.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Наи добрата ми фр харесва момчето което аз харесвам!

nai dobrata mi priqtelka haresva mom4eto koeto i az i tq znae6e 4e go haresvam pomognete mi ko da pravq

[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
    7 точка от правилника!

ми поговорете и аз сум се сблъсквала със същия проблем,но поговорих с нея,и от цялата работа стана ясно,че аз харесвам повече това момче.След това вече тв се отказа от него и самичка ми го отстъпи

Дам, поговорете си, ако наистина харесваш много това момче..

П.С: тъкмо сега двете ще си го преследвате

Мега фен Аватара на sasha_90
    Щом сте най-добри приятелки не се карайте заради него.Има и други момчета.

Поговорете..
    ~!1912!~

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Поговорете и не се карайте за него.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Ами набийте се едно здраво и която спечели

оу това е много гадно....поговорете си това наистина е важно а и ако тя ти е истинска фр може и да се откаже понеже предполагам ти го харесваш от повече време

Цитирай Първоначално написано от yoh.wow
    Ами набийте се едно здраво и която спечели

Хах.. глупости

Град
    (: Русе :)
    поговорете иии ако не стигнете до компромисен вариант го зае*ете и 2-те за да не си развалята приятелството
    So free

Град
    Terra incognita!
    Не си заслужава заради едно момче да си развалите хубавото и истинско приятелство,ако то е такова!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

darklady
    Guest
    Ами и аз имам същия проблем, какво пък-ще си ходите по него заедно!!!! Ама наистина е забавно да го преследвате наляво-надясно заедно! Няма нищо тревожно в тая ситуация...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Отдалечете се и двете от него ,защото и аз имах същия проблем и сега с това момиче не си говорим и даже се мразим

A be zemete i trimcata da se naebete ,a??? Ako ne i ste mnogo dobri priatelki ili shte stignete do variant v koito i dvenkite shte ste si O.k. ili shte mu skochite i shte mu go rastochite go rastochite :P uspeh!!!

Град
    Sofiq
    Muje boll muj mojesh lesno da si namerish no priqtel dostq trudno istinski de,koqto haresa ot2-te vi s neq da e taka 6te e nai 4esno.
    Neshtoto koeto nqmash ti prechi da ocenish tova koeto imash.

на4и не ти е приятелка...
    шута
    sex all night

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от al3xSs
    на4и не ти е приятелка...
    шута
    Аз съм имала същия проблем,но когато разбрах че тя го харесва и че той нея просто мн се заредвах щото тя ми е най-добрата фр и адски мн си я обичкам и даже само и намилам айдее кфо стана не станахте ли гаджета малко странно ама... та най-добре помолете някоя др ваша фр да го пипита коя харесва и която каже тя
    П.С не е вярно че не ти е приятелка ,просто съвпадения....

ку-ку
    Guest
    БОЙ БОЙ БОЙ

Голям фен
    Град
    sofiq
    prejivqh go i az tva bqh vlubena v edin rado i tq se vlubi v nego a si bqh me obe6tali ako tva se slu4i da si kajem i da namerim re6enie dvete no uvi taq guska qko me preeba i za tva sega qko si pati

nai dobrata mi priqtelka se svalq na mom4eto koeto haresvam

biv6ata mi nai dobra priqtelka svalq mom4eto koeto haresvam.sigurno e za da mi otmasti,zadeto i zadignah neinoto biv6o gadje,no to be6e predi 2 godini za boga
    ot miluvka na celuvka.ot celuvka na ezi4e.no moje i da e ne6to pove4e!!! :P :*

Град
    Непостоянно
    em edin razgovor moje i da e ot polza...ama ako onaq e inat..emi mili4ka ma4kai q
    .!.

Град
    NqKyDe TaM
    Po-dobre ostavete momcheto da reshi koq ot vas da e s nego.Ako ne otkajete se i dvete ne si zaslujava za edno momche da razvalqte priqtelstvoto si.
    V jivota moje da vqrvash samo na sebe si i to nevinagi!

Мега фен Аватара на koalka
    Може би трябва да си потърсиш друга най-добра приятелка, като виждаш, че това го направи нарочно...Мислила ли си за този вариант?

pf az te razbiram shtoto predi vreme moqta "nai dobra" priqtelka se hvana s momcheto koeto haresvah strashno mnogo...tq znaeshe nai-dobre ot vsichki kakvo chustvam kum nego i vse pak go napravi,sega oshte sa zaedno ama malko sled tfa az namerih drugo momche,koeto obiknah poveche, veche ne mi e gadno che sa zaedno, az go zabravih, gadno mi e ot fakta che tq go napravi i qko me predade...razbrah che istinski priqteli rqdko se sreshtat...vse pak ne trqbva zaradi momche da se karash s priqtelkite si...
    I'm cOnsEitED,i'vE gOt a rEaSon.I'm hOnEst and I kEep it rEal.I'm crAzy and i dOnt givE a fuck!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си