.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Begginer's_luck
    Guest

Богата сексуална култура

Iam edin maluk vupos.Zna4i si4ki govorite za tova 4e ne e hubavo da se pravi sex v ranna vuzrast kato za glavna pri4ina izpukvate malkata sexualna kultura-togava kakvo trqbva da znae6 za da kajete "4e ima bogata seksualna kultura".

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!

Да не питаш тъпи въпроси
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Аз обичам амфет в Shark или RedBul...
    Става една такава...енергийна напитка :P
    FUCK EMO !

Материята е необятна ... И все пак трябва да имат понятие от някои неща като венерически блести,бременност,методи за предпазване,рисковете и отговорностите,които носи със себе си секса и още доста неша!
    Друга причина,поради която не съм привърженик на половите сношения в ранна възраст е и,че телата на ДЕЦАТА,точно така - на децата,не са готови за такова нещо!
    Още една причина... Когато правиш секс,ти рискуваш! Всеки един акт е малко или много рискован по много причини! Заради това,трябва да си на стабилна възраст,трябва да си достатъчно зрял и да можеш да поемеш отговорността,да понесеш последствията от действията си! А преди 17-18 години,не - не си готов/а за това!

Град
    Асеновград, България

Re: A kakvo trqbva..............

Цитирай Първоначално написано от Begginer's_luck
    Iam edin maluk vupos.Zna4i si4ki govorite za tova 4e ne e hubavo da se pravi sex v ranna vuzrast kato za glavna pri4ina izpukvate malkata sexualna kultura-togava kakvo trqbva da znae6 za da kajete "4e ima bogata seksualna kultura".
    Доста неща. В най-общи линии, да знаеш, че секса не е само удоволствиер а и отговорност. Да знаеш кои са болестите, предавани по полов път и как да се предпазиш, от тях. Да знаеш от къде идват бебетата и как да се предпазиш от нежелана бременност. . Трябва да си наясно какви мерки да предприемеш, евентуално ако стане някой гаф.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Самият въпрос, който зададе сам те издава, че не си готов за секс..
    След време (години) ще си го обясниш
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    Самият въпрос, който зададе сам те издава, че не си готов за секс..
    След време (години) ще си го обясниш
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Begginer's_luck
    Guest
    Emi priznavam 4e moje i da ne sum gotov,no puk i ot druga strana ne sum i trugnal da pravq sex.Ama do sega vsi4ki "kriterii" koito izbroihte smqtm 4e 6te moga da otgovorq kolkoto i sme6no da zvu4i kompetento na seki vupros

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Виж сега,идеята е не да знаеш всичко с най-малката подробност а да имаш елементарни познания,когато се захваш с нещо ново,не става въпрос само за секс. Преди време,направих една тема,именно в този раздел,която беше категоризирана,като важна по преценка на човек от модератоския екип.С помоща на част от съфорумците,успяхме да я доразвием и обогатим и мисля,че се получи добре.Поразрови се там и сам,ще си отговориш на въпроса,имаш ли въобще сексуална култура и на какво ниво е тя.Айде,успех.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Guest
    ami da popitam na 15 mn li e opasno?

и аз съм на мнение,че не си готов още
    A skaterboy broke my heart,so I broke his board =)

boiko borisov
    Guest

Re: A kakvo trqbva..............

mi d asi bie6 4ikiqta i d alqga6 da spi6 be kaputino

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Какво ще рече това много опасно
    Аз например водя полов живот от 14годишна и до момента нито съм умряла, нито съм забременяла, нито съм си "лепнала" нещо! Така че е много опасно ако човек сам си го направи много опасно. А аз си го направих безопасно
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Фен
    Град
    На гъза на географията
    Цитирай Първоначално написано от Begginer's_luck
    Emi priznavam 4e moje i da ne sum gotov,no puk i ot druga strana ne sum i trugnal da pravq sex.Ama do sega vsi4ki "kriterii" koito izbroihte smqtm 4e 6te moga da otgovorq kolkoto i sme6no da zvu4i kompetento na seki vupros
    Въпроса е не какви са ти познанията (макар че и това е важно) а дали си психически и физически готов
    примерсно едно момиче на 12-13 не би трябвало да прави секс ама вече и това се практикува
    Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!

щом питаш такова нещо ясна работата..

Glei sia: Ono sho si trebva si go iziskva,sho ne trebva zna4i ne e nugno!

p.s. Got my point?
    “Вчера две неизвестни лица нахлули в дома на семейство Иванови. След като заключили гражданката Иванова в банята, те принудили гражданина Иванов да изпие с тях две бутилки водка.”

Като начало да знаеш, че сексът не е за деца, защото те не са готови нито психически, нито физически.
    След това, да се знаят рисковете (нежелана бременност, която да доведе до аборт, венерически болести), методите за контрацепция (предпазващи не само от забременяване, но и от болести). Човек, който прави секс трябва да бъде отговорен не само към себе си, но и към партньора си.
    И всеки, който прави секс трябва да е готов да приеме последствията( защото понякога стават гафове, дори и да се пазите).
    Това са само малка част от нещата, които трябва да се знаят.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    Sofia
    да най-опасното е Абе според мен една прилична възраст за секс е от 15-16 нагоре...
    Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.

TANAJUTSU

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си