- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кое е? Прятелство или Любов?
Как разбирате дали чувствата ти са приятелски или има любов.С най-добрия ми приятел сме постояно заедно адцки мн си го обичам но нз дали чуствата са приятелски или нещо повече.Може би си го обичам като брат незнамИскам вие да ми кажете каква е разликата между приятелската любов и истинската Любов
![]()
Ревнуваш ли го?Мислиш ли за него постоянно...преди да заспиш,като се събудиш...?Нямаш ли търпение да се видите час по-скоро?Не ти ли се е приисквало да го целунеш,когато сте били сами?
dam i z tova 6tqh da kaja dali iska6 da go celune6 pregyrne6 ili ne6to takova kogato e blizo do teb...Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
Искало ми се е но е било само моментно,защото знам че сме само приятели и нищо повече.Той знае всичко за мен както и аз за него с него може да си говорим часове наред без да спрем.Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
А отговори ли си на другите въпроси?
[quote="LaDy^DaQnA"]dam i z tova 6tqh da kaja dali iska6 da go celune6 pregyrne6 ili ne6to takova kogato e blizo do teb..Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
Ние с него постояно се прегръщаме целуваме по бузите,Ту като брат ту като нещо повече![]()
Ако го искаш до себе си, не само душевно, но и физически; ако изпитваш непреудолимо желание да си близо до него; ако не можеш да си представиш и ден без да го видиш; ако ти става гадно, когато той обръща внимание на други момичета, значи го обичаш повече от нормалното за едно приятелство![]()
Амиииима разлика и то е точно в това което каза
{P}MoHuKa{P} ако на всички неини въпроси можеш да отговориш с ДА то тогава не е само приятелство![]()
"ту като нещо повече"![]()
винмаги различно...
нямам повод да сънувам....
Чувстваш ли, че си влюбена?Ревнуваш ли го, трепериш ли като го видиш?Ако да-честито, влюбена си в най-добрия си приятел, в което не се учудвам(нищо лично).Ако просто си го обичаш като брат-не, спокойно.