- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нещо за забавяне на еякулацията
Някой може ли да ми каже дали има нещо в аптеката което забавя еякулацията ???
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
Mi idi v aptekata i pitai,nqma ni6to stra6no:P
To strive, to seek, to find, and not to yield...
da,tolkova li e stra6no idi i pitai![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Да има подобни медикаменти.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
спирт баце![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Докато го правите кат усетиш че свършваш почни да събираш двуцифрени числа на ум.Помага!
Хаха , мислите си че тоя пич ви говори за секс. Тоя просто иска да лъска бастуна по-дълго... Тука има ли представа че 90% ви лъжат че правят секс. Хахахахаха
Как само ми взе думите от устата :P А и сам можеш да си помогнеш,чрез самозадоволяване преди самия акт :PПървоначално написано от swords1010
бий една на сухо, може и две и не ти трябва спрей , 2 часа обаче ше ти трябват за друг иработи![]()
Първоначално написано от Нинджа съм!
представяш ли си онова япон4е дето е запаметило 4ислото Пи с то4ност до 100 000 знак ..какво ги е правило мадамите..прави сикиш , докато запаметява.. и така докато свят светува..
![]()
.................................................. ..
Иначе по темата, когато усетиш 4е свършваш можеш да окажеш лек натиск на на главичката на пениса в долната й част.Има ефект но пробвай първо внимателно със сухи тренировки . Като цяло срещу преждевременна еякулация помагат обичайните сухи тренировки - "чикиите", задай си като цел да не свършваш и гледай да си го контролираш, като го напрягай ,а и мускулите към него на максимум, колкото пове4е време толкоз по-добре.
Успех![]()
Първоначално написано от minava6t 4i4ko :)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()