- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как се казвате..?
аз съм вероника викат ми - ронка рони ника вер вера веро
,,когато си дете се учиш да живееш , а когато си възрастен да умреш,, - стивън кинг - бягащия човек
Казвам се Александрина. Да, много си харесвам именцетоПървоначално написано от KiSs_mY_LiPs
Готиното е че много рядко срещам момичета с моето име, има много Александра, но не и Александрина
![]()
И името Александрина значи "Защитник /Бранител/Пасител на човечеството".
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Borqna...ne si go haresvam imeto![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
амм това ми е любимото име...Първоначално написано от sladkish_14
иначе за съм Петя, и си харесвам името :P
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Аз се казвам Юлия... и преди всички си мислеха, че съм Юлияна или нещо от тоя родПървоначално написано от dJuLiNkAa~
Иначее... не съм фенка на името си, амаа... Юлия, Юлия... няма какво да се прави
Има и по - лоши имена
![]()
Аз съм Станислава и си го харесвам,виждам няква символика...нз...А пък твоето ме кефи супер много,най-добрата ми фр се казва така и на галено и викам "мим"Първоначално написано от KiSs_mY_LiPs
![]()
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Казвам се Мартина,викат ми Марти,Марта даже и Мартинушка понеже съм полу-рускиня..(: Иначе мразя името си..
London Tipton
Косара .. и ГО МРАЗЯ
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
казвам се Петя не си харесвам много името ама какво да направя така са ме кръстили на сестра ми името повече ме кефи . Силвена се казва![]()
No martini .. no party..
Елена
предпочитам да ми викат Ели![]()
Любиан Тодоров
Вивиана се казвам...и си харесвам името, макар че трябва да го повтарям 264731 пъти, особено ако трябва да го записватА иначе приятелите ми викат Виви или Вивс... :P
[сЪвЕсТтА мИ Е чИсТа..пРоСтО щОтО Не Я иЗпОлЗвАм]
аз сам десислава... харесвам си името ама кат се запознавам с някои е гадно да казвам аз сам десислава и теи нататак... само това не харесвам в името си![]()
Ами казвам се Петя както и забелязах някои други момиченца от форума...не си го харесвам, защото е кратко,а аз съм почитателка на дългите имена и защото не ми харесва както и да ми казват на галено...Пете,Петенце,Пепи,П етюшко(баба ми така ми казва) ужас
![]()
Стефан. и си го харесвам!![]()
..влюбен..
Казвам се Миглена(Меги)И много си харесвам името
![]()
Весела - много си го харесвам... много малко хора имат такова :P
sasha obi4am imeto si
Моникапреди не можех да го понасям,амааа сега му свикнах
![]()
Az se kazvam Aleksandrina i 4estno kazano MRAZQ da mi se vika Sa6ka/Sa6e, e napravo poludqvamПървоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()
i priqtelite kato iskat da me qdosat mnogo mi kazvat Sa6ka
![]()
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Хах,адашкаПървоначално написано от LP_GirL
![]()
Ами,харесвам си името,а иначе накратко ми викат Мими
![]()
I Love MCR 4ever And Ever!<333
Ми Йоана се казвам и много ме кефи именцето ми. :P