.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Guest

Скоро тя има рожден ден

И не знам каква изненада да й направя.Решил съм да й подаря червени рози по необикновен начин,обмислих доста варианти,бих искал да чуя и няколко чужди предложения..иначе ще ходим цяла компания вечерта,ще й взимаме подарък,тя едва ли ще очаква да напрявя нещо такова и ми се иска да се получи яко,не просто да отида и да подаря розите....

Град
    40 Miles from the Sun
    Е, кажи ги тия варианти де.

Ами незнам на колко е години и ти на колко си..за да ти предложа варианти.. ?? Букета от червени роза е добра идея..Моито гадже /бифшото/ми беше подарило едноо огромно мече което даржи едно Голямо сарчицеи на сарцето пише '' I LOVE YOU ''..Може и ти да измисли нещо такова../е ако гаджето ти обича плюшени играчки..аз ги обужавам..
    Мечтите са безкрайни..

Град
    40 Miles from the Sun
    ОФф, стига с тея тъпи плюшени играчки. Не знам какво толкова ги харесвате.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Важен е жеста.
    П.С Де да можеше и за мен да се сети някой .....

Guest
    Цитирай Първоначално написано от KiSs_mY_LiPs
    Ами незнам на колко е години и ти на колко си..за да ти предложа варианти.. ?? Букета от червени роза е добра идея..Моито гадже /бифшото/ми беше подарило едноо огромно мече което даржи едно Голямо сарчицеи на сарцето пише '' I LOVE YOU ''..Може и ти да измисли нещо такова../е ако гаджето ти обича плюшени играчки..аз ги обужавам..
    16 и 13

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от KiSs_mY_LiPs
    16 и 13
    В този случаи 16/13 предложението на KiSs_mY_LiPs е най-правилно!!!Съгласна съм с нея напълно!И няма нищо лошо в плюшените играчки така всеки път когато го погледне или си гушне(мечето например)ще си мисли за теб!Ще остане вечен спомен,но и розите са страхотна идея,я дай и двете \/ и аз ще поканя на моя ден ден (бъзик)Успех!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    и аз ще поканя на моя ден ден (бъзик)Успех!
    Добре че каза,че се бъзикаш....
    Аз лично си обичам плюшените играчки просто щотъ са мн могъщи преди година си зех един слон за 70 кинта дет беше по-голям от мене как да не му се радваш... бахти....
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си