- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как се казвате..?
Аз пък се казвам Виктория и много си харесвам името
![]()
az pak sam Mihaela i ima momenti v koito si haresvam imeto i v koito nebih iskala da se kazvam Ioana moje bi ili aleksandra
KoГаТо цАфНаТ тЕмЕнУгИтЕ и РаБоТаТа ТрАгНе ЗлЕ еБи Им МаИкАтА нА дРуГиТе И гЛеДаИ тИ дА сИ дОбРе!!!
az pak sam Mihaela i ima momenti v koito si haresvam imeto i v koito nebih iskala da se kazvam Ioana moje bi ili aleksandra
KoГаТо цАфНаТ тЕмЕнУгИтЕ и РаБоТаТа ТрАгНе ЗлЕ еБи Им МаИкАтА нА дРуГиТе И гЛеДаИ тИ дА сИ дОбРе!!!
Доротея ... да харесвам го ,макар че като малка доста ме беше срам да го кажа когато ме питаха как се казвам .. трябваше да повтарям по 100 пъти![]()
Illusion never changed into something real..
Йордан, да харесвам си името, то е едно често срещано българско име!![]()
![]()
Николета, да мн ми харесва![]()
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Is what you wa-wa-want...
Беатрис се казвам викат ми Бети
не си харесвам името искам да се казвам Габриела или Натали :s
Живота е една малка надпревара,в него всеки ден се преплита тъпатаа танка граница м/у живота и смъртта...! / Дрогата никога не казва - ''Обичам те'' !
Аз се казвам Александра еми понякога си харесвам името понякога не![]()
![]()
ами аз се казвам Лина и да само Лина Т-Т горе длоу си харесвам името
Аз пък съм Емино много мразя да ми викат Емоооооо
![]()
Аз пък се казвам Атанас и името ми допада много, защото на др.гръцки значи Безсмъртен и съвсем ми приляга, като знам к`ви просотии съм правил пък още не съм умрял.![]()
FIRE POI FOREVER!!!
Виктория...харесвам си го много![]()
![]()
![]()
"Да бъдеш добър човек,означава да притежаваш своеобразна откритост към света,способност да се доверяваш на несигурни неща,които са извън твоя контрол."
Марта Нъсбаум
Росицаи си го харесвам горе долу
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Гергана. Харесвам си го въпреки, че не ми е любимото име...
Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...
Desislava i si haresvam imeto
"Вие ми се смеете, защото съм различен, аз ви се смея, защото всички сте еднакви!"
Ивайло и много си ме кефи а пък някой каже ли ми Иво направо ми идва да прихна от радост
qko mi e
Денка-името мии е якооооо
Първоначално написано от woshia_style
Първоначално написано от valentinaaaa
Първоначално написано от Sunarry
Първоначално написано от LuDAtA^s^LoPaTa
Първоначално написано от ЕPu
Първоначално написано от SaFeMyLoVe
Първоначално написано от SiNiStEr
Първоначално написано от Mish {}
ето и един адашПървоначално написано от 1nnocenT
![]()
Първоначално написано от srebyrna
И такаааа хора поиграх си да разгледам всичките 54 странии или 53 не съм сигурна
та това са всички Валентини и Вали + един Валентин които намерих и ако съм пропуснала някой съжелявам
исках също да ви оведомя че НИЕ нямаме имен ден на 14.02 а на 10.02 когато е Св.Валентина и това е христиански празник и не бива да празнуваме по Православния календер
на пук обаче аз черпя и на 10-ти и на 14-ти![]()
иначе ми казват Валя и Вал..,.Или както си личи Валзимраза да ми викат Валка...Валка-Парцелка ми беше прякора преди ,..,или пък магистралския ми прякор Валка-Свалка
викаха ми и Тина понеже името ми завършвало на -тина... абе името ми е яко ама си има своите кусури
бая написах по темата а???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На това отгоре разгледах и вашите имена и избрах някои
ако имам момиче ще се казва:Таня,Соня,Алесандра(С ъни),Силвия(на майка ми),Ема,Сара,Габриела,Биялн
ако е момче:Тодор,Мартин,Иван,Пет ър,Константин или Радослав
in defense of our dreams...
Първоначално написано от ValzZi
Браво, браво! Постарала си се доста си си избола очитеА за именните дни и аз празнувам и черпя и на двата :P Да става купон де [/i]
You're a looser. But I'm not.