]При първия път е нормално нещата да не минат по мед и масло и мисля,че няма място за притиснение.Ситуацията се усложнява,при положение,че и двамата партньора са девствени.По-скоро проблема тук е чисто психологически и всичко опира до вътрешната нагласа на човек.Ще се осъвършенствате с времето и респетивно с госините,с които ще натрупвате своевременно сексуален опит.
Не бързайте и не се впускайте така рязко в дълбоките води,за да не съжалявате след време.Всичко хубаво.
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
слагай гумата и пукай![]()
sex all night
Лошото е това,че още не разбираш какво е това сексът. Повечето хора правят секс от любов,а не защото просто искат да го ръгнат някъде,както правят 14 годишнитеПървоначално написано от Анонимко
Другото,което е,на 14 години пенисът при повечето не е още достатъчно голям и презервативите се изхлузват,падат и вие момченцата не знаете какво да правите при такава ситуация. Да не говорим,че при евентуален гаф не можеш да поемеш отговорност. Нито можеш да отгледаш детето,нито да подпомогнеш майката финансово за аборт!! Надявам се ти изясних защо е лошо......сексът не е само да го ръгнеш,да се изкефиш и после доволен да се прибереш у вас
![]()