Цитирай Първоначално написано от ValzZi
Цитирай Първоначално написано от woshia_style
valq sum az i mi vikat vali4ka e ot tva si namrazih imeto
Цитирай Първоначално написано от valentinaaaa
Kazvam se VAlentina i si haresvam imeto!!!!!!I po temata mislq 4e vs trqbva da si haresvame imeto,za6toto vse pak s tova ime sme se rodili.
Цитирай Първоначално написано от Sunarry
Ами аз съм Валентина... харесвам си името ама на кратко като ми викат Валя/Вальо и ми става ужасно Та така де научиха се дами викат Валка
Цитирай Първоначално написано от LuDAtA^s^LoPaTa
Аз са казвам Валентина....ииИ Горе долуу си гу харесвам
Цитирай Първоначално написано от ЕPu
Валя

толкоз изтрещях от нямане какво да правя, щом пиша в такава тема
Цитирай Първоначално написано от SaFeMyLoVe
Аз съм Валентина..мм харесвам си името
Цитирай Първоначално написано от SiNiStEr
Цялото ми име е Валентина,на галено ми викат Валя.И си харевсам името
Цитирай Първоначално написано от Mish {}
Валентина/Валя/ мразя си името много ме е ят че са ме кръстили така.
Цитирай Първоначално написано от 1nnocenT
Valentin ddz kefi me g/d ma mn se drazna da mi vikat na po kyso "VALE"
ето и един адаш
Цитирай Първоначално написано от srebyrna
Priqtno Mi e Valentina se kazvam ... i si haresvam imenceto rodena sam si s nego na sveti valentin :P tai 4e ne mi sa i nalaga da 4erpq dva pati

И такаааа хора поиграх си да разгледам всичките 54 странии или 53 не съм сигурна
та това са всички Валентини и Вали + един Валентин които намерих и ако съм пропуснала някой съжелявам
исках също да ви оведомя че НИЕ нямаме имен ден на 14.02 а на 10.02 когато е Св.Валентина и това е христиански празник и не бива да празнуваме по Православния календер
на пук обаче аз черпя и на 10-ти и на 14-ти
иначе ми казват Валя и Вал..,.Или както си личи Валзи мраза да ми викат Валка...Валка-Парцелка ми беше прякора преди ,..,или пък магистралския ми прякор Валка-Свалка
викаха ми и Тина понеже името ми завършвало на -тина... абе името ми е яко ама си има своите кусури
бая написах по темата а???

На това отгоре разгледах и вашите имена и избрах някои
ако имам момиче ще се казва:Таня,Соня,Алесандра(С ъни),Силвия(на майка ми),Ема,Сара,Габриела,Биялн
ако е момче:Тодор,Мартин,Иван,Пет ър,Константин или Радослав

Браво, браво! Постарала си се доста си си избола очите А за именните дни и аз празнувам и черпя и на двата :P Да става купон де [/i]